Belmondo
Re: Belmondo
[mention]rakieta_rakieta[/mention]
Wstawaj zesrałeś się
Skończcie kurwa te swoje teorie i marzenia wypisywać, ja pierdole. Gość ma porytą czaszkę od dragów, rzucał przypałowe linjki, a Wy mu tutaj zaraz pomnik postawicie i walicie konia pod całą sytuacje
Wstawaj zesrałeś się
Skończcie kurwa te swoje teorie i marzenia wypisywać, ja pierdole. Gość ma porytą czaszkę od dragów, rzucał przypałowe linjki, a Wy mu tutaj zaraz pomnik postawicie i walicie konia pod całą sytuacje
Dwie strony wcześniej
Coś czuję, że to nie koniec telenoweli i dzisiaj się coś jeszcze odjebie.
- rakieta_rakieta
spoko, podtarłem się twoją koszulką.
Sorry, ten temat ma nazwę Belmondo, jest to jedno z dziwniejszych wydarzeń w polskim rapie ever, w uniwersum pojawia się coraz więcej osób, więc nic dziwnego że ludzie komentują.
Teorie i marzenia, fajny tytuł na emo płytkę albo kapelę
Gość ma poryta czaszkę - fakt, czy dragi są objawem czy przyczyną - temat do dyskusji
przypałowe linijki? fakt, dla kogoś nieoczytanego i z twoim kapitałem kulturowym, moga być przypałowe.
pomnik postawimy - nie sądzę - sytuacja jest jak z Ionesco, albo innego Mrożka
walicie konia, nie wiem, dawno nie trzepałem, mam dziewczynę, a ty?
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
-
MalinowyJogurt
rakieta_rakieta pisze: ↑10 paź 2019, 10:50spoko, podtarłem się twoją koszulką.
Sorry, ten temat ma nazwę Belmondo, jest to jedno z dziwniejszych wydarzeń w polskim rapie ever, w uniwersum pojawia się coraz więcej osób, więc nic dziwnego że ludzie komentują.
Teorie i marzenia, fajny tytuł na emo płytkę albo kapelę
Gość ma poryta czaszkę - fakt, czy dragi są objawem czy przyczyną - temat do dyskusji
przypałowe linijki? fakt, dla kogoś nieoczytanego i z twoim kapitałem kulturowym, moga być przypałowe.
pomnik postawimy - nie sądzę - sytuacja jest jak z Ionesco, albo innego Mrożka
walicie konia, nie wiem, dawno nie trzepałem, mam dziewczynę, a ty?
- Cz4rny1337
- Moderator
- rakieta_rakieta
Od Totartu niedaleko do sekty NIEBO prawie jak mobbyn
Nie, jest patusem od 15 lat i był w poprawczaku za sprzedanie typowi maczety pod żebra.jajca pisze: ↑10 paź 2019, 10:21
W ogóle postać tego GPSa z grzywo, w przypływie mefedronowej odwagi zaatakował Doniza i ośmielony brakiem konsekwencji zaczął udawać patusa i wczuwać się w OG shit, a teraz bawi się w gęg z jakimiś gimbusami z dziewiczym zarostem. A wydawało się, że historia Bedoesa będzie jakąś przestrogą dla innych
- ukdrillkravmaga
Idę se dzisiaj do roboty a tu przy przejściu : D

Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 11:04 przez ukdrillkravmaga, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cz4rny1337
- Moderator
tej, a ta Eleonora Noro to od Zioło była, cnie?
kruwa jakie cpunskie bagno, to wyglada jakby 10 osob w kraju cpalo i wszyscy sie znaja i pierdola ze soba
jeszcze tu brakuje Adriana Sitko
kruwa jakie cpunskie bagno, to wyglada jakby 10 osob w kraju cpalo i wszyscy sie znaja i pierdola ze soba
jeszcze tu brakuje Adriana Sitko

- con shonery
- Moderator
dzięki, tak dotarłem do Flup z pizdy
postać Belmondo w tym kontekscie nabiera nowego wymiaru, bardzo dobrze, że w tym temacie są dziwne teorie, marzenia, majaki
-
MalinowyJogurt
Ostatni raz tak się czułem jak rozwiązywali zagadke spike sworda na rookgardzie w Tibii
BOGDAN KACMAJOR
Stonogi tylko w tym temacie brakowało 
tak, też widziałem jak spamował o tym w mediach społecznościowych w opcji "tak było, nie zmyślam". Przypomniały mi się czasy gimnazjum, a był to okres szczytowej popularności Peji, kiedy każdy chłopak (ale dziewczyny w sumie też) stylizował się na jak największego patusiarza. Myślałem, że to już niemodne, ale jak wiadomo moda wracawst pisze: ↑10 paź 2019, 10:59Nie, jest patusem od 15 lat i był w poprawczaku za sprzedanie typowi maczety pod żebra.jajca pisze: ↑10 paź 2019, 10:21
W ogóle postać tego GPSa z grzywo, w przypływie mefedronowej odwagi zaatakował Doniza i ośmielony brakiem konsekwencji zaczął udawać patusa i wczuwać się w OG shit, a teraz bawi się w gęg z jakimiś gimbusami z dziewiczym zarostem. A wydawało się, że historia Bedoesa będzie jakąś przestrogą dla innych
-
ksiazenieporzadek
chyba kolego przespałeś ostatnie 2-3 lata w internecie, bo bycie patusem jest najbardziej pożadane wśród młodych ludzi nawet tych z dobrych domów
- rakieta_rakieta
ogólnie tomiki Konja, szczególnie bodaj król festynów są mega dojebane, polecam.con shonery pisze: ↑10 paź 2019, 11:05dzięki, tak dotarłem do Flup z pizdy![]()
postać Belmondo w tym kontekscie nabiera nowego wymiaru, bardzo dobrze, że w tym temacie są dziwne teorie, marzenia, majaki
Wg mnie, Konjo ma mocną relację ze starymi, a przebywanie z ludźmi tego typu non toper nie może się skończyć normalnie.
To co właśnie się dzieje wokół Belmondo, to przy przygodach Sajnóga, gejowskiej relacji Trzaski z Tymańskim (polecam film Miłość) czy przygód miłosnych samego Tymona z młodszymi pannami to jest arcychuj.
U mojego bezpośredniego typera kto pojawi się jeszcze w tym temacie wbijam
JAOK - kurs 1,9
Skiba - 2,2
Wini - 1,4