Belmondo
Re: Belmondo
najwięcej gównianych postów jest o tym, że dużo gównianych postów
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- maly mefedronik
ja pierdziele, ale to coś jest psychiczne xDogkush pisze: ↑10 paź 2019, 13:42 https://www.youtube.com/watch?v=9G3-iNtoi9Q rafalala zgubila telefon
A już jutro o 20:30 koncert MOBBYN w Gdańsku. Który podobno się odbędzie. 
- Cz4rny1337
- Moderator
Belmondo z rodzicami w odwiedzinach u nowego zięcio-synowej, na zdjęciu również przyjaciel domu Marta
koloryzowane

koloryzowane
Spoiler

No jasne byku, cykam się że wypłyną snapy z osobą której na oczy nie widziałem xD
Ale masz w sygnaturce Trapstar.svlv96 pisze: ↑10 paź 2019, 15:49No jasne byku, cykam się że wypłyną snapy z osobą której na oczy nie widziałem xD
Za jakiś czas, kiedy akcja ucichnie i wszyscy znajdą sobie inny temat, będzie wam wszystkim użytkonikom forum wstyd, że najebaliście tyle stron o tak pierdołowatej treści 
ja już nie mogę spojrzeć sobie w oczy
co myśmy najlepszego narobili?!
- maly mefedronik
Już bez przesady. W zalewie bowdownów i emotek (przecież nie będziemy robić specjalnego livescora na krótkie reakcje) po nowych wydarzeniach znalazło się też dużo fajnej, merytorycznej analizy. Ja przykładowo nie miałem do tej pory pojęcia o szerszym kontekście przeszłości pani Wiganny Papiny (kojarzyłem tylko jako obecną znawczynię mody) i bardzo miło czytało mi się czy to wspomnienia, czy to ciekawostki dotyczące grupy Totart. To nie jest też przecież jakaś nowa patologia i przypominam, że przy okazji premier starych Level Upów temat na slizgu też był wypełniony wpisami typu
Spoiler
Spoiler
TAKTYK!!!!!!!
Spoiler
LAIK KRUL
Ktoś rozpisuje się rzeczowo, tłumaczy swoją teorię, zastanawia nad nieścisłościami w sytuacji - haha typy jakie wczute w jakiegoś ćpuna noskilla xDD taki wasz rap teraz właśnie
Ktoś postanawia dać tylko krótką reakcję do newsa - halo policja gdzie jest merytoryka co to za dyskusja
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
[mention]Skandi[/mention] [mention]svlv96[/mention]
naprawdę wypierdalajcie z tymi pretensjonalnymi postami, że was to nie interesuje i że bk z wczutych
ja pierdole jak na jakimś wykopie jakimś przyjdzie jeden z drugim i musi pokazać innym jak to on nie jest uhuhaha ponad to
Spoiler
ja pierdole jak na jakimś wykopie jakimś przyjdzie jeden z drugim i musi pokazać innym jak to on nie jest uhuhaha ponad to
Spoiler
wymieniłem tylko 2 z ostatnich stron ale oczywiście więcej takich było
dokładnie to, jakies umoralnianie jeszcze, po co to. Btw miałem wcześniej rozkmine jak poszło coś o Winim, przypomniało mi się że w którymś odcinku swoim opowiadał o tym jak złapał jakiegoś syfa od kurtyzany i musiał kołowac kwit na jakiś specyfik ściągnany z Niemiec. Może G, powinal 25k na opłatę leku bo coś złapał.koniec pisze: ↑10 paź 2019, 16:59 [mention]Skandi[/mention] @s[mention]svlv96[/mention]naprawdę wypierdalajcie z tymi pretensjonalnymi postami, że was to nie interesuje i że bk z wczutychSpoiler
Spoiler
wymieniłem tylko 2 z ostatnich stron ale oczywiście więcej takich było
Nie no z takimi teoriami to już bez przesady raaczej 
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:31 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
o nim moze byc glosno w niedziele, stay tuned
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
wytwórnia muzyczna mobbylon imienia Leszka Szyluka xDD kurwa gandi....
https://www.instagram.com/p/B3cXc82AwJu/
jednak odcinanie kuponów mocno, nici z zaczynaniem na nowo
https://www.instagram.com/p/B3cXc82AwJu/
jednak odcinanie kuponów mocno, nici z zaczynaniem na nowo