Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
ciekawe ile osób wykupi te herohero 
- jest_zasadzka
Można ten temat do offtopica, bo dopiero trafiłem a to chyba nieadekwatne miejsce, bo winicjusz jest chuj nie raper.
moze chujowy ale dlaczego nie raper to
nagral chyba 100 kawałków i wydal kilka płyt
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Kosi podczas podróży chyba z 4 razy miał dość Winiego, zresztą nic dziwnego, Kosi coś mu opowiada, a tamten jak 6-latek z deficytem uwagi zadaje kolejne pytanie do Ero, który nawet nie oderwał oczu od ekranu telefonu i zlał typa

Strasznie męcząca ta rozmowa
on zawsze sie tak zachowuje jak w samochodzie pojawi sie wiecej niz 2 osoby, nie da sie ogladac tych rozmow
Niestety całą rozmowa to przekrzykiwanie się i plujący Wini próbujący zadać jakieś mądre pytania i rzucający swoje przenikliwe rozkminy albo ciekawostki, które każdy z obecnych ma w dupie xD Do tego trochę komicznie wypadł Siwers nie potrafiący ubrać w słowa swoich myśli zarówno w temacie rapu jak i życia i wyszło coś w stylu: yy wiesz o co chodzi to jest rap emocje wiesz kolejna płyta będzie inna bo wiesz jak jest
Naprawdę ciężko się tego słuchało. Ale płyta zajebista
Naprawdę ciężko się tego słuchało. Ale płyta zajebista
rozmowa z bilonem wjechała na kanał - https://youtu.be/eM94UZWUiMM?t=694 - tutaj opowiada o latach 90tych i się chwali, że był ulicznym wykidajłem spuszczającym wpierdole na ulicach warszawy, choć też zdarzało mu się przegrać. fajnie by było jakby afrojax zweryfikował te słowa
Wydaje mi sie, ze gdyby nie puścił lekko wodzy fantazji, to nie uciekałby aż tak bardzo w ogólniki, a tu z jednej strony chciał przyflexowac a z drugiej widać bylo ze temat mu nie leży za bardzo. Mógłby juz chlop na starość odpuścić