Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
55
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 125

Awatar użytkownika
sztyc

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: sztyc »

a ty co gottland mariusz szczygła przeczytałeś po 15 latach, że jakiś dziwny zachwyt nie wiadomo skąd tymi słowiańskimi niemcami czy co
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

exyou pisze: 10 wrz 2023, 23:10 Tu trzeba wszystko od nowa zbudować.
pelna zgoda, ryba psuje sei od glowy wiec disco czarek powinien wy pier da lac w pierwszej kolejnosci.

ja tam jestem za tym zeby santos zostal, nie trafil z wyborami na pozycje, ale z drugiej strony jakie mial mozliwosci, kto mial grac za krychowiaka? bielik?
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Jedyne, co mnie zawiodło we wczorajszym meczu, to przeczucie - spodziewałem się porażki trzema bramkami.

Parę lat temu pewnie napisałbym jakiś gorzki elaborat o tym, że wszystkich won, grajcie młodymi, może to coś zmieni, i tak dalej. Niestety, reprezentacja jest obecnie tak antypatyczna, że jedyne, czym zaraża, to tym, że się nie chce. Im się grać nie chce, kibicować się nie chce, po jej obejrzeniu nic się nie chce (no dobra, śmiać się chce). Przepraszam, panie Czarku, nie będzie zatem planu na restrukturyzację związku ode mnie.

A czy przyjdzie Probierz, czy przyjdzie Papszun, czy przyjdzie Hansi Flick, czy przyjdzie Stephane Antiga - wszystko jedno. Pan prezes dwa razy już wybierał i mam takie wrażenie, że trzeci strzał również będzie niecelny.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Największym złem kadry jest kulesza i to on musi odejść
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
gimb

Post autor: gimb »

Stephane Antiga :lol:
what jerzy what jerzy kurde
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Nie no bez jaj, ten siwy bajerant, stary dziad, powinien polecieć jeszcze dzisiaj a następnie po nim Kulesza
Bakan

Post autor: Bakan »

Jeśli tu cokolwiek ma się zmienić, to potrzebna jest gruba krecha, na zasadzie - wszyscy won. Prawie wszyscy.

Szczęsny, Bednarek, Krychowiak, Grosicki to trzon, z którego już teraz bym zrezygnował. Do tego chyba Kędziora, Linetty, Bereszyński, bo to też nijakość. Najbardziej z tego grona szkoda Szczęsnego, ale tu potrzebne jest totalne wietrzenie.

Opaska dla Zielińskiego. To kapitanowanie Lewego pierdolnęło z hukiem. Wywiad okazał się złą decyzją i strzałem w stopę. Na boisku też dno. Zieliński przy najmniej ma zawsze jaja by wyjść do wywiadu i wziąć piłkę. Dojrzał mocno. Wydaje mi się, żeby to dźwignął.

No i czas na tych wszystkich Karbowników, Grabary, Kozłowskich plus starszych jak Wieteska (wczoraj błąd przy golu, ale starał się coś kreować, robił zrywy) czy Dawidowicz.

Grabara - Kiwior, Dawidowicz, Wieteska - Kamiński, Zieliński, Slisz, Cash - Świderski, Szymański - Lewandowski

Tak na szybko jedenastka + wiadomo że wyżej wspomnieni Kozłowski itd.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

bez kitu ta porażka już nawet nie boli, kadra jest obojętna jak nigdy (bo ta z wieków ciemnych tj. 90-tych jest mi obca, zacząłem się interesować za czasów pierwszych goli walonych polkom rywalom przez emsiego olisadebe, a ta z wieków ciemnych kolejnych na sinusoidzie krzyzanowskiego tj. 08'-14' mocno jednak angażowała człowieka, przeżywało się samobója gancarczyka, kompromitujące euro czy nijakość waldka fornalika i jego ekipy), piłkarze są albo miałcy albo antypatyczni (albo why not both? - jak krychowiak ad 2023), selekcjoner nie daje nadziei na zmiany w dobrą stronę, a włodarze powodują w człowieku ten słynny wstyd istnienia. nie pomaga też to, ze i tak trudno się będzie wykaraskać z baraży, gdzie na dobrą sprawę będzie jeden poważny rywal - i to w finale (oby nie włosi oby nie włosi oby nie włosi)

