Belmondo
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Belmondo
Patrząc na jego sekciarskie zamiłowania to będzie jakiś manifest albo nowa biblia
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- KolektywneOswiecenie
Przeczytałem ten post Adriana Sitko i niegłupi chłopak z niego, szalony, odrobinę pogubiony, ale to nadal naprawdę ciekawa persona.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- przedszkolanek
aż nie chce mi się wierzyć, że wy wszyscy naprawdę nie wiedzieliście o rodzinno-towarzyskim backgroundzie tytusa i nie braliście pod uwagę wpływu na młodego szyluka pokolenia brulionu, myślałem że na slizgu belmondo przeorany był o przodu i od tyłu na wszelkie możliwe sposoby
dodałbym jeszcze wątek hamletycki, młody g udaje chorobę psychiczną żeby zrobić kwitflip dekady i wyperdolić na Bahamy
a jeszcze co do dyskusji o tym gdzie belmondziak poza rapem mógłby się odnaleźć to przypomniało mi się, że otworem przed nim stoi muzyka campowa, pierwsze wprawki już ma. w spoilerze teaser tego o co mi chodzi
na tym sławetnym lajwie w kontekście przeprosin tytusa było że "ludzie czasem gubią telefony heh"
ale bym chętnie zobaczył taki film, a najlepiej serial w reżyserii, dajmy na to braci Cohenrakieta_rakieta pisze: ↑10 paź 2019, 10:34 Jezu, naprawdę chce by to się okazało mega prowem, wyszedł z tego film, GSP okazałby się doktorantem na filozofii na UG, Wini kooproducentem, Zbyszek Stonoga lekkie finansowanko, ADMA odpowiadająca za terapię po samym projekcie, jestem Belmondem, aktorem, Kostiumy Wiganna Papina...
dodałbym jeszcze wątek hamletycki, młody g udaje chorobę psychiczną żeby zrobić kwitflip dekady i wyperdolić na Bahamy
a jeszcze co do dyskusji o tym gdzie belmondziak poza rapem mógłby się odnaleźć to przypomniało mi się, że otworem przed nim stoi muzyka campowa, pierwsze wprawki już ma. w spoilerze teaser tego o co mi chodzi
Spoiler
zmienili nazwę z mobbyn na mobbin
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Ciekawe że chłopakom nie przeszkadza fakt, iż senior Szyluk był menago pewnego warszawskiego klubu dla osób homoseksualnychonizuka pisze: ↑10 paź 2019, 17:56 wytwórnia muzyczna mobbylon imienia Leszka Szyluka xDD kurwa gandi....
https://www.instagram.com/p/B3cXc82AwJu/
jednak odcinanie kuponów mocno, nici z zaczynaniem na nowo
bo to honorowy member czego nie ogarniasz
- kaczuholek
- maly mefedronik
Książka na temat mobbyn będzie dodatkiem do solowej płyty GSP. I znów hejterzy będą wycinać jego zwrotki 
#PRAY4BELMONDO
- maly mefedronik
Weź kurwa typie skasuj to szybko, bo zaraz będzieoffline pisze: ↑10 paź 2019, 19:52Ciekawe że chłopakom nie przeszkadza fakt, iż senior Szyluk był menago pewnego warszawskiego klubu dla osób homoseksualnychonizuka pisze: ↑10 paź 2019, 17:56 wytwórnia muzyczna mobbylon imienia Leszka Szyluka xDD kurwa gandi....
https://www.instagram.com/p/B3cXc82AwJu/
jednak odcinanie kuponów mocno, nici z zaczynaniem na nowo![]()
a ja już nie wyrobię, mam parę innych spraw niż śledzenie tego serialu.Za złamanie naszego kodeksu, który jest dla nas ważniejszy niż życie, Leszek Szyluk oficjalnie zostaje usunięty ze składu Mobbyn. Mobbyn w formie jaką znacie, już nie będzie. Wiara, którą niesiemy pozostanie na zawsze. Jutro sam Leszek Szyluk, jak tylko wyjdzie ze szpitala, odniesie się do sytuacji.
#PRAY4BELMONDO
- marco_pantani
-
Kilgore Trout
bardzo ciekawy, najbardziej mnie zaciekawil kiedy nacpany z golym kutasem spiewal marchewkowe pole. jest nagranieKolektywneOswiecenie pisze: ↑10 paź 2019, 19:31 Przeczytałem ten post Adriana Sitko i niegłupi chłopak z niego, szalony, odrobinę pogubiony, ale to nadal naprawdę ciekawa persona.
Spoiler

props dla ciebie, myślałem że jestem jedyną osobą w Polsce która to zobaczyłamaly mefedronik pisze: ↑10 paź 2019, 15:04 dla ochłonięcia taka ciekawostka, jak tego ktoś jeszcze nie wyczaił
![]()
- Bunnymen77
A co to jest, logo jakiegoś barbera?

.jpg)