W sumie jak juz chce sie bym dokladnym i czepiac sie slowek to jezeli faktycznie przegrany zakladu mial dac sie zbanowac i baqlazan na to pozwolil to wyszlo honorowo, niestety ale jezeli faktycznie regulamin zakladu byl tak skonstruowany ze nie bylo wzmianki o tym zeby nie zakladac po tym multikonta to baqlashan jednak wywiazal sie z danego slowa honorowo
Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- ART
props @kmwtw za ta akcje z pawlikiem
ale jako user poczatek uzytkownika chuj>obecny chuj>>>>>>>>baklazan>reszta jego kont
????? xD
ale jako user poczatek uzytkownika chuj>obecny chuj>>>>>>>>baklazan>reszta jego kont
No ja to zrozumiałem tak, że założył multi nie, żeby postować, tylko żeby wyłapać bana, który i tak nie był dla niego przewidziany, dla mnie to honorowy ruch a coraz mniej honorowych ludzi, więc doceniam
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- zemsta1camzata
Koło chuja mi lata czy wierzysz, jak się chcesz w 100% przekonać to rzuć siano na wariograf, chętnie poddam się badaniu czy wysyłałem kogoś do omzriku xDchuj pisze:buahahah, i co, i ja mam ci w to uwierzyć? fejur? przyznaj, że liczysz na to, że ludzie nie pamiętają tej akcji, bo z lektury tego topica nijak nie da się wydedukować, że mowa jest o jakimś fejurze, wręcz przeciwnie, ten ziomek na którego donosiłeś to był jakiś wystraszony młokos.zemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 14:43 przecież to jakiś fejur był, którego chłop sobie na 5 minut w paincie zrobił czy chuj wie co, nawet treści nie pokazał a nawet jeśli ktoś go zgłosił, to na pewno nie byłem ja, nigdy nie miałem żadnego kontaktu z omzrikiem czy innymi podobnymi szaleńcami
fakty są takie
>napisałeś na kozaku, że zgłosiłeś posty usera do omzrik (co jak najbardziej pasuje do profilu twojego charakteru)
>tego samego dnia przestraszony nastolatek dostaje powiadomienie od omzrik
wgl komuś chyba mocno zależało na tym, żeby wepchać moją mordę na świecznik, w momencie kiedy poruszyłem temat zemsty1kamzata jako konfidenta donoszącego na userów forum do organów zewnętrznych. a reszta to bezrefleksyjnie podłapała, jakbym jakiejś zbrodni dokonał, podczas gdy bytujecie tutaj na co dzień obok takiego śliskiego kreta donosicielskiego i nie macie z nim problemu. nie wstyd wam?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dodano po 51 sekundach:
No i potem wrócił z innym multi żeby postować, gdzie tu honorMalloy pisze: ↑03 gru 2025, 15:02No ja to zrozumiałem tak, że założył multi nie, żeby postować, tylko żeby wyłapać bana, który i tak nie był dla niego przewidziany, dla mnie to honorowy ruch a coraz mniej honorowych ludzi, więc doceniam
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
bo zakład dotyczył KONTA a nie osoby internetowej jako takiej. rozumiesz, łosiu konfituro?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- piernikowyskoczek
trzeba oddać tfu kadłubowi co kadłubie, to nie on tak napisał, tylko jakiś wchodzący mu w dupę moderator (nie pamiętam który), sam Kadłub zaprzeczył takiemu postawieniu sprawy
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Wariograf nie wykazuje czy ktoś kłamie czy nie, nie o to chodzi w tym badaniu
Mniej filmów
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
dawać na wariograf, od razu będzie można się dowiedzieć, ile wspólnego ma z platformą
O, a to akurat wyjdzie idealnie
No a potem i tak postował na multi po otrzymaniu perma, ale szczerze mówiąc koło @chuja lata mi jakiś zakład, a bakłażan realnie jedyny sensowny i sporo wnoszący z grupy multikonciarzy ja tam lubię a czy się zgadzam z tym co pisze inna kwestia. Wolność dla jego i jebać tych co za plecami sieją fermentMalloy pisze: ↑03 gru 2025, 15:02No ja to zrozumiałem tak, że założył multi nie, żeby postować, tylko żeby wyłapać bana, który i tak nie był dla niego przewidziany, dla mnie to honorowy ruch a coraz mniej honorowych ludzi, więc doceniam
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Wariograf nie jest wykrywaczem klamstw ani nie dowodzi zadnej prawdzie (kurde moja nerwica natrectw nie pozwala mi przejsc obok chujowego argumentu i go nie skomentowac), przynajmniej nie w 100% (na razie, moze kiedys zrobia jakis lepszy)
edyta: ajjj ktos inny uprzedzil
edyta: ajjj ktos inny uprzedzil
Ostatnio zmieniony 03 gru 2025, 15:09 przez bronek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
W ogóle co to jest za akcja piękna. Moderatorzy przyznają, że są podwójne standardy na forum. Wywalić w cholerę ten regulamin i tyle. Kolejny absurd to jest zgłaszanie postów jakichkolwiek. A w szczególności tych, które są wyzwiskami przez osoby, które same wyzywają innych. No jakaś paranoja i podwójne standardy.
