Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

ksiazenieporzadek

Re: Sentino

Post autor: ksiazenieporzadek »

Mam ten sam problem co Sebastian.
moody

Post autor: moody »

BENGAL pisze: 13 mar 2021, 11:51 nie sluchajcie kurwa takich macicieli nie wszystko zloto co sie swieci nie wszystko jest tym co wyglada to ze ktos ma drogie szmaty huja znaczy w hiszpani zapierdala tak cala masa localsow pokurwionych bo to w wiekszosci biedny kraj podrobek kto byl ten kuma a dla zielonych thcekow obczajka na biegu https://www.vice.com/en/article/dp5ejx/ ... square-876 w polsce u nas tez kurwa wolka i inne zrodla kreca szmal i sie ubieraja tam instagramerzy
on moze w berlinie maksymalnie reczniki zajebac z fkk sauna clubu dla pedaow tam sie koncza jego wplywy strefy przestepczej
heh bez kitu, sebek pasowalby do tych 15latkow z linka. zatrzymal sie w rozwoju na takim wieku mniej wiecej
ipk

Post autor: ipk »

BENGAL pisze: 13 mar 2021, 11:43 huj z nim to zwykly dziurway pampers na liscia co leci na farmazonie siedzi zabunkrowany w norze swoje starego daleko zeby go nikt nie rozliczyl ciagnie kieszonkowe na sciemie ze teksty pisze i udaje narco traficante dla 81 i sie pucuje dzieciakom studenciakom niedojebanym dochodami niemieckiego murarza na kontraktach
Wszystko prawda, natomiast jak mam wybierać kogo słuchać: 100% autentycznego Kaczego z TB z drewnianą nawijką vs Sentino farmazoniarza który pięknie płynie na bitach to jednak wolę Sentiego. W chuju mam te jego gadki i nie kumam jaranka tymi live'ami z kanapy.
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

No bo polski słuchacz jak raper nawinie że ma kutasa 20cm, to przyjdzie z linijka i zmierzy czy aby na pewno. Co wy kurwa ślub chcecie brać z nim że tak wszystko weryfikujecie, no niesamowite sentino pierwszy raper który pierdoli głupoty.
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

ziomus mi chodzi ze kurwa nie sluchajcie jego opowiesci dziwnej tresci jak pelikany i nie mylscie ze on jest niezatapialny jak boja

Dodano po 38 sekundach:
nutka jak ci buja na bani i bas napierdala sciany to katuj to twoj gust @ipk
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

Jolo pisze: 13 mar 2021, 12:54 hahahah umówmy się muzykę robi piękna, ale na bani to ma ciężko xD Gdyby miał normalnie, to by osiągnął wielkie rzeczy.
name one genius that aint crazy
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Sentino nie jest gruby, on wygląda tak jakby jego ciało nie wiedziało co to mięśnie.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No jest trochę spasiony, ale chłop ma 37 lat i wlał w siebie w chuj alkoholu, nie mówiąc o innych używkach. Przewózka śmieszna owszem, ale czepiacie się na siłę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Co jest o tyle dziwne, że z tego co kojarzę w swoim primie potrafił mieć w miarę sportowa sylwetke, trochę wstyd się aż tak zapuścić
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Bo Sentino ma dobre geny (dominacja genetyczna), ale w czasach prime to pewnie mało co jadł, bo był zajęty wizytami w kasynie. A teraz siedzi na dupie w tej Hiszpanii i się pasie, a metabolizm już nie ten.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Obchodzi cię mój wygląd
Mnie wygląd dziewczyn
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Ciekawe czy nas czymś zaskoczy Obrazek
Obrazek
rolka

Post autor: rolka »

A to padły jakieś konkretne zarzuty w tym dissie?
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

nie słyszałeś, jak rapował o tym że go odwoził na lotnisko? mało ci?
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Ponoc w zanadrzu ma jeszcze film, na którym sentino krzyczy "halo policja", ale opublikuje go dopiero w ostateczności
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Nie oglądałem żadnych lajwów, nigdy Sentino nie słuchałem i gdyby nie ten wątek na forumku, to myślałbym że wycinek z teledysku to tak naprawdę zdjęcie z prywatnej galerii Jacka Stachursky'ego
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

MalkoNTENT pisze: 13 mar 2021, 22:33 Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
Z tego filmiku to ja zrozumiałem że każde napisanie halo policja to jak cięcie brzytwa po mordzie :dunno:
Awatar użytkownika
Shpaner

Post autor: Shpaner »

MalkoNTENT pisze:Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
Jak masz obiektyw kamerki do selfi 30 cm od mordy jak na jego lajfach i jeszcze w dodatku leżysz co tworzy ci podwójny podbródek to nawet najbardziej przy100 gościu wygląda jak kartofel.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

senti właśnie się flexuje swoimi walizeczkami, torebkami, butami lv, gucci na lajwie, bo w komentarzach mu pisali, że zamawia wszystko z aliexpress xD

kumasz, on ma saczetke lv na zegarki, saszetke na dokumenty, na paszporty
Śnieg Garbatym Nosom
ODPOWIEDZ