Kaczor

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jaayu

Re: Kaczor

Post autor: Jaayu »

co ma trenowanie czegokolwiek do zajebania babce w ryja??
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

To, że chodziły takie legendy (jak widać), że jak np. trenujesz sztuki walki od lat i masz pas i np. wyskoczy do ciebie 3 typów, a ty ich połamiesz w samoobronie dzięki tym sztukom walki, to możesz odpowiadać za przekroczenie obrony koniecznej jakbyś miał w ręku nóż/pałkę itd. a nie gołe pięści.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

MalinowyJogurt pisze: 16 gru 2020, 17:51Zawsze śmieszy jak ci wszyscy raperzy jebiący policje nagle zaczynają się kajać jak się grunt pod nogami wali :lol:
Dokładnie, to się przenosi na wszystkie typy tych "hardkorowych" gości, co to na ulicy/na siłowni spędzają połowę życia i nigdy się nie rozpierdolą / jebać konfitury itd.

Jak przychodzi co do czego to największą prawilnością wykaże się chudy szczurek, co ma 170cm wzrostu, a takie prawilniaki pierwsze się rozjebią na wszystkich wokół. :)

Proszę o komentarz użytkownika @BENGAL.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Z tymi sztukami walki to ja słyszałem, że jak jesteś na zawodostwie to wtedy wysoki sąd inaczej patrzy na Ciebie. Najlepiej niech się wypowie jakiś forumowy prawnik @Jarekk @mancipium
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

oldschool pisze: 16 gru 2020, 19:17 To, że chodziły takie legendy (jak widać), że jak np. trenujesz sztuki walki od lat i masz pas i np. wyskoczy do ciebie 3 typów, a ty ich połamiesz w samoobronie dzięki tym sztukom walki, to możesz odpowiadać za przekroczenie obrony koniecznej jakbyś miał w ręku nóż/pałkę itd. a nie gołe pięści.
a to to inna sprawa, ja po prostu post KPP zrozumialem tak, jakby trenowanie przez kaczora łamania kości i napierdalania z półobrotu miało jakoś wykluczać że babce zajebał
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
mancipium
consigliere slgwk

Post autor: mancipium »

peterkurten pisze: 16 gru 2020, 19:40 Z tymi sztukami walki to ja słyszałem, że jak jesteś na zawodostwie to wtedy wysoki sąd inaczej patrzy na Ciebie. Najlepiej niech się wypowie jakiś forumowy prawnik @Jarekk @mancipium
Nie prowadziłem nigdy takivh takich spraw ale tak nam mowiono na studiach. Jestes mistrzem mma jak najman to jak ktos na Ciebie wyskoczy musisz byc ostrozniejszy i jak rozjebiesz tskiego don kasjo to latwiej przypiszą przekroczenie obrony koniecznej.

Przy czym bjj to walka w parterze chyba wiec jak ta laske mial niby pobic dzieki bjj? Zwalil na ziemie? Czy co?
Raz wódzina, raz na witaminach
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

boks przecież też trenował
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

mancipium pisze: 16 gru 2020, 22:39 Przy czym bjj to walka w parterze chyba wiec jak ta laske mial niby pobic dzieki bjj? Zwalil na ziemie? Czy co?
Na pewno był to
Spoiler
Obrazek
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Eh kartky 94 strony a kaczor tylko 6 :/
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Zawsze mówiłem że ten typ z mordy wygląda na full patusa. Teledyski to samo, oglądasz i trzymasz gardę bo masz wrażenie że zarazy wyjdzie z monitora i ci zajebie
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
kroldzielnicy

Post autor: kroldzielnicy »

Poznań miasto doznań
jhator

Post autor: jhator »

kaczor po prostu nie będzie tańczył, jak będa mu kurwy grać
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

ale sie zmienił swoja droga, na poczatku nie wiedzialem, ze to TEN kaczor zajebał typiarce gonga
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Prawda jest pewnie po środku a ze mamy równouprawnienie to nie można go oceniać ze zajebal kobiecie lepe, jakby trzymała gardę to by nie dostała wiec jej wina ze nie zna zasad ulicy.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

To "oświadczenie", ja pierdolę :rotfl: treści tam tyle co w filmach jak Major psznie je
Awatar użytkownika
johnsonpokrywa

Post autor: johnsonpokrywa »

kaczor popalone styki
I live on borrowed time, my expiration date I passed it, so lock me up forever, but this shit is everlastin'
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master »

Kolejny dzban XD
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Dla mnie Kaczor zawsze był jakiś dziwny i jak słuchałem w wywiadach to na serio miałem wrażenie, że on coś ma nie tak z głową.
Pewnie mu zwyczajnie puściły nerwy, przywalił kobiecie i poszedł, bo pewnie myślał, że nikt go nie znajdzie, bo nie ogarnia, że ktoś może go nagrać w skoro wszyscy mają aparat i kamerę w telefonie, wrzucić do sieci, a życzliwi internauci ci nawet nie tylko podadzą personalia, a nawet i adres zamieszkania.

Te argumenty o tym, że typ nigdy by tego nie zrobił, bo ktoś go tam trenował są zabawne, bo nie od dziś wiadomo, że ludzie trenujący sztuki walki do inteligentnych nie należą i takie wypowiedzi

Oświadczenie Andrzeja Kościelskiego w sprawie walki Jana Błachowicza w Las Vegas
https://www.dailymotion.com/video/x5y20s2

To standard w sztukach walki.

Oświadczenia to jakiś żart.
Jak koleś chce ratować wizerunek, to powinien się przyznać, przeprosić i udać na terapię, bo ma problem z agresją.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

Nie wiem jak było, ale Kaczor jest zajebistym raperem, którego uwielbiam słuchać.
Od utworu "Hardkor" ze składaka Robię Swoje (1998) przez nielegal PDG i Nokaut, aż do jego solówek.
ODPOWIEDZ