Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Mahrez już oficjalnie w Arabii a 'Here we go' padło właśnie w kontekście Sadio Mane do Al_Nassr
-
tomeczek2301
Szkoda tego mane, jeszcze niedawno wkręcał obrońców w premier league
- Cz4rny1337
- Moderator
Chelsea powija Lesleya Ugochukwu z Rennes, 27,5m euro, 19 letni defensywny pomocnik, prawdopodobne wypozyczenie do Strasbourga, ale decyzja jeszcze nie jest podjęta
pragne wierzyc, ze to mialobyc zastepstwo Brighton za Ceicedo

a ten zieliński idzie do arabów czy nie
- rozklad_gaussa
gdzies mi sie przewinelo, ze lotito mowil, ze zostaje w neapolu na gorszych warunkach
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Dawać tego ziomka z Rennes normalnie do Chelsea i olać te negocjacje z brajtonem
- Cz4rny1337
- Moderator
Nie no chłop w Rennes nie miał 1 składu, no ale niech Poch decyduje, chciał doświadczenia
Imo to alternatywa dla Lavi
Imo to alternatywa dla Lavi

ogolnie spoko ze 30 mln wyjebane na jakiegoś murzyna co nikt nie słyszał, który nie miał nawet pierwszego składu w rennes, ale 20 dołożyć brajton za caicedo to już nie bardzo echhh, no i gdzie bramkarz sie pytam
- Cz4rny1337
- Moderator
ugochukwu to jakiś talenciak, czy czelsi jak zwykle 2-krotnie przepłaca za każdego piłkarza, szczególnie jak się patrzy na ich transfery wychodzące, bo tam lecą z kolei kosmiczne promocje :PCz4rny1337 pisze: ↑29 lip 2023, 14:45 Chelsea powija Lesleya Ugochukwu z Rennes, 27,5m euro, 19 letni defensywny pomocnik, prawdopodobne wypozyczenie do Strasbourga, ale decyzja jeszcze nie jest podjęta
a hojlund moim zdaniem zdubluje kariere piątka, myślę że u niego oprócz skillsów na pewnym poziomie, akurat w zeszłym sezonie było sporo szczęścia. coś czuje że niestety nie zdoła ustabilizować formy na obecnym poziomie ale ogólnie to chciałbym się mylić, bo takiego napastnika w typie pitbulla fajnie się nie boisku ogląda
-
Bisclavret
Piłkarze atalanty grają dobrze tylko w atalancie, włosi się już nauczyli nie kupować od nich kluczowych graczy za duże siano teraz pora podoić trochę Anglików, ci to potrafią 40 kilka baniek wydać na jakiegoś Zordona czy tam Gordona co 10 goli nawet nie strzelił w poważnej lidze zresztą tak samo jak Hojlund xD złote czasy dla klubu z Bergamo
Jeszcze biorąc pod uwagę, że od lat większość piłkarzy którzy przychodzą do United zamienia się w gówno, pewnie za 2 lata będą szukać nowego napastnika a Hojlund wyląduje w Juve lub Atletico za 20 baniek
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- the badman
- Artysta
Pisze to drugi raz, oglądałem kilka meczów fejk haalanda w Atalancie i wyglądał fatalnie, może źle trafiałem, może mi zamknie mordę ale On przeszkadzał w grze im, drewnialdo
No nie ma dlatego trochę mnie dziwi cisza w okół Lautaro w to lato
Przez te saudyjskie przygody Fabinho i Hendo porobiło się trochę w tym LFC. Puścili Keitę, Milnera i Oxa, bo liczyli, że kupią dwie ósemki i jedną szóstkę i będzie skompletowana druga linia, a tak to na dobrą sprawę 3 piłkarzy do środka jeszcze trzeba sprowadzić. Wszystko wskazywało na to, że Fabinho wciąż miał być starterem u boku MacAllistera i Szobo/Hedo. Nawet jeśli uda się wyrwać Lavię to nie jest to piłkarz na pierwszy skład tu i teraz. No ciężka sprawa.
Wydaje mi się, że sezon zaczną głęboko ustawionym MacAllisterem i obok Szobo i Jones/Elliott.
Wydaje mi się, że sezon zaczną głęboko ustawionym MacAllisterem i obok Szobo i Jones/Elliott.
Wiesz ze to nie temat Liverpool tylko transfery i nikogo nie interesuje jak głęboko ustawionym allisterem zacznie lfc?
F1 to królowa. Zawsze była.
Wpierdol najpóźniej w finale.