Alan Wake 2

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
IllEisenheim

Alan Wake 2

Post autor: IllEisenheim »

Gra ktoś? Jak wrażenia?

Jako fan pierwszej części bardzo się ucieszyłem na wieść o kontynuacji. Pograłem narazie 4 godziny i tak mi brakowało takiej gry. Klimat,klimat i jeszcze raz klimat :bowdown: . Jeśli komuś się podoba Twin Peaks to tutaj widać jeszcze bardziej niż w jedynce mocną inspirację dziełem Davida Lyncha. Nic mnie tak od dawna nie wciągnęło. Więcej napisze po ukończeniu, ale jak na ten moment jest dla mnie totalna dycha. Jedyny minus za bugi z polskimi napisami, które potrzebują patcha.
moxxi

Re: Alan Wake 2

Post autor: moxxi »

To już wyszło? Kurwa :bag: trzeba ogarnąć :joint:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

a nie jest nudne jak jedynka? ci sami wrogowie ciągle i schemat latarka > jeb , jeb > kilka kroków do przodu > latarka > jeb, jeb
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
IllEisenheim

Na ten dużo mniej walki i zdecydowanie ciekawsze lokacje. Dochodzą też proste zagadki
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

No to chetnie zagram. Na filmikach wyglada jak twin peaks
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
IllEisenheim

Nie widziałem nigdy nic co by było podobniejsze do Twin Peaks. Także jeśli Ci to odpowiada to koniecznie spróbuj ;)
N0V4K

Post autor: N0V4K »

Chyba dam drugą szanse jedynce, chociaż ten remaster mnie kurewsko wymęczył. Wyjebałem to chyba po pierwszym rozdziale czy tam epizodzie, już nie wiem jak oni to nazwali. Historia mi się podobała, ale to napierdalalanie latarką po gałach do tych biegnących przygłupów to jest taka nuda, że ja pierdole. Jak ten schemat jest do końca gry to pewnie to wyjebie znowu.
ODPOWIEDZ