Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
bronek

Re: Warny/Bany

Post autor: bronek »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 14:46
Malloy pisze: 03 gru 2025, 14:44 człowiek honorowy szanujący przegrany zakład
w jaki sposób skoro później założył sobie multi?
W sumie jak juz chce sie bym dokladnym i czepiac sie slowek to jezeli faktycznie przegrany zakladu mial dac sie zbanowac i baqlazan na to pozwolil to wyszlo honorowo, niestety ale jezeli faktycznie regulamin zakladu byl tak skonstruowany ze nie bylo wzmianki o tym zeby nie zakladac po tym multikonta to baqlashan jednak wywiazal sie z danego slowa honorowo :cool: Ale mam pamiec chujowa i nawet nie wiedzialem ze taki zaklad byl wiec nie przytocze teraz obowiazujacych punktow regulaminu tego zakladu.
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

props @kmwtw za ta akcje z pawlikiem
Malloy pisze: 03 gru 2025, 14:44 to jeszcze człowiek honorowy szanujący przegrany zakład
????? xD

ale jako user poczatek uzytkownika chuj>obecny chuj>>>>>>>>baklazan>reszta jego kont
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

No ja to zrozumiałem tak, że założył multi nie, żeby postować, tylko żeby wyłapać bana, który i tak nie był dla niego przewidziany, dla mnie to honorowy ruch a coraz mniej honorowych ludzi, więc doceniam
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

chuj pisze:
zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 14:43 przecież to jakiś fejur był, którego chłop sobie na 5 minut w paincie zrobił czy chuj wie co, nawet treści nie pokazał a nawet jeśli ktoś go zgłosił, to na pewno nie byłem ja, nigdy nie miałem żadnego kontaktu z omzrikiem czy innymi podobnymi szaleńcami
buahahah, i co, i ja mam ci w to uwierzyć? fejur? przyznaj, że liczysz na to, że ludzie nie pamiętają tej akcji, bo z lektury tego topica nijak nie da się wydedukować, że mowa jest o jakimś fejurze, wręcz przeciwnie, ten ziomek na którego donosiłeś to był jakiś wystraszony młokos.

fakty są takie
>napisałeś na kozaku, że zgłosiłeś posty usera do omzrik (co jak najbardziej pasuje do profilu twojego charakteru)
>tego samego dnia przestraszony nastolatek dostaje powiadomienie od omzrik

wgl komuś chyba mocno zależało na tym, żeby wepchać moją mordę na świecznik, w momencie kiedy poruszyłem temat zemsty1kamzata jako konfidenta donoszącego na userów forum do organów zewnętrznych. a reszta to bezrefleksyjnie podłapała, jakbym jakiejś zbrodni dokonał, podczas gdy bytujecie tutaj na co dzień obok takiego śliskiego kreta donosicielskiego i nie macie z nim problemu. nie wstyd wam?
Koło chuja mi lata czy wierzysz, jak się chcesz w 100% przekonać to rzuć siano na wariograf, chętnie poddam się badaniu czy wysyłałem kogoś do omzriku xD

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dodano po 51 sekundach:
Malloy pisze: 03 gru 2025, 15:02
No ja to zrozumiałem tak, że założył multi nie, żeby postować, tylko żeby wyłapać bana, który i tak nie był dla niego przewidziany, dla mnie to honorowy ruch a coraz mniej honorowych ludzi, więc doceniam
No i potem wrócił z innym multi żeby postować, gdzie tu honor :dunno:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

bo zakład dotyczył KONTA a nie osoby internetowej jako takiej. rozumiesz, łosiu konfituro?
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

pedalskie wytlumaczenie
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

Czak pisze: 03 gru 2025, 14:56
SWN pisze: 03 gru 2025, 14:47
piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 14:36 pamiętajcie, że jesteście gośćmi SWNa
Do czego to followup, bo to na bank followup, tylko do czego
kiedyś pisałem kadłubowi że nie jesteśmy jego goścmi lub goścmi leona wplatając to w jakiś argumentacyjny post żeby ogarnął cipę, odpisał mi tylko "jesteście"

trzeba oddać tfu kadłubowi co kadłubie, to nie on tak napisał, tylko jakiś wchodzący mu w dupę moderator (nie pamiętam który), sam Kadłub zaprzeczył takiemu postawieniu sprawy
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Wariograf nie wykazuje czy ktoś kłamie czy nie, nie o to chodzi w tym badaniu :lol: Mniej filmów
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

dawać na wariograf, od razu będzie można się dowiedzieć, ile wspólnego ma z platformą
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
dr zjeb

O, a to akurat wyjdzie idealnie
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
E-42

Post autor: E-42 »

