o kurwa chłopie. Zajebisty pomysł
Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Żeby nie było jak z Kabanem, że oceniał jak czuł i potem mu wjebac chcieli, czy jak to tam było dokładnie.
@baqlashan
Właśnie za chuj nie pamiętam szczegółów, może źle zapamiętałem.
Na jego blogu widzę tylko:
Na szczegóły bonusów typu pogróżki od raperów szkoda miejsca i waszego czasu. Powiem tylko, że Mielzky wypisywał i wydzwaniał do mnie kilkanaście/kilkadziesiąt razy, Nieuk stalkował mnie na fb imputując, że jestem do niego uprzedzony, stąd moje hejty na jego twórczość (cała Polska uprzedzona do Nieuka!), a Plejer po mojej opinii na temat jego albumu wysmarował wiadomość o treści "zdechnij kurwo, bez odbioru". Ta kwestia absolutnie nie rzutowała na moją decyzję, piszę dla moich potencjalnych następców/naśladowców - wiedzcie, że musicie się na tego typu atrakcje przygotować. Oczywiście są to tylko przykłady, a nie wszystkie sytuacje, jakie mnie spotkały.
Właśnie za chuj nie pamiętam szczegółów, może źle zapamiętałem.
Na jego blogu widzę tylko:
Na szczegóły bonusów typu pogróżki od raperów szkoda miejsca i waszego czasu. Powiem tylko, że Mielzky wypisywał i wydzwaniał do mnie kilkanaście/kilkadziesiąt razy, Nieuk stalkował mnie na fb imputując, że jestem do niego uprzedzony, stąd moje hejty na jego twórczość (cała Polska uprzedzona do Nieuka!), a Plejer po mojej opinii na temat jego albumu wysmarował wiadomość o treści "zdechnij kurwo, bez odbioru". Ta kwestia absolutnie nie rzutowała na moją decyzję, piszę dla moich potencjalnych następców/naśladowców - wiedzcie, że musicie się na tego typu atrakcje przygotować. Oczywiście są to tylko przykłady, a nie wszystkie sytuacje, jakie mnie spotkały.
czyli gruby knur nagrywa te filmiki tylko zeby piniondza zgarnac tak ?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- Moltisanti
Nie stary, robi je w celach edukacyjnych. Kurwa, mówi w co drugim wywiadzie że nie lubi tego i robi to dla hajsu a ty myślisz że go na czymś przyłapałeś
BTW, w wywiadze z Zibexem, gość powiedział mu że jak się uśmiechasz na miniaturkach filmów to YT to lepiej pozycjonuje. Zobaczcie sobie miniaturki od tego wywiadu
BTW, w wywiadze z Zibexem, gość powiedział mu że jak się uśmiechasz na miniaturkach filmów to YT to lepiej pozycjonuje. Zobaczcie sobie miniaturki od tego wywiadu
bo kurcze radzej jebne se kys killa czym nie ironicznie oglada wywiady dlatego pytam, nie mam info ani znajomisci o pl rapie dlatego i jestem na forumku ktory wie o tym i dlatego kurwa pytam, wiem (bo oni mowia) ze gruby i knur i buc a to zee w co kazdym 2 mowie zae ma wyjebundo i tylko chajs z adsensa tego nie wiem
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Moltisanti pisze: ↑17 gru 2020, 2:41 w wywiadze z Zibexem, gość powiedział mu że jak się uśmiechasz na miniaturkach filmów to YT to lepiej pozycjonuje. Zobaczcie sobie miniaturki od tego wywiadu
Haha, właśnie się zryłem jak oglądałem ostatni filmik Wincjusza, mówię kurwa przecież On się nie uśmiecha, a po zibexie chyba serio wziął to do siebie 
nie no bez przesady, jest full miniaturek sprzed tego wywiadu na ktorych sie usmiecha
Zet Be IKS ? Czy to romański kult ksero(kopiarek), naprawdę nie rozumiem tego nazewnictwa akronimami wszystkiego dookoła.. Więcej
Damian, co w pracy? Dalej smarujesz felgi kompanom, żeby błyszczały przy kumplach.. Jedno jest pewne Wini jest 130kg BOOM. Złam
Jak to rozszyfruję, to Ci odpowiem 
Nie wiem co Mata ma w sobie, że jest tak absorbowany. Medialnie wygląda jak gówno, kał, który zapłoną tak bardzo, że Wieszak, chce..
Jedyny ZDR jest tu wykładnią. Kaczor to strzepany popiół po cygarze.. Edzia nie znam, a a a .. A cha CO DALEJ SKACZECIE W PLAYLIST..
- FruitOffTheWall
fajna rozmowa wuwunio bardzo ogarnięty gościu, winiemu juz w chuj ciężko sie kryć (dla kogos kto nie wie kto to Winicjusz)z tym że ten jutub to z zajawki a nie dlatego zeby robić hajs (chociaż wiadome to było od początku istnienia kanału)
ale jakbym był raperem (może kiedyś będę heh) to pewnie bym propsował w chuj prywatnie winiego bo to pewnie dobra morda ale bucowata
ale jakbym był raperem (może kiedyś będę heh) to pewnie bym propsował w chuj prywatnie winiego bo to pewnie dobra morda ale bucowata
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
najlepsze są momenty kiedy raper Słoń łapie tak zwany "krincz" po wypowiedziach Winiego
- oKulTywowany
Wini ostatnio trochę jak Lygrys z z każdym razem musi pocisnąć po katolicyzmie xD
Po co słoń poszedł skoro nie lubi pączusia?