Co nie zmienia faktu - polecam!

ANKIETA DODANA
Moderatorzy: gogi, con shonery

Na starym był i to w miarę popularny iirc. Zapamiętałem tak jak mówicie - 3 sezony i chyba czwartego już nie dokończyłem, nie wiem, czy się opłaca wracać. Wiem, że jakoś po Sopranosach oglądałem i ogólnie byłem trochę rozczarowany, ale teraz patrze na te ryjce ze zdjęcia, no i były tam bardzo charakterystyczne i spoko rozpisane postaci, skoro dalej pamiętam ich historie.Bunnymen77 pisze: ↑25 wrz 2023, 15:47 Troszkę zaskoczony jestem, że nie ma na forumku tematu o tym serialu.
heh to ja odwrotnie i to swoja droga fajnie pokazuje, jakie znaczenie dla odbioru danego dziela ma to, co sie juz wczesniej zdazylo zobaczyc/uslyszec - najpierw obejrzalem boardwalk empire, a dopiero potem zabralem sie za to tych oslawionych sopranosow. no i kurwa jak ja sie mialem nimi zajarac po obejrzeniu obejrzeniu paru sezonow z tak misternie budowanymi postaciami i tak kapitalnie nakreconymi scenami jak np:Jose pisze: ↑25 wrz 2023, 18:57Na starym był i to w miarę popularny iirc. Zapamiętałem tak jak mówicie - 3 sezony i chyba czwartego już nie dokończyłem, nie wiem, czy się opłaca wracać. Wiem, że jakoś po Sopranosach oglądałem i ogólnie byłem trochę rozczarowany, ale teraz patrze na te ryjce ze zdjęcia, no i były tam bardzo charakterystyczne i spoko rozpisane postaci, skoro dalej pamiętam ich historie.Bunnymen77 pisze: ↑25 wrz 2023, 15:47 Troszkę zaskoczony jestem, że nie ma na forumku tematu o tym serialu.
W ogóle ze Stevem Buscemim jeszcze Horace and Pete jest bardzo fajne, bo bardzo smutne

Dzięki za polecajkę, obejrzę.
Gilian niezłe suczyskomql pisze: ↑27 wrz 2023, 9:30
niezmiennie irytuje Margaret, co za bezczelne babsko rodem z zielonej wyspy, ale swoją drogą w ogóle kobiecie postacie są tu mocno rozczarowujące. Gilian Darmody z Angelą robią najlepszą robotę, a niedługo dojadę do ostatnich sezonów to sobie przypomnę, czy Sally też daje radę po czasie. poza tym - niestety - paprotki, tło dla partnerów