Jak się nazywa ten artysta którego szops ciągle słucha bo nie zrozumiałem.Tratt to też mój ulubiony track.
Pozdrawiamy panie Szops, wybitna postać.
w takim razie za bardzo mi się wrył w łeb oryginał, bo tutaj słyszę wszystkie momenty w których wokal jest inaczej pocięty i nie mogę się przyzwyczaić, jakoś w poprzedniej wersji zwrotka Laika miała większy pazur. dzięki za wyjaśnieniet3nodgoodlif3 pisze: ↑17 paź 2020, 21:41Byczki, ślady są oryginalne z 2015, nic nie było zmieniane, ani nagrywane jeszcze raz. W poprzednim mixie po prostu nie było slychac wszystkiego.loco pisze: ↑17 paź 2020, 21:32Laik pisał już dawno, że wersja 11 na płycie będzie zremasterowana. W bicie też są lekkie zmiany. Mix/master płyty robił Marek Dulewiczk4ve pisze: ↑17 paź 2020, 21:01 wlaczylem sobie 11 z ciekawosci czy bedzie lepsza jakosc na spotify, a tu jest chyba wokal nagrany na nowo i brzmi gorzej niż ten oryginalny :/ czy coś mi się popierdoliło? już nie będę mówił o miksie, bo włączyłem oprócz 11 jakiś losowy numer i tego się kurwa nie da słuchać. szkoda bo bity Szopsa są zawsze kozakami a po singlach wierzę że Laik da radę, panowie kto to wam tak spierdolił