jego głębokie rozkminy to wejście na rottentomatoes.com i sprawdzenie co ma dobre recenzje, a co nie i potem powtarzanie tego na forum. tzw consoomer
OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
@Mider Zaczynasz się robić nudny z tym pitoleniem jednego i tego samego.
ok consoomer
- cloud
- chmura
spróbowałem przebrnąć przez dwa odcinki Morfeusza na SkyShowtime i o boże, co to kurwa jest za gniot, omijać z daleka
- Bunnymen77
Co fajnego z Prime Video polecicie? Moze być zarówno film jak i serial. Obejrzałem ostatnio nowego Jacka Ryana i słabiutki, mlodego szerlocka odpuscilem po 2, czy 3 odcinku, gówno. Koncze teraz Boysow, ale ten sezon to też porażka okropna.
Ze swojej strony polecam mocno Goliatha.
The Death of Bunny Munro
- Bunnymen77
O kurde, jeszcze Nick Cave to napisał, dzięki!
- Bunnymen77
Odpuscilem chyba w polowie drugiego odcinka, może nie dałem właściwej szansy i wrócę jeszcze
Na Prime Video to się ogląda Farmę Clarksona przede wszystkim. Grand Toury też można, o ile byłeś fanem Top Geara i przymkniesz oko na to, że panowie już nie są najmłodsi.
- nobezprzesady
Pierwszy sezon Goliath to czysta zajebistość, kolejne niestety mocno mnie odrzuciły. Mnie mocno pozytywnie zaskoczyło Schronienie (byłem przekonany, że takie proste młodzieżówki mam dawno za sobą, a tutaj jakoś idealnie oddało klimaty tej serii Cobena), niedawno sobie też odświeżyłem pierwszy sezon Fargo (dokładnie tak doskonały, jak zapamiętałem). Reachera pewnie widziałeś (a jeżeli nie, to mocna polecajka z mojej strony, jeden z lepszych akcyjniaków ostatnich lat i wszystkie sezony trzymają równy poziom). Z mniej znanych i oczywistych widziałem, że Gotham dorzucili, pierwszy sezon albo dwa bardzo fajnie się oglądało alternatywne origin stories różnych mniej lub bardziej rozpoznawanych bohaterów ze świata Batmana.Bunnymen77 pisze: ↑09 cze 2026, 13:25 Co fajnego z Prime Video polecicie? Moze być zarówno film jak i serial. Obejrzałem ostatnio nowego Jacka Ryana i słabiutki, mlodego szerlocka odpuscilem po 2, czy 3 odcinku, gówno. Koncze teraz Boysow, ale ten sezon to też porażka okropna.