Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Re: Wini - rozmowy

Post autor: DJ_BOBO »

d3luge1 pisze: 15 gru 2020, 21:42
DJ_BOBO pisze: 13 gru 2020, 23:54 Mordko ja w tym roku przesłuchałem w całości płytę Kaczora BRS, Edzia, Maty, a także Wieszaka ZDR. Wini naprawde nie jest aż tak chujowy jak może sie niektórym wydawać
Może powinieneś zrobić kanał na youtubie jak Masochista tylko zamiast o polskich filmach to o polskim rapie.
o kurwa chłopie. Zajebisty pomysł
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Żeby nie było jak z Kabanem, że oceniał jak czuł i potem mu wjebac chcieli, czy jak to tam było dokładnie.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

a kto mu wjebać chciał
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

@baqlashan

Właśnie za chuj nie pamiętam szczegółów, może źle zapamiętałem.

Na jego blogu widzę tylko:

Na szczegóły bonusów  typu pogróżki od raperów szkoda miejsca i waszego czasu. Powiem tylko, że Mielzky wypisywał i wydzwaniał do mnie kilkanaście/kilkadziesiąt razy, Nieuk stalkował mnie na fb imputując, że jestem do niego uprzedzony, stąd moje hejty na jego twórczość (cała Polska uprzedzona do Nieuka!), a Plejer po mojej opinii na temat jego albumu wysmarował wiadomość o treści "zdechnij kurwo, bez odbioru".  Ta kwestia absolutnie nie rzutowała na moją decyzję, piszę dla moich potencjalnych następców/naśladowców - wiedzcie, że musicie się na tego typu atrakcje przygotować. Oczywiście są to tylko przykłady, a nie wszystkie sytuacje, jakie mnie spotkały.
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

czyli gruby knur nagrywa te filmiki tylko zeby piniondza zgarnac tak ?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Nie stary, robi je w celach edukacyjnych. Kurwa, mówi w co drugim wywiadzie że nie lubi tego i robi to dla hajsu a ty myślisz że go na czymś przyłapałeś

BTW, w wywiadze z Zibexem, gość powiedział mu że jak się uśmiechasz na miniaturkach filmów to YT to lepiej pozycjonuje. Zobaczcie sobie miniaturki od tego wywiadu :lol:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

bo kurcze radzej jebne se kys killa czym nie ironicznie oglada wywiady dlatego pytam, nie mam info ani znajomisci o pl rapie dlatego i jestem na forumku ktory wie o tym i dlatego kurwa pytam, wiem (bo oni mowia) ze gruby i knur i buc a to zee w co kazdym 2 mowie zae ma wyjebundo i tylko chajs z adsensa tego nie wiem
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Moltisanti pisze: 17 gru 2020, 2:41 w wywiadze z Zibexem, gość powiedział mu że jak się uśmiechasz na miniaturkach filmów to YT to lepiej pozycjonuje. Zobaczcie sobie miniaturki od tego wywiadu
:lol:
Aka M

Post autor: Aka M »

Haha, właśnie się zryłem jak oglądałem ostatni filmik Wincjusza, mówię kurwa przecież On się nie uśmiecha, a po zibexie chyba serio wziął to do siebie :rotfl:
oyche

Post autor: oyche »

nie no bez przesady, jest full miniaturek sprzed tego wywiadu na ktorych sie usmiecha
Awatar użytkownika
Raptowny

Post autor: Raptowny »

Aka M pisze: 17 gru 2020, 22:51 Haha, właśnie się zryłem jak oglądałem ostatni filmik Wincjusza, mówię kurwa przecież On się nie uśmiecha, a po zibexie chyba serio wziął to do siebie :rotfl:
Zet Be IKS ? Czy to romański kult ksero(kopiarek), naprawdę nie rozumiem tego nazewnictwa akronimami wszystkiego dookoła.. Więcej :shock:
Damian, co w pracy? Dalej smarujesz felgi kompanom, żeby błyszczały przy kumplach.. Jedno jest pewne Wini jest 130kg BOOM. Złam :dunno:
Aka M

Post autor: Aka M »

Jak to rozszyfruję, to Ci odpowiem :lol:
Awatar użytkownika
Raptowny

Post autor: Raptowny »

DJ_BOBO pisze: 16 gru 2020, 17:02
d3luge1 pisze: 15 gru 2020, 21:42
DJ_BOBO pisze: 13 gru 2020, 23:54 Mordko ja w tym roku przesłuchałem w całości płytę Kaczora BRS, Edzia, Maty, a także Wieszaka ZDR. Wini naprawde nie jest aż tak chujowy jak może sie niektórym wydawać
Może powinieneś zrobić kanał na youtubie jak Masochista tylko zamiast o polskich filmach to o polskim rapie.
o kurwa chłopie. Zajebisty pomysł
Nie wiem co Mata ma w sobie, że jest tak absorbowany. Medialnie wygląda jak gówno, kał, który zapłoną tak bardzo, że Wieszak, chce.. :bowdown:
Jedyny ZDR jest tu wykładnią. Kaczor to strzepany popiół po cygarze.. Edzia nie znam, a a a .. A cha CO DALEJ SKACZECIE W PLAYLIST..
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

fajna rozmowa wuwunio bardzo ogarnięty gościu, winiemu juz w chuj ciężko sie kryć (dla kogos kto nie wie kto to Winicjusz)z tym że ten jutub to z zajawki a nie dlatego zeby robić hajs (chociaż wiadome to było od początku istnienia kanału)
ale jakbym był raperem (może kiedyś będę heh) to pewnie bym propsował w chuj prywatnie winiego bo to pewnie dobra morda ale bucowata
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Wini x Słoń - rozmowa
Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

najlepsze są momenty kiedy raper Słoń łapie tak zwany "krincz" po wypowiedziach Winiego
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Fajnie że Wini znalazł czas na rozmowę
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Wini ostatnio trochę jak Lygrys z z każdym razem musi pocisnąć po katolicyzmie xD
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Po co słoń poszedł skoro nie lubi pączusia?
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

plyte wydal/wydaje
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ODPOWIEDZ