Jako fan pierwszej części bardzo się ucieszyłem na wieść o kontynuacji. Pograłem narazie 4 godziny i tak mi brakowało takiej gry. Klimat,klimat i jeszcze raz klimat
Alan Wake 2
Moderator: con shonery
- IllEisenheim
Alan Wake 2
Gra ktoś? Jak wrażenia?
Jako fan pierwszej części bardzo się ucieszyłem na wieść o kontynuacji. Pograłem narazie 4 godziny i tak mi brakowało takiej gry. Klimat,klimat i jeszcze raz klimat
. Jeśli komuś się podoba Twin Peaks to tutaj widać jeszcze bardziej niż w jedynce mocną inspirację dziełem Davida Lyncha. Nic mnie tak od dawna nie wciągnęło. Więcej napisze po ukończeniu, ale jak na ten moment jest dla mnie totalna dycha. Jedyny minus za bugi z polskimi napisami, które potrzebują patcha.
Re: Alan Wake 2
To już wyszło? Kurwa
trzeba ogarnąć 
- IllEisenheim
Na ten dużo mniej walki i zdecydowanie ciekawsze lokacje. Dochodzą też proste zagadki
- IllEisenheim
Nie widziałem nigdy nic co by było podobniejsze do Twin Peaks. Także jeśli Ci to odpowiada to koniecznie spróbuj 
Chyba dam drugą szanse jedynce, chociaż ten remaster mnie kurewsko wymęczył. Wyjebałem to chyba po pierwszym rozdziale czy tam epizodzie, już nie wiem jak oni to nazwali. Historia mi się podobała, ale to napierdalalanie latarką po gałach do tych biegnących przygłupów to jest taka nuda, że ja pierdole. Jak ten schemat jest do końca gry to pewnie to wyjebie znowu.