Eis - Gdzie jest Eis? (2003)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
elokvrwa

Re: Eis - Gdzie jest Eis? (2003)

Post autor: elokvrwa »

Dobrze rozumiem, że korporacja wykupiła prawa do wizerunku i utworów/albumu Eisa, dograli kasztanów i teraz chcą zarobić na merchu i płytach a wy to łykacie jak pelikany? :wall:
:dunno:
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Skąd ty wziąłeś takie info niby
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Johnny

Post autor: Johnny »

Obstawiam ze to sam Eis chce na tym zarobić
Awatar użytkownika
Bolo

Niektórzy po prostu nie przyjmą ze eis nie jest bastionem truskulu tylko ma to w chuju i chce pitos i to jak najwiecej się da, co zreszta rapował
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Johnny pisze: 10 lis 2020, 16:54 Obstawiam ze to sam Eis chce na tym zarobić
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
luk0as
Moderator

Post autor: luk0as »

elokvrwa pisze: 10 lis 2020, 16:31 Dobrze rozumiem, że korporacja wykupiła prawa do wizerunku i utworów/albumu Eisa, dograli kasztanów i teraz chcą zarobić na merchu i płytach a wy to łykacie jak pelikany? :wall:
zalezy jak na to spojrzec, dla niektorych to kasztany a dla niektorych topka polskiej sceny :dunno:
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
frontkick

Post autor: frontkick »

Ech no bez kitu zawsze mam dysonans jak sobie uswiadomie ze najbardziej jebani na forumku raperzy jednoczesnie robia podwojne i potrojne platyny swoją muzyką, cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
elokvrwa

Post autor: elokvrwa »

luk0as pisze: 10 lis 2020, 18:21
elokvrwa pisze: 10 lis 2020, 16:31 Dobrze rozumiem, że korporacja wykupiła prawa do wizerunku i utworów/albumu Eisa, dograli kasztanów i teraz chcą zarobić na merchu i płytach a wy to łykacie jak pelikany? :wall:
zalezy jak na to spojrzec, dla niektorych to kasztany a dla niektorych topka polskiej sceny :dunno:
Topka popularności nie idzie w parze z topką umiejętności.
Dla mnie te featy brzmią nienaturalnie i są stworzone po to żeby w arkuszu się wyświetlenia zgadzały.
:dunno:
Awatar użytkownika
Bolo

No oczywiscie ze po to są stworzone, przeciez nikt z połową mózgu tego nie neguje, jest to obliczone po to, żeby ta reedycja się ojebała jak najlepiej i ja tego życzę eisowi którego pewnie w chuj czasu przekonywali aby tą reedycje zrobić i jak zgodził się to chcą to opierdolić tak, jak chciał zeby się sprzedało w 2003 roku. Sram na bedoesa i oskara nie lubię ale skoro to bedzie osobna płyta z remixami to jedynie życzę aby jak najwiecej ludzi to kupiło bo nie mam truskulowego kija w dupie i w chuju mam czy to ruszanie świętości, to jego płyta i moze se nawet zaprosić na remix QAP Squad. Oby miał złotą płytę, wierzę w to Eis i dzięki, że mogę samemu kupić stara płytę na winylu, na winylu kurwa! bierz ten hajs Jacek a wy się nie wczuwajcie to jest rap tylko

Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
I do tego dostaniemy nowy kawałek, nowy/stary kawałek eisa po jebanych milionie lat! nawet jak bedzie chujowy i o oplu astrze (a bedzie o oplu astrze wiem słyszałem) to bardzo fajnie ze to przedsięwzięcie się wydarzy.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
encrenoire

Post autor: encrenoire »

:cool: :cool: :cool: :cool:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:20 przez encrenoire, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

No tyle, że to nie nowa chujowa płyta nagrana na prędce, a po prostu remixy - ja osobiście traktuje to zupełnie inaczej, mogliby to wjebac nawet na jakieś techno bity i nadal byłbym jak spoko, to tylko remix
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
encrenoire

No ale jednak utwor to utwor, a slaby utwor to slaby utwor. Jak sie nie umie zabrac do tych remiksow, to trzeba sie liczyc z niezadowoleniem czesci sluchaczy :dunno:
Awatar użytkownika
Bolo

No to nie kup tych kurwa remixów mordzia tylko weź normalne cd i wyjebane, co to za problem tutaj tworzysz.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
encrenoire

Nie no to po chuj w ogole rozmawiac jesli zasada to "jak ci nie pasuje to sie zamknij"? Ja go w ogole nie rozliczam, komentuje muzyke na forum muzycznym, Bolo. Jak Ci sie nie podoba, to wiesz co zrobic.
Awatar użytkownika
Bolo

No kurwa typie, no tez uwazam ze te remixy są chujowe ale tak jak srałem w długim poscie rozumiem po chuj je zrobili i rozumiem ze maja wyjkebac fit oskara ktory promuje tą płyte dla zasady bo ejst chujowy i odciac sie od zasiegów na ktorych zalezy im zeby ojebać tą płytę? fit do jakis zjebanych remixach? co ty masz za problem i co powinni zrobic wedlug ciebie?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
encrenoire

No kurwa typie, no tez uwazam ze te remixy są chujowe
co powinni zrobic wedlug ciebie?
NAGRAC DOBRY REMIX?

Ale jak chcesz, to podniecaj sie piosenka ktora ci sie nie podoba bo wydal ja raper ktorego lubisz. Dla mnie to juz inny stan swiadomosci. Tyle ode mnie.
Awatar użytkownika
Bolo

Ale ty jesteś zjebany w chuj typie albo trollujesz.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
encrenoire

:cool: :cool: :cool: :cool:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:19 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bolo

No kurwa mam ci kredkami narysować dlaczego ta płyta z chujowymi remixami ma sens ekonomiczny i te remixy niezaleznie kto by się do nich dograł to i tak byscie truskule uważali żę są chujowe bo to świętokradztwo wiec lepiej miec w to wyjebane i zeby se eis zarobił dzieki temu wiecej czy dalej bedziesz HURR DURR ZRÓBTA DOBRE REMIXY A JAK NIE TO SPIERDALAĆ?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Remixy zawsze są chujowsze niż oryginał, chyba że Ci się oryginał nie podobał to może wtedy. Ale nie znam zajebistego numeru, który zremixowany byłby jeszcze lepszy (ale licze że ktoś się wykaże jakimś przykładem, kto wie), dlatego ja mam takie podejście. Remix zawsze będzie chujowszy, a więc skoro moge se odpalić lepszy oryginał to nie chce mi się rozkminiać poziomu chujozy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ODPOWIEDZ