Nom, tylu prawilniaków a co drugi klika ZGŁOŚ
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
@Haczapurjan tu masz wyjaśnienie, dlaczego młode ludzie są za Tuskiem bez poczucia dysonansu
- zemsta1camzata

To jak dostaniecie bana na koncie X, to potem zakładacie konto Y. Ban dotyczy konta, a nie osoby internetowej jako takiej.
to składaj się na pół z bakłażanem i sobie dodaj pytania o platformę obywatelską
wyjebmy regulamin i możliwość zgłaszania, od razu będzie swobodniej jak kogoś nazwiesz tak jak trzeba, a nie będziesz się cykał czy zgłosi czy nie zgłosichaya pisze: ↑03 gru 2025, 15:09 W ogóle co to jest za akcja piękna. Moderatorzy przyznają, że są podwójne standardy na forum. Wywalić w cholerę ten regulamin i tyle. Kolejny absurd to jest zgłaszanie postów jakichkolwiek. A w szczególności tych, które są wyzwiskami przez osoby, które same wyzywają innych. No jakaś paranoja i podwójne standardy.
- Haczapurjan
No ja tego silniczka, co się domaga cały czas adresów do doręczeń, zgłosiłem tylko dlatego, że sam mnie pierwszy podpierdolił, bo napisałem mu: „O ty chuju, dawaj adres do doręczeń”, kpiąc z jego pogróżek i pieniactwa, gdy to np. straszył użytkownika @jajca, że ma dawać adres. Co śmieszniejsze, chłop mi wysłał adres jakiejś kancelarii na PW nie kumając w ogóle szydery, po czym zgłosił ten post do moderacji.
W ramach odwetu zgłosiłem mu post, gdzie twierdził, że moja matka mu ciągnie. Generalnie dla mnie nie byłoby tematu, bo myślałem, że mamy tu taki „gentlemen’s agreement” i pewną konwencję, że sobie też tu pojedziemy nawzajem i nie donosimy na siebie, no ale to nie ja złamałem te ustalenia.
W ramach odwetu zgłosiłem mu post, gdzie twierdził, że moja matka mu ciągnie. Generalnie dla mnie nie byłoby tematu, bo myślałem, że mamy tu taki „gentlemen’s agreement” i pewną konwencję, że sobie też tu pojedziemy nawzajem i nie donosimy na siebie, no ale to nie ja złamałem te ustalenia.
@zemsta1camzata Ja pierdolę, to po chuj mnie w ogóle zgłaszałeś, skoro jesteś orędownikiem takich rozwiązań? Co to za dychotomia jakaś pojebana? Chyba że to jakieś prowo terazwyjebmy regulamin i możliwość zgłaszania, od razu będzie swobodniej jak kogoś nazwiesz tak jak trzeba, a nie będziesz się cykał czy zgłosi czy nie zgłosi
- zemsta1camzata
no to mamy „gentlemen’s agreement” od teraz i się nie zgłaszamy, widać że charakterny jesteś
to strony zakładu ustalają czego tyczy się ban, za każdym razem mowa była o koncie. nawiązywanie do regulaminu i definicji twittera jest nie na temat. a jeśli floo miał na myśli coś innego to mógł to lepiej sformułować. ja się rozliczam z tego co było napisane. talmudyzm dzieciaku.zemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 15:17 To jak dostaniecie bana na koncie X, to potem zakładacie konto Y. Ban dotyczy konta, a nie osoby internetowej jako takiej.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- zemsta1camzata
robisz z gęby cholewę
nieważne ile fikołków tu jeszcze zapierdolisz, jesteś człowiekiem bez honoru który pierw się zakłada, a potem nie wywiązuje się i taka prawda
nieważne ile fikołków tu jeszcze zapierdolisz, jesteś człowiekiem bez honoru który pierw się zakłada, a potem nie wywiązuje się i taka prawda