OFFTOPIC SERIALOWY

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Mider

Re: OFFTOPIC SERIALOWY

Post autor: Mider »

dr zjeb pisze: 07 cze 2026, 16:03
SiNi pisze: 07 cze 2026, 15:56 Żebym dobrze zrozumiał pytasz się o to czy stwierdziłeś skoro nie stwierdziłeś?
On się po prostu zapytał czy ktoś oglądał, bo mu się podobało a nie widział tematu, żeby mógł się wpisać. Ciekawym bardzo w jaki sposób prowadzisz te swoje głębokie rozkminy kinomaniaka, skoro z prostym zdaniem jest problem.
jego głębokie rozkminy to wejście na rottentomatoes.com i sprawdzenie co ma dobre recenzje, a co nie i potem powtarzanie tego na forum. tzw consoomer
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

@Mider Zaczynasz się robić nudny z tym pitoleniem jednego i tego samego.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

ok consoomer
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

spróbowałem przebrnąć przez dwa odcinki Morfeusza na SkyShowtime i o boże, co to kurwa jest za gniot, omijać z daleka
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Co fajnego z Prime Video polecicie? Moze być zarówno film jak i serial. Obejrzałem ostatnio nowego Jacka Ryana i słabiutki, mlodego szerlocka odpuscilem po 2, czy 3 odcinku, gówno. Koncze teraz Boysow, ale ten sezon to też porażka okropna.

Ze swojej strony polecam mocno Goliatha.
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

The Death of Bunny Munro
Awatar użytkownika
Bunnymen77

O kurde, jeszcze Nick Cave to napisał, dzięki!
Kalom

Post autor: Kalom »

fleabag
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Odpuscilem chyba w polowie drugiego odcinka, może nie dałem właściwej szansy i wrócę jeszcze
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Na Prime Video to się ogląda Farmę Clarksona przede wszystkim. Grand Toury też można, o ile byłeś fanem Top Geara i przymkniesz oko na to, że panowie już nie są najmłodsi.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Bunnymen77 pisze: 09 cze 2026, 13:25 Co fajnego z Prime Video polecicie? Moze być zarówno film jak i serial. Obejrzałem ostatnio nowego Jacka Ryana i słabiutki, mlodego szerlocka odpuscilem po 2, czy 3 odcinku, gówno. Koncze teraz Boysow, ale ten sezon to też porażka okropna.

Ze swojej strony polecam mocno Goliatha.
Pierwszy sezon Goliath to czysta zajebistość, kolejne niestety mocno mnie odrzuciły. Mnie mocno pozytywnie zaskoczyło Schronienie (byłem przekonany, że takie proste młodzieżówki mam dawno za sobą, a tutaj jakoś idealnie oddało klimaty tej serii Cobena), niedawno sobie też odświeżyłem pierwszy sezon Fargo (dokładnie tak doskonały, jak zapamiętałem). Reachera pewnie widziałeś (a jeżeli nie, to mocna polecajka z mojej strony, jeden z lepszych akcyjniaków ostatnich lat i wszystkie sezony trzymają równy poziom). Z mniej znanych i oczywistych widziałem, że Gotham dorzucili, pierwszy sezon albo dwa bardzo fajnie się oglądało alternatywne origin stories różnych mniej lub bardziej rozpoznawanych bohaterów ze świata Batmana.
ODPOWIEDZ