Jako fan pierwszej części bardzo się ucieszyłem na wieść o kontynuacji. Pograłem narazie 4 godziny i tak mi brakowało takiej gry. Klimat,klimat i jeszcze raz klimat
Alan Wake 2
Moderator: con shonery
- IllEisenheim
Alan Wake 2
Gra ktoś? Jak wrażenia?
Jako fan pierwszej części bardzo się ucieszyłem na wieść o kontynuacji. Pograłem narazie 4 godziny i tak mi brakowało takiej gry. Klimat,klimat i jeszcze raz klimat
. Jeśli komuś się podoba Twin Peaks to tutaj widać jeszcze bardziej niż w jedynce mocną inspirację dziełem Davida Lyncha. Nic mnie tak od dawna nie wciągnęło. Więcej napisze po ukończeniu, ale jak na ten moment jest dla mnie totalna dycha. Jedyny minus za bugi z polskimi napisami, które potrzebują patcha.
Re: Alan Wake 2
To już wyszło? Kurwa
trzeba ogarnąć 
- IllEisenheim
Na ten dużo mniej walki i zdecydowanie ciekawsze lokacje. Dochodzą też proste zagadki
- IllEisenheim
Nie widziałem nigdy nic co by było podobniejsze do Twin Peaks. Także jeśli Ci to odpowiada to koniecznie spróbuj 
Chyba dam drugą szanse jedynce, chociaż ten remaster mnie kurewsko wymęczył. Wyjebałem to chyba po pierwszym rozdziale czy tam epizodzie, już nie wiem jak oni to nazwali. Historia mi się podobała, ale to napierdalalanie latarką po gałach do tych biegnących przygłupów to jest taka nuda, że ja pierdole. Jak ten schemat jest do końca gry to pewnie to wyjebie znowu.
Ktoś jeszcze skończył dwójkę? Czy faktycznie jest mniej powtarzalnych, nudnych sekwencji walki z latarką?
Coast-to-coast, L.A. to Chicago...
Western male
Western male
- marmolad_k2
Najlepsza gra generacji jak dla mnie.
-
masz_szluge_
wystarszylem sie jednego z pierwszych jump scare'ow i odpuscilem temat xd
Jak coś to cały czas na Amazon Luna jest dostępna dwojka, ja od jedynki się odbiłem po 15 minutach - nie lubię jump scare'ów. Może kiedyś zrobię podejscie do dwójki, ale póki co Nier Automata do skończenia.
- marmolad_k2
To ta gra w ogóle jakieś jumpscary w ogóle ma? To nawet horror nie jest.
Może nie tyle jump scare'ów (bo nawet nie pamiętam dokładnie) co niekomfortowe było dla mnie swiecenie tą latarką z persja, ze na mnie jakies potwordy nadciagają 
- marmolad_k2
A to mów po prostu, że lamus jesteś 
ta seria ma coś wspólnego z alone in the dark?
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
- marmolad_k2
A na początku nazwy plus dużo łażenia po ciemku.
-
masz_szluge_
zblizasz sie do jeziora jakos po 1-2h rozgrywki i nagle cos wypierdala na ekranie, to bylo ostanie co widzialem. coz, jest jak jest. mam przyjemniejsze rzeczy do ogrywania xd
Wymęczyłem jedynkę ale no nie porwało. Fabuła na plus ale mechanika na dłuższą metę męcząca.
- SieKurwaNieInteresuj
Jestem ciekaw co ludzie dla których to bylo zbyt straszne - a jak widać są tacy - powiedzieliby na Lake House DLC. Tam to już jest kurwa rozpierdol
ROZCIĄĆ MALARZA
Rudolf Lane rest in peace, ja tam wierze ze my go jeszcze jakoś "uratujemy" i uwolnimy od cienia w przyszlosci
ROZCIĄĆ MALARZA
Rudolf Lane rest in peace, ja tam wierze ze my go jeszcze jakoś "uratujemy" i uwolnimy od cienia w przyszlosci