Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
- piernikowyskoczek
Re: Warny/Bany
a Haczapurjan to czyje multi
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Ja nie mam zamiaru nikogo zgłaszać za wyzwiska w moją stronę. I jednocześnie nie mam zamiaru kogoś wyzywać. Chodzi mi o to, że słabe jest moim zdaniem najpierw wyzywanie kogoś, a potem zgłaszanie tego osobnika za to, że też obraził użytkownika, który obraził pierwszy. A kilku takich jest.zemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 15:17
wyjebmy regulamin i możliwość zgłaszania, od razu będzie swobodniej jak kogoś nazwiesz tak jak trzeba, a nie będziesz się cykał czy zgłosi czy nie zgłosi
Jeżeli regulamin nie jest przestrzegany przez samych moderatorów to jest zbędny.
no bo wśród gitów tak jest.Haczapurjan pisze: ↑03 gru 2025, 15:20 dla mnie nie byłoby tematu, bo myślałem, że mamy tu taki „gentlemen’s agreement” i pewną konwencję, że sobie też tu pojedziemy nawzajem i nie donosimy na siebie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Jak zmienisz poglądy na temat transów to zmienisz nick na cipa?chuj pisze: ↑03 gru 2025, 15:23to strony zakładu ustalają czego tyczy się ban, za każdym razem mowa była o koncie. nawiązywanie do regulaminu i definicji twittera jest nie na temat. a jeśli floo miał na myśli coś innego to mógł to lepiej sformułować. ja się rozliczam z tego co było napisane. talmudyzm dzieciaku.zemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 15:17 To jak dostaniecie bana na koncie X, to potem zakładacie konto Y. Ban dotyczy konta, a nie osoby internetowej jako takiej.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- piernikowyskoczek
a z kontem @gwailo jak było
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
no właśnie rzecz w tym, że nie robię, ale żyj w swoim świecie fantazji, stalkingu i podpierdalania forumowiczów, parówo donosicielska zgłaszająca
Dodano po 35 sekundach:
no one powstało po to żeby baqlashan poleciał na out
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- piernikowyskoczek
a ok, myślałem, że chuj tak powstał
No ale ten podwójny standard w przypadku zestawienia smly-bakłażan nie wziął się z jakiejś koleżeńskiej przysługi dla tego drugiego, bo go nawet nie znam.
Uzasadniłem już, że jeden napisał mi otwarcie swój plan i grał w otwarte karty, drugi będąc pytanym (na multikoncie) czy to on zaprzeczył i udawał że nie wie o co chodzi.
To nie jest klasyczny podwójny standard, bo to nie są takie same sytuacje.
Przecież takie naginanie działa w zasadzie od samego początku i przede wszystkim najczęściej na korzyść userów.
Wyobrażasz sobie, że nagle miałbym powiedzieć HURR DURR DOBRA OD DZISIAJ WSZYSTKO PO KOLEI KARAMY i połowa (hiperbola) kont zastałaby na skrzynce warn za przekroczenie wagi awatara o 150kB?
To, że forum stoi w ryzach tak długo jest skutkiem między innymi tego, że mnóstwo rzeczy było umownych, wypracowanych w dyskusji, a moderacja i ja nie jesteśmy jakimś anonimowym, bezkrytycznym automatem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag

wpierw życzysz komuś śmierci w męczarniach, później biegniesz zgłaszać posty
- piernikowyskoczek
to bakłażan/chuj -> 8na10 -> gwailo?
Jeszcze chyba 3rzyn xDpiernikowyskoczek pisze: ↑03 gru 2025, 15:29to bakłażan/chuj -> 8na10 -> gwailo?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- zemsta1camzata
chuj to jest przecież prezent od innego usera
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Dobrze że nie wyszło na jaw czyim mutli był chuj przed przekazaniem konta, kolejny dobry chłopak by zleciał na bana
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Trochę mnie nie było Książę prosił o adres żeby papuga wysłał pismo czy żeby się wyjaśnić ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- zemsta1camzata
nie przypominam sobie, abym ciebie zgłaszał
zresztą wydaje mi się, że pomimo wzajemnej niechęci jest pomiędzy nami niepisane porozumienie i siebie nie zgłaszamy (nie kojarzę również, abyś ty mnie zgłaszał)
Mocne słowa jak na cwela bez honoru
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
baqlashan - gwailo (żeby baqlashan zjechał)
8na10 to konto powrotne x miesięcy później, nie udawałem na nim żadnego innego usera, od poczatku wiadomo było że to ja, ale legacy baqlashana zostało zaorane. a chuj to konto które zostało mi podarowane przez sympatyka i tyle. natomiast huj to komu zmienia to nie wiem.
@Malloy przecież 3rzyn to konto jakiejś typiary, nie mam z tym nic wspolnego
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- zemsta1camzata
to w sumie też ciekawe, bo nie chce mi się wierzyć że był fan bakłażana, który po 4 latach bez posta zapragnął przekazania mu konta

-(1).gif)