Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Re: Warny/Bany

Post autor: piernikowyskoczek »

a Haczapurjan to czyje multi
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 15:17
wyjebmy regulamin i możliwość zgłaszania, od razu będzie swobodniej jak kogoś nazwiesz tak jak trzeba, a nie będziesz się cykał czy zgłosi czy nie zgłosi
Ja nie mam zamiaru nikogo zgłaszać za wyzwiska w moją stronę. I jednocześnie nie mam zamiaru kogoś wyzywać. Chodzi mi o to, że słabe jest moim zdaniem najpierw wyzywanie kogoś, a potem zgłaszanie tego osobnika za to, że też obraził użytkownika, który obraził pierwszy. A kilku takich jest.

Jeżeli regulamin nie jest przestrzegany przez samych moderatorów to jest zbędny.
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

Haczapurjan pisze: 03 gru 2025, 15:20 dla mnie nie byłoby tematu, bo myślałem, że mamy tu taki „gentlemen’s agreement” i pewną konwencję, że sobie też tu pojedziemy nawzajem i nie donosimy na siebie
no bo wśród gitów tak jest.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

chuj pisze: 03 gru 2025, 15:23
zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 15:17 To jak dostaniecie bana na koncie X, to potem zakładacie konto Y. Ban dotyczy konta, a nie osoby internetowej jako takiej.
to strony zakładu ustalają czego tyczy się ban, za każdym razem mowa była o koncie. nawiązywanie do regulaminu i definicji twittera jest nie na temat. a jeśli floo miał na myśli coś innego to mógł to lepiej sformułować. ja się rozliczam z tego co było napisane. talmudyzm dzieciaku.
Jak zmienisz poglądy na temat transów to zmienisz nick na cipa?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

a z kontem @gwailo jak było
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 15:25 robisz z gęby cholewę
no właśnie rzecz w tym, że nie robię, ale żyj w swoim świecie fantazji, stalkingu i podpierdalania forumowiczów, parówo donosicielska zgłaszająca

Dodano po 35 sekundach:
piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 15:27 a z kontem @gwailo jak było
no one powstało po to żeby baqlashan poleciał na out
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

chuj pisze: 03 gru 2025, 15:28 no one powstało po to żeby baqlashan poleciał na out
a ok, myślałem, że chuj tak powstał
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

chaya pisze: 03 gru 2025, 15:09 W ogóle co to jest za akcja piękna. Moderatorzy przyznają, że są podwójne standardy na forum.
No ale ten podwójny standard w przypadku zestawienia smly-bakłażan nie wziął się z jakiejś koleżeńskiej przysługi dla tego drugiego, bo go nawet nie znam.

Uzasadniłem już, że jeden napisał mi otwarcie swój plan i grał w otwarte karty, drugi będąc pytanym (na multikoncie) czy to on zaprzeczył i udawał że nie wie o co chodzi.

To nie jest klasyczny podwójny standard, bo to nie są takie same sytuacje.
chaya pisze: 03 gru 2025, 15:09 Wywalić w cholerę ten regulamin i tyle.
Przecież takie naginanie działa w zasadzie od samego początku i przede wszystkim najczęściej na korzyść userów.

Wyobrażasz sobie, że nagle miałbym powiedzieć HURR DURR DOBRA OD DZISIAJ WSZYSTKO PO KOLEI KARAMY i połowa (hiperbola) kont zastałaby na skrzynce warn za przekroczenie wagi awatara o 150kB?

To, że forum stoi w ryzach tak długo jest skutkiem między innymi tego, że mnóstwo rzeczy było umownych, wypracowanych w dyskusji, a moderacja i ja nie jesteśmy jakimś anonimowym, bezkrytycznym automatem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Obrazek

wpierw życzysz komuś śmierci w męczarniach, później biegniesz zgłaszać posty
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 15:28
chuj pisze: 03 gru 2025, 15:28 no one powstało po to żeby baqlashan poleciał na out
to bakłażan/chuj -> 8na10 -> gwailo?
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

stranger pisze: 03 gru 2025, 15:26 Jak zmienisz poglądy na temat transów to zmienisz nick na cipa?
tobie na czole to napisze
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 15:29
to bakłażan/chuj -> 8na10 -> gwailo?
Jeszcze chyba 3rzyn xD
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

chuj to jest przecież prezent od innego usera :lol: a swn chyba przeoczył moje pytanie jak się ma przekazywanie kont do regulaminu, w którym jest napisane że tylko osoba rejestrująca się może korzystać
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Dobrze że nie wyszło na jaw czyim mutli był chuj przed przekazaniem konta, kolejny dobry chłopak by zleciał na bana
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Trochę mnie nie było Książę prosił o adres żeby papuga wysłał pismo czy żeby się wyjaśnić ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

wujot pisze: 03 gru 2025, 15:29 wpierw życzysz komuś śmierci w męczarniach, później biegniesz zgłaszać posty
nie przypominam sobie, abym ciebie zgłaszał

zresztą wydaje mi się, że pomimo wzajemnej niechęci jest pomiędzy nami niepisane porozumienie i siebie nie zgłaszamy (nie kojarzę również, abyś ty mnie zgłaszał)
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Mocne słowa jak na cwela bez honoru
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 15:29 to bakłażan/chuj -> 8na10 -> gwailo?

baqlashan - gwailo (żeby baqlashan zjechał)

8na10 to konto powrotne x miesięcy później, nie udawałem na nim żadnego innego usera, od poczatku wiadomo było że to ja, ale legacy baqlashana zostało zaorane. a chuj to konto które zostało mi podarowane przez sympatyka i tyle. natomiast huj to komu zmienia to nie wiem.

@Malloy przecież 3rzyn to konto jakiejś typiary, nie mam z tym nic wspolnego
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Burak pisze: 03 gru 2025, 15:31 Dobrze że nie wyszło na jaw czyim mutli był chuj przed przekazaniem konta, kolejny dobry chłopak by zleciał na bana
to w sumie też ciekawe, bo nie chce mi się wierzyć że był fan bakłażana, który po 4 latach bez posta zapragnął przekazania mu konta :lol:
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

może to był jego brat
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
ODPOWIEDZ