Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

ksiazenieporzadek

Re: Sentino

Post autor: ksiazenieporzadek »

Mam ten sam problem co Sebastian.
moody

Post autor: moody »

BENGAL pisze: 13 mar 2021, 11:51 nie sluchajcie kurwa takich macicieli nie wszystko zloto co sie swieci nie wszystko jest tym co wyglada to ze ktos ma drogie szmaty huja znaczy w hiszpani zapierdala tak cala masa localsow pokurwionych bo to w wiekszosci biedny kraj podrobek kto byl ten kuma a dla zielonych thcekow obczajka na biegu https://www.vice.com/en/article/dp5ejx/ ... square-876 w polsce u nas tez kurwa wolka i inne zrodla kreca szmal i sie ubieraja tam instagramerzy
on moze w berlinie maksymalnie reczniki zajebac z fkk sauna clubu dla pedaow tam sie koncza jego wplywy strefy przestepczej
heh bez kitu, sebek pasowalby do tych 15latkow z linka. zatrzymal sie w rozwoju na takim wieku mniej wiecej
ipk

Post autor: ipk »

BENGAL pisze: 13 mar 2021, 11:43 huj z nim to zwykly dziurway pampers na liscia co leci na farmazonie siedzi zabunkrowany w norze swoje starego daleko zeby go nikt nie rozliczyl ciagnie kieszonkowe na sciemie ze teksty pisze i udaje narco traficante dla 81 i sie pucuje dzieciakom studenciakom niedojebanym dochodami niemieckiego murarza na kontraktach
Wszystko prawda, natomiast jak mam wybierać kogo słuchać: 100% autentycznego Kaczego z TB z drewnianą nawijką vs Sentino farmazoniarza który pięknie płynie na bitach to jednak wolę Sentiego. W chuju mam te jego gadki i nie kumam jaranka tymi live'ami z kanapy.
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

No bo polski słuchacz jak raper nawinie że ma kutasa 20cm, to przyjdzie z linijka i zmierzy czy aby na pewno. Co wy kurwa ślub chcecie brać z nim że tak wszystko weryfikujecie, no niesamowite sentino pierwszy raper który pierdoli głupoty.
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

ziomus mi chodzi ze kurwa nie sluchajcie jego opowiesci dziwnej tresci jak pelikany i nie mylscie ze on jest niezatapialny jak boja

Dodano po 38 sekundach:
nutka jak ci buja na bani i bas napierdala sciany to katuj to twoj gust @ipk
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

Jolo pisze: 13 mar 2021, 12:54 hahahah umówmy się muzykę robi piękna, ale na bani to ma ciężko xD Gdyby miał normalnie, to by osiągnął wielkie rzeczy.
name one genius that aint crazy
GELATO, OG KUSH, MAM SILVER HAZE I SOUR DIESEL

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Sentino nie jest gruby, on wygląda tak jakby jego ciało nie wiedziało co to mięśnie.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No jest trochę spasiony, ale chłop ma 37 lat i wlał w siebie w chuj alkoholu, nie mówiąc o innych używkach. Przewózka śmieszna owszem, ale czepiacie się na siłę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Co jest o tyle dziwne, że z tego co kojarzę w swoim primie potrafił mieć w miarę sportowa sylwetke, trochę wstyd się aż tak zapuścić
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Bo Sentino ma dobre geny (dominacja genetyczna), ale w czasach prime to pewnie mało co jadł, bo był zajęty wizytami w kasynie. A teraz siedzi na dupie w tej Hiszpanii i się pasie, a metabolizm już nie ten.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Obchodzi cię mój wygląd
Mnie wygląd dziewczyn
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Ciekawe czy nas czymś zaskoczy Obrazek
Obrazek
rolka

Post autor: rolka »

A to padły jakieś konkretne zarzuty w tym dissie?
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

nie słyszałeś, jak rapował o tym że go odwoził na lotnisko? mało ci?
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Ponoc w zanadrzu ma jeszcze film, na którym sentino krzyczy "halo policja", ale opublikuje go dopiero w ostateczności
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Nie oglądałem żadnych lajwów, nigdy Sentino nie słuchałem i gdyby nie ten wątek na forumku, to myślałbym że wycinek z teledysku to tak naprawdę zdjęcie z prywatnej galerii Jacka Stachursky'ego
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

MalkoNTENT pisze: 13 mar 2021, 22:33 Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
Z tego filmiku to ja zrozumiałem że każde napisanie halo policja to jak cięcie brzytwa po mordzie :dunno:
Awatar użytkownika
Shpaner

Post autor: Shpaner »

MalkoNTENT pisze:Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
Jak masz obiektyw kamerki do selfi 30 cm od mordy jak na jego lajfach i jeszcze w dodatku leżysz co tworzy ci podwójny podbródek to nawet najbardziej przy100 gościu wygląda jak kartofel.
wujot
ave

Post autor: wujot »

senti właśnie się flexuje swoimi walizeczkami, torebkami, butami lv, gucci na lajwie, bo w komentarzach mu pisali, że zamawia wszystko z aliexpress xD

kumasz, on ma saczetke lv na zegarki, saszetke na dokumenty, na paszporty
ODPOWIEDZ