Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Bakan

Re: Transfery

Post autor: Bakan »

Prawda
Graf

Post autor: Graf »

Oczywiście, ze interesuje. Co ty jeszcze robisz na tym forum? :what:

Myślę, że przyjdzie Lavia plus jeszcze jedno nazwisko, o którym na razie cicho. Ktoś, kto zagra na szóstce i ósemce.

DM: Lavia, nowy, Bajcetic
LCM: Mac Allister, Jones
RCM: Szoboszlai, Thiago, Elliott (od biedy)
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

może po prostu pierwsza kolejka czelsi-liverpurz bez pomocników meczyk 5 w obronie i 5 w ataku
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

I bramkarz lotny
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

FLoo pisze: 29 lip 2023, 22:50 Beka z tej kwoty ale nie ma napastników na rynku
chociażby Krzysztof Piątek był do wyjęcia taniej, podobna liczba minut na gola w Serie A (213 do 204), co prawda starszy, ale też jeszcze w dobrym wieku dla piłkarza.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

No ale Krzysiek Piątek swoje bramki strzelał w klubach z dołu tabeli gdzie o sytuacje jednak trochę trudniej niż w Atalancie :lol:
Bakan

Graf pisze: 30 lip 2023, 10:08 Oczywiście, ze interesuje. Co ty jeszcze robisz na tym forum? :what:

Myślę, że przyjdzie Lavia plus jeszcze jedno nazwisko, o którym na razie cicho. Ktoś, kto zagra na szóstce i ósemce.

DM: Lavia, nowy, Bajcetic
LCM: Mac Allister, Jones
RCM: Szoboszlai, Thiago, Elliott (od biedy)
Być może, przy czym ten NOWY, to powinien być ktoś, kto wchodzi i gra, dając czas na rozwój Lavii. Taki Brozovic byłby w punkt.

A nie, czekaj, on też poszedł do arabusów #CREAM

Kalvin Philips?
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Może i dobrze że taka rewolucja wyszła w tym lfc, nie mogłem na te drewna patrzeć już
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Bakan

Zero żalu po Hendersonie, ale Fabinho by się przydał.

Puszczenie Keity, Milnera i Oxa (?) natomiast zasadne.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

potter pisze: 30 lip 2023, 10:48
FLoo pisze: 29 lip 2023, 22:50 Beka z tej kwoty ale nie ma napastników na rynku
chociażby Krzysztof Piątek był do wyjęcia taniej, podobna liczba minut na gola w Serie A (213 do 204), co prawda starszy, ale też jeszcze w dobrym wieku dla piłkarza.
Nom i Milik
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
zuperhero

Post autor: zuperhero »

the badman pisze: 29 lip 2023, 22:07 Pisze to drugi raz, oglądałem kilka meczów fejk haalanda w Atalancie i wyglądał fatalnie, może źle trafiałem, może mi zamknie mordę ale On przeszkadzał w grze im, drewnialdo
takie same odczucia, gość nie jest ani szybki, ani silny, ani techniczny, nie umie rozgrywać. jedynie co można powiedzieć to zapierdala po boisku jak zły i potrafił kilka razy znaleźć się w 'odpowiednim miejscu, o odpowiednim czasie' ale ciężko powiedzieć czy to kwestia tego że tak zajebiście gra bez piłki, czy po prostu futbolówka losowo odbiła mu się pod nogi. no ale chyba w poważnych klubach pracują ludzie, którzy z jakiegoś powodu chcą na takiego gracza wyrzucić 70 baniek, więc być może cośtam w duńczyku widzą. natomiast bankowo sancho, antony czy van de beek, wyglądali bardziej obiecująco, a nie wypalili
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

imo taki napastnik będzie idealny do united, bo powalczy, pozapierdala, ponapierdala się, a te raszfordy bruno fernandesy sobie będą na tym benefitować zwłaszcza, że to bramkostrzelni piłkarze
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Ornstein podaje że Arsenal chce Raye, ciekawe
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

co do Hojlunda to

imo trafiony transfer, poza tym kogo innego niby mogliby kupić za podobną kwotę?
ogólnie United dobre okienko, w szczególności w porównaniu do ostatnich paru lat, nowy bramkarz piewrszy raz od 12 lat, który w dodatku jest jednym z najlepszych jeśli chodzi o wyprowadzanie akcji z tyłu, do tego Mount, który rok i dwa lata temu miał piłkarza sezonu Chelsea (w tym roku każdy tam chujowo grał), no i Hojlund
do tego są jeszcze jakieś plotki o Amrabacie + koniec z de Geą (któremu jakby obcięli tygodniówkę o połowę to i tak by zarabiał więcej niż jakikolwiek inny bramkarz w PL), Philem Jonesem, sprzedanie Elangi za dobrą kwotę, możliwa sprzedaż Hendersona i Freda/McTominaya/obu (chociaż wolałbym żeby odszedł Fred, McTominaya bym zostawił)
i to wszystko 2 tygodnie przed rozpoczęciem sezonu? najlepsze okienko od lat xD
travis1

Post autor: travis1 »

mi przychodzi do głowy kolo muani, za podobną kwotę, myślę że byłby dostępny, a raczej jest lepszym piłkarzem niż ten Duńczyk, tzn na ten moment
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

instinkt pisze: 30 lip 2023, 15:54 Ornstein podaje że Arsenal chce Raye, ciekawe
A Chelsea po Sancheza, kolejne negocjacje z Brighton :damn: Widocznie chcą mieć dwóch średnich bramkarzy zamiast jednego niezłego, Arsenal podobnie.
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

travis1 pisze: 30 lip 2023, 16:47 mi przychodzi do głowy kolo muani, za podobną kwotę, myślę że byłby dostępny, a raczej jest lepszym piłkarzem niż ten Duńczyk, tzn na ten moment
biorąć pod uwagę to jak grali w ostatnim sezonie to z pewnością, ale z kwotą z tego co czytałem to kosztowałby 120m+, a za to możnaby pewnie już wyciągnąć Kane'a albo Osimhena
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Jak duży miał udział Ferguson w transferach United? Mam wrażenie, że odkąd zniknął to United robi dość słabe transfery.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Axel Disasi do Chelsea, 45 mln euro, Ornstein informuje

W związku z kontuzja Fofany, może sprzedadzą Trevoha

Top Speed:

Wout Weghorst: 30.60km/h
Harry Maguire: 29.70km/h
Per Mertesacker: 28.70 km/h

Axel Disasi: 28.30km/h