Laikike1 x Szops - Diamond Life (2020)
Laikike1 x Szops - Diamond Life (2020)
Laik dał wrzutę na ig, jak przewija zwrotkę z Diamond Life, więc projekt w drodze.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2020, 23:06 przez loco, łącznie zmieniany 2 razy.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Re: Laikike1 x Szops - Diamond Life
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Re: Laikike1 x Szops - Diamond Life (20??) [Zapowiedź]
przecież i tak to nie wyjdzie 
Ja jestem w stanie uwierzyć, że Mar ogarną banie i potrafi teraz konsekwentnie usiąść i jebnąć projekt, a nie jak ja.
bity są już zrobione od ponad roku i Laik ma je u siebie, więc nie wiem czemu miałoby nie wyjść
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Czekanko, pierwszy projekt Laika na "czysto" więc może być bardzo ciekawie
Szops i Laik zawsze dawali sztosy więc zobaczymy. Chociaż dopóki nie zobacze to nie uwierzę
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Laikike1 na bitach Szopsa to jego peak. Szops mi kiedyś podsyłał bity na "Diamond Life" i jak dobrze pamiętam, to były - jak na Szopsa - eksperymentalne, czyli elektroniki było tam sporo, fajnie mogłoby to siąść, czekanko.
-
dziejaszek
Chyba ze straci pazur bez paliwa jak kę
Miejmy nadzieję, że nie
Nie cytuj postów nad swoim 
Jest czekane
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Jest czekane
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Chuj ci do tego sprzedawczyku
WARN
WARN
Czekam mocno.
Jaki pazur ma stracic? Wszystkie najlepsze zwrotki Laika powstaly zanim wjebal sie w wir ostrego chlania - i tak powie wedlug mnie kazdy kto sluchał Laika wczesniej niz od czwartego Levelu. Serio smiac mi sie chce jak takie cos czytam, bo Laik po alko mial problem nie tylko zeby cos napisac z dobrym przelotem jak wczesniej, ale tez zeby dobrze to potem nawinąć. Więc jak to jest ten "pazur" to niech go gubi jak najszybciej i wraca tam gdzie bylo jego miejsce, czyli na jebany tron, elo
Przecież on zawsze chlał, co innego kwestia kiedy faktycznie zauważył że stracił kontrolę. W tym pierwszym autowywiadzie było nawet chyba pytanie jak wygląda u niego proces pisania i odpowiedział, że bierze butelkę, puszcza bit, [s]robi przysiad[/s], i kreśli nawijając na głos. Najlepsze zwrotki też powstały w głowie najebanego Laika, tyle że wtedy był to dla niego jakiś błogosławiony, kozacki styl życia z pierdoleniem o punk-rocku i buncie w tle. To, co dyktowało jego charyzmę zmieniło się później w czynnik powodujący niezdatność do nagrywania (i jak pokazały vlogi ogólnie życia) i tyle.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wena po używkach to jedno a dwa jak nie ma w życiu rock n rolla to i przekaz na tym cierpi. Tym bardziej, ze dawał przytyki dla kę. Czas pokaże.