Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
to samo dzis mowilem, to jest zemsta z zaswiatow ze nie dano mu dograc euro
mundialopsychoza
- rozklad_gaussa
czaro dawaj tego probierza z u21
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
kiwior-dawidowicz-piatkowski a na wahadle puchacz-cash nie moge sie doczekac
Tu trzeba wszystko od nowa zbudować.
Santos bezwzględnie powinien zostać wypierdolony razem z Krychowiakiem, Grosickim itp
Santos bezwzględnie powinien zostać wypierdolony razem z Krychowiakiem, Grosickim itp
Serio jakiś polski trener koniecznei co przestanie powływać lewego
Przecież oni jeszcze przepierdolą z Mołdawią
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Naiwnym jest myśleć, że to zależy tylko od selekcjonera
Aczkolwiek ode mnie wszyscy won
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Boniek zaczął tę serię kompromitacji zatrudniając brzęczka. Potem mógł go wyjebać wcześniej, choćby w październiku po meczu z Włochami, ale że jest jebanym upartym rudym Bońkiem to zrobił to w najgorszym momencie.
Potem wziął souse, który jest niezłym trenerem, ale jako człowiek to wiadomo
Pamiętam, że jakiś typ od Ligue 1 ostrzegał przed sousą i opowiadał co on odpierdala w Bordeaux w kwestiach pozaboiskowych. No ale Boniek oczywiście wiedział lepiej.
Potem wziął souse, który jest niezłym trenerem, ale jako człowiek to wiadomo
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2023, 23:20 przez demon, łącznie zmieniany 1 raz.
- zemsta1camzata
To nie ma znaczenia i tak, nawet jak przegrają to będą baraże. Ale w barażach z tego co rozumiem mogą być Włochy, Walia czy Norwegia xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
- genocidegeneral
Wichniarek jak jebie po Kuleszy w HP XDDD
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Czaro uspokoił
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
piekny to byl wieczor dziekuje
pierdole taką reprezentacje, jest 4:37 na 6 do pracy, a po tym meczu jestem tak nabuzowany negatywnymi emocjami że nie zasnąłem nawet na minutę.
Wstyd istnienia po prostu mam oglądając co oni 'grają' tu musi psycholog wjechać
Wstyd istnienia po prostu mam oglądając co oni 'grają' tu musi psycholog wjechać
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
- ConeyIsland
wczoraj po meczu ogladalem studio w Meczykach. nie wiem jak na kanale sportowym ale tam jebano santusza zdrowo. nie tyle za mecz co za jego odpowiedzi na konferencji.
No tak kurwa rzeczywiście.
Ludzie puknijcie się w łeb, to tylko piłka nożna.
Przeżywacie jakby to była sprawa życia i śmierci i dlatego tak jest że te marnoty tak grają bo czują oddech tylu ludzi.
Zazdroszczę takim Czechom że oni mają podejście na zasadzie będzie to będzie nie to nie, hokej ważniejszy, napijemy się piwa to najistotniejsze.
Dlatego Czesi pomimo chujowego potencjału ludzkiego grają bardzo dobrze bo tam nie ma presji.
Ale Czesi nie muszą leczyć kompleksów sportem bo to zawsze było MIESZCZAŃSTWO a nie jak Polaki chłopy pańszczyźniane.
-
BouncedDuck5106
Ale co jako człowiek wiadomo? Santos był non stop jebany za wszystko przez te miernoty, które ktoś dla beki nazywa dzienikarzami sportowymi. Dodatkowo jak prezesem został Kulesza, to od razu dalo się wyczuć, że ten najchętniej by go od razu wyjebał. Przystojny portugalczyka najzwyczajniej w świecie wiedząc co się świeci zawinął się do Brazylii, tacy Cwiakala czy Borek się zesrali a czas dokładnie pokazał kto miał rację.
Polska piłka nie zasługuje na nic dobrego, mam nadzieję że następnym selekcjonerem zostanie Probierz.