Malloy pisze: 03 gru 2025, 15:02
No a potem i tak postował na multi po otrzymaniu perma, ale szczerze mówiąc koło @chuja lata mi jakiś zakład, a bakłażan realnie jedyny sensowny i sporo wnoszący z grupy multikonciarzy ja tam lubię a czy się zgadzam z tym co pisze inna kwestia. Wolność dla jego i jebać tych co za plecami sieją ferment
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Wariograf nie jest wykrywaczem klamstw ani nie dowodzi zadnej prawdzie (kurde moja nerwica natrectw nie pozwala mi przejsc obok chujowego argumentu i go nie skomentowac), przynajmniej nie w 100% (na razie, moze kiedys zrobia jakis lepszy)

edyta: ajjj ktos inny uprzedzil
Ostatnio zmieniony 03 gru 2025, 15:09 przez bronek, łącznie zmieniany 1 raz.
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

W ogóle co to jest za akcja piękna. Moderatorzy przyznają, że są podwójne standardy na forum. Wywalić w cholerę ten regulamin i tyle. Kolejny absurd to jest zgłaszanie postów jakichkolwiek. A w szczególności tych, które są wyzwiskami przez osoby, które same wyzywają innych. No jakaś paranoja i podwójne standardy.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Nom, tylu prawilniaków a co drugi klika ZGŁOŚ
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
dr zjeb

chaya pisze: 03 gru 2025, 15:09 Moderatorzy przyznają, że są podwójne standardy na forum.
@Haczapurjan tu masz wyjaśnienie, dlaczego młode ludzie są za Tuskiem bez poczucia dysonansu :D
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

chuj pisze: 03 gru 2025, 15:04 bo zakład dotyczył KONTA a nie osoby internetowej jako takiej. rozumiesz, łosiu konfituro?
Obrazek

To jak dostaniecie bana na koncie X, to potem zakładacie konto Y. Ban dotyczy konta, a nie osoby internetowej jako takiej.
wujot pisze: 03 gru 2025, 15:06 dawać na wariograf, od razu będzie można się dowiedzieć, ile wspólnego ma z platformą
to składaj się na pół z bakłażanem i sobie dodaj pytania o platformę obywatelską
chaya pisze: 03 gru 2025, 15:09 W ogóle co to jest za akcja piękna. Moderatorzy przyznają, że są podwójne standardy na forum. Wywalić w cholerę ten regulamin i tyle. Kolejny absurd to jest zgłaszanie postów jakichkolwiek. A w szczególności tych, które są wyzwiskami przez osoby, które same wyzywają innych. No jakaś paranoja i podwójne standardy.
wyjebmy regulamin i możliwość zgłaszania, od razu będzie swobodniej jak kogoś nazwiesz tak jak trzeba, a nie będziesz się cykał czy zgłosi czy nie zgłosi
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

No ja tego silniczka, co się domaga cały czas adresów do doręczeń, zgłosiłem tylko dlatego, że sam mnie pierwszy podpierdolił, bo napisałem mu: „O ty chuju, dawaj adres do doręczeń”, kpiąc z jego pogróżek i pieniactwa, gdy to np. straszył użytkownika @jajca, że ma dawać adres. Co śmieszniejsze, chłop mi wysłał adres jakiejś kancelarii na PW nie kumając w ogóle szydery, po czym zgłosił ten post do moderacji.

W ramach odwetu zgłosiłem mu post, gdzie twierdził, że moja matka mu ciągnie. Generalnie dla mnie nie byłoby tematu, bo myślałem, że mamy tu taki „gentlemen’s agreement” i pewną konwencję, że sobie też tu pojedziemy nawzajem i nie donosimy na siebie, no ale to nie ja złamałem te ustalenia.

wyjebmy regulamin i możliwość zgłaszania, od razu będzie swobodniej jak kogoś nazwiesz tak jak trzeba, a nie będziesz się cykał czy zgłosi czy nie zgłosi
@zemsta1camzata Ja pierdolę, to po chuj mnie w ogóle zgłaszałeś, skoro jesteś orędownikiem takich rozwiązań? Co to za dychotomia jakaś pojebana? Chyba że to jakieś prowo teraz
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

no to mamy „gentlemen’s agreement” od teraz i się nie zgłaszamy, widać że charakterny jesteś
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 15:17 To jak dostaniecie bana na koncie X, to potem zakładacie konto Y. Ban dotyczy konta, a nie osoby internetowej jako takiej.
to strony zakładu ustalają czego tyczy się ban, za każdym razem mowa była o koncie. nawiązywanie do regulaminu i definicji twittera jest nie na temat. a jeśli floo miał na myśli coś innego to mógł to lepiej sformułować. ja się rozliczam z tego co było napisane. talmudyzm dzieciaku.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

robisz z gęby cholewę

nieważne ile fikołków tu jeszcze zapierdolisz, jesteś człowiekiem bez honoru który pierw się zakłada, a potem nie wywiązuje się i taka prawda
ODPOWIEDZ