mecz meczem wiadomo - chuj z nim, ale do teraz się uśmiecham jak sobie przypomnę sekwencję krychowiaka z drugiej połowy: najpierw oddany szczurowaty farfocel z 25 metra odkręcający się jeszcze od bramki albańczyków, a po chwili kop w stylu piper perry kung-fu w japę przeciwnika ehhh
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Bakan pisze: 11 wrz 2023, 10:07 Najbardziej z tego grona szkoda Szczęsnego, ale tu potrzebne jest totalne wietrzenie.
Chłop broni mega i bardzo go lubię, ale to jak on się w wywiadach zawsze wypowiada o grze to jest po prostu taki brak wiary, że my możemy grać cokolwiek na co da się patrzeć. No a że jest jednym z najbardziej doświadczonych to też to się zaraża na młodych pewnie - więc tak mówisz. Pod względem piłkarskim szkoda, ale mentalnie to wydaje mi się że powinien bez wahania polecieć
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Bakan pisze: 11 wrz 2023, 10:07 Jeśli tu cokolwiek ma się zmienić, to potrzebna jest gruba krecha, na zasadzie - wszyscy won. Prawie wszyscy.

Szczęsny, Bednarek, Krychowiak, Grosicki to trzon, z którego już teraz bym zrezygnował. Do tego chyba Kędziora, Linetty, Bereszyński, bo to też nijakość. Najbardziej z tego grona szkoda Szczęsnego, ale tu potrzebne jest totalne wietrzenie.

Opaska dla Zielińskiego. To kapitanowanie Lewego pierdolnęło z hukiem. Wywiad okazał się złą decyzją i strzałem w stopę. Na boisku też dno.
Bakan pisze: 11 wrz 2023, 10:07Grabara - Kiwior, Dawidowicz, Wieteska - Kamiński, Zieliński, Slisz, Cash - Świderski, Szymański - Lewandowski
O kurwa, stary.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

według mnie to @RIVALDO111 powinien zostać selekcjonerem
Bakan

Post autor: Bakan »

No przecież napisałem, że prawie wszyscy. Zieliński i Lewandowski to wciąż za dobrzy piłkarze, by z nich rezygnować. Z tym, że Lewy musi stracić opaskę.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

To na pewno atmosfera się oczyści, skoro lewy ma stracić opaskę i być powoływany :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
vania

Post autor: vania »

Tyle było pierdolenia, że w końcu piłkarze muszą wziąć odpowiedzialność za to, co się dzieje na boisku, ale jak zwykle grillowany jest treneiro (który pewnie będzie wyjebany zaraz), bo na konferencji pojechał z buzzem z kevina i jankiem zjarankiem, co sam bym chętnie zrobił patrząc na tę dwójkę.
Teraz disko czarek wsłucha się w narrację opinii publicznej (czyli potężnych bora i pytona) i zatrudni polaka, rodaka, husarza, który doskonale zna realia naszej piłki, na zgrupowaniach będzie pytał naszych chłopców co tam u żony i dzieci, ale nie będzie miał odwagi, żeby zrobić twardy reset i tak to się będzie kręciło. Jak będzie dobrze to będzie dobrze, a jak będzie źle to nawet to, że sympatyczny Bartek Slisz (który chuja by zapewne zrobił w tym meczu) jest odesłany na trybuny urasta do rangi arcyproblemu.
Awatar użytkownika
mazerunner

Post autor: mazerunner »

Bakan pisze: 11 wrz 2023, 10:58 No przecież napisałem, że prawie wszyscy. Zieliński i Lewandowski to wciąż za dobrzy piłkarze, by z nich rezygnować. Z tym, że Lewy musi stracić opaskę.
Lewy bez opaski=rezygnacja z gry w kadrze, więc pomysł bardzo dobry
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

I tak zrezygnuje, albo po Euro a jak nie pojadą to powinien już na początku 2024 zrezygnować
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Na asystenta trenera przydałby się taki Janusz Wójcik żeby z tymi kurwami do spodu cisnął a nie zwykle szmatlawce co na pizdzie cicho siedzą i po plecach klepią
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
2do5

Post autor: 2do5 »

badi pisze: 11 wrz 2023, 10:51 według mnie to @RIVALDO111 powinien zostać selekcjonerem
Proste, Radzio Kałużny i Paweł Kryszałowicz z powołaniami, a nie te dzisiejsze popierdółki
Graf

Post autor: Graf »

d3nt pisze: 11 wrz 2023, 11:16 Na asystenta trenera przydałby się taki Janusz Wójcik żeby z tymi kurwami do spodu cisnął a nie zwykle szmatlawce co na pizdzie cicho siedzą i po plecach klepią
Rozumiem, że masz na myśli kogoś w typie Janusza Wójcika, ponieważ zmarło mu się parę lat temu.
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Patrząc na to co dzieje sie w reprezentacji, pomóc może tylko nekromanta, więc z tym Wójcikiem nie jest tak głupio
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
ODPOWIEDZ