NIGDY NIE MIAŁEM LEPSZEGO BRZUCHA
Sentino
Re: Sentino
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Tyle było tego pitolenia, "mój człowiek FrancuzMordo będzie w Sicarios, nagra taką płytę, że was poskłada, jeszcze trochę pracy nad promocją i zmiana ksywki i zamiesza na polskiej scenie", no i jego człowiek Francuz odbija w stronę Malika. xD

- qualite_de_schizoide
Cieszy liczba wyświetleń pod "Bańką". Dobry wynik, a będzie tylko lepiej, gdy Sentino skupi się na polskiej muzyce.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Seba pieknie ciska teraz na lajwie swoich fanów, klasyczna gadka o polakach wpierdalających mizerie ze schabowym haha
Cały live z dzisiaj
https://www.instagram.com/tv/CMWtj_8KFhp/
https://www.instagram.com/tv/CMWtj_8KFhp/
huj z nim to zwykly dziurway pampers na liscia co leci na farmazonie siedzi zabunkrowany w norze swoje starego daleko zeby go nikt nie rozliczyl ciagnie kieszonkowe na sciemie ze teksty pisze i udaje narco traficante dla 81 i sie pucuje dzieciakom studenciakom niedojebanym dochodami niemieckiego murarza na kontraktach
nie sluchajcie kurwa takich macicieli nie wszystko zloto co sie swieci nie wszystko jest tym co wyglada to ze ktos ma drogie szmaty huja znaczy w hiszpani zapierdala tak cala masa localsow pokurwionych bo to w wiekszosci biedny kraj podrobek kto byl ten kuma a dla zielonych thcekow obczajka na biegu https://www.vice.com/en/article/dp5ejx/ ... square-876 w polsce u nas tez kurwa wolka i inne zrodla kreca szmal i sie ubieraja tam instagramerzy
on moze w berlinie maksymalnie reczniki zajebac z fkk sauna clubu dla pedaow tam sie koncza jego wplywy strefy przestepczej
on moze w berlinie maksymalnie reczniki zajebac z fkk sauna clubu dla pedaow tam sie koncza jego wplywy strefy przestepczej
ten post to 200% prawdy i jest mi z tym zle
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Z ostatnich lajwów moja ulubiona historia zwiąże się z pójściem po zioło od lokalnego dilerka, któremu puścił swoją piosenkę po hiszpańsku i mu ją wysłał, teraz pół miasta słucha sebka
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
sentino z dala od ludzi ktorych cisnie to dobra opcja, moze sobie ich jebac na odleglosc bez obawy, ze cos mu sie stanie
w ogole nie wiedzialem, ze

chujowo, ze duzo lepszy trak po niemiecku ma 4x mniejsze wyswietlenia
w ogole nie wiedzialem, ze

chujowo, ze duzo lepszy trak po niemiecku ma 4x mniejsze wyswietlenia
Ostatnio zmieniony 13 mar 2021, 12:56 przez nerka, łącznie zmieniany 2 razy.
hahahah umówmy się muzykę robi piękna, ale na bani to ma ciężko xD Gdyby miał normalnie, to by osiągnął wielkie rzeczy.
Ogólnie Seba mówił że forma taka chujowa w klipie "Bańka" bo wypierdolił za dużo Szampanow i mu brzuch wyjebało i że ogólnie to on ogólnie ma formę i jest 10kg chudszy.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Gapisz mu się na bebech?
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
brzmi legitnie
Przecież zwisający do kuśki bebzon na klipie do "smile" też tłumaczył wpierdoleniem przed nagrywką kilku kiełbas z grilla, ja tam mu wierzę
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki