Sentino
Re: Sentino
heh bez kitu, sebek pasowalby do tych 15latkow z linka. zatrzymal sie w rozwoju na takim wieku mniej wiecejBENGAL pisze: ↑13 mar 2021, 11:51 nie sluchajcie kurwa takich macicieli nie wszystko zloto co sie swieci nie wszystko jest tym co wyglada to ze ktos ma drogie szmaty huja znaczy w hiszpani zapierdala tak cala masa localsow pokurwionych bo to w wiekszosci biedny kraj podrobek kto byl ten kuma a dla zielonych thcekow obczajka na biegu https://www.vice.com/en/article/dp5ejx/ ... square-876 w polsce u nas tez kurwa wolka i inne zrodla kreca szmal i sie ubieraja tam instagramerzy
on moze w berlinie maksymalnie reczniki zajebac z fkk sauna clubu dla pedaow tam sie koncza jego wplywy strefy przestepczej
Wszystko prawda, natomiast jak mam wybierać kogo słuchać: 100% autentycznego Kaczego z TB z drewnianą nawijką vs Sentino farmazoniarza który pięknie płynie na bitach to jednak wolę Sentiego. W chuju mam te jego gadki i nie kumam jaranka tymi live'ami z kanapy.BENGAL pisze: ↑13 mar 2021, 11:43 huj z nim to zwykly dziurway pampers na liscia co leci na farmazonie siedzi zabunkrowany w norze swoje starego daleko zeby go nikt nie rozliczyl ciagnie kieszonkowe na sciemie ze teksty pisze i udaje narco traficante dla 81 i sie pucuje dzieciakom studenciakom niedojebanym dochodami niemieckiego murarza na kontraktach
-
BouncedDuck5106
No bo polski słuchacz jak raper nawinie że ma kutasa 20cm, to przyjdzie z linijka i zmierzy czy aby na pewno. Co wy kurwa ślub chcecie brać z nim że tak wszystko weryfikujecie, no niesamowite sentino pierwszy raper który pierdoli głupoty.
ziomus mi chodzi ze kurwa nie sluchajcie jego opowiesci dziwnej tresci jak pelikany i nie mylscie ze on jest niezatapialny jak boja
Dodano po 38 sekundach:
nutka jak ci buja na bani i bas napierdala sciany to katuj to twoj gust @ipk
Dodano po 38 sekundach:
nutka jak ci buja na bani i bas napierdala sciany to katuj to twoj gust @ipk
name one genius that aint crazy
Sentino nie jest gruby, on wygląda tak jakby jego ciało nie wiedziało co to mięśnie.
No jest trochę spasiony, ale chłop ma 37 lat i wlał w siebie w chuj alkoholu, nie mówiąc o innych używkach. Przewózka śmieszna owszem, ale czepiacie się na siłę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Bo Sentino ma dobre geny (dominacja genetyczna), ale w czasach prime to pewnie mało co jadł, bo był zajęty wizytami w kasynie. A teraz siedzi na dupie w tej Hiszpanii i się pasie, a metabolizm już nie ten.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
nie słyszałeś, jak rapował o tym że go odwoził na lotnisko? mało ci?
- MalkoNTENT
Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Nie oglądałem żadnych lajwów, nigdy Sentino nie słuchałem i gdyby nie ten wątek na forumku, to myślałbym że wycinek z teledysku to tak naprawdę zdjęcie z prywatnej galerii Jacka Stachursky'ego
to kurwa forum rap, nie wizaż
Z tego filmiku to ja zrozumiałem że każde napisanie halo policja to jak cięcie brzytwa po mordzieMalkoNTENT pisze: ↑13 mar 2021, 22:33 Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
Jak masz obiektyw kamerki do selfi 30 cm od mordy jak na jego lajfach i jeszcze w dodatku leżysz co tworzy ci podwójny podbródek to nawet najbardziej przy100 gościu wygląda jak kartofel.MalkoNTENT pisze:Może było gdzieś wcześniej, nie śledziłem wszystkich stron. Ogolnie coś Sebek zbrzydł z twarzy, nos jakby krzywy, bruzdy, muszę to po tych brzytwach
senti właśnie się flexuje swoimi walizeczkami, torebkami, butami lv, gucci na lajwie, bo w komentarzach mu pisali, że zamawia wszystko z aliexpress xD
kumasz, on ma saczetke lv na zegarki, saszetke na dokumenty, na paszporty
kumasz, on ma saczetke lv na zegarki, saszetke na dokumenty, na paszporty
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY