Kaczor
Re: Kaczor
Najlepsze jest to, że Kaczor chwalił się na insta dyplomem swojego psa za posłuszenstwo 
Przyznam, że dziwny sposób na zapowiedź gościnki Śliwy na swoim nowym albumie
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

manieq

EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Kaczorowi policja nie straszna!
wszystko wskazuje na to, że to on. szybciutko usunął profil na FB i wyłączył komenty na IG. gdyby był niewinny to powinien odrazu zajebać oświadczenie, że to nie on i że to pomyłka (ja bym tak zrobił jeśli byłbym niewinny). jeśli się potwierdzi, to oczywiście hatfu w tego śmieciucha i oczekuję od wszystkich raperów z jego otoczenia, przede wszystkim oczywiście od Gurala, oficjalnego odcięcia się od tego damskiego boksera.
-
laxoncreed
https://www.cgm.pl/news/damski-bokser-k ... -po-sieci/
Pewnie sie okaże że Kaczor został zaatakowany głową w pięść.
Chwilę mu zajęło znalezienie papuga
Pewnie sie okaże że Kaczor został zaatakowany głową w pięść.
Chwilę mu zajęło znalezienie papuga
Ostatnio zmieniony 16 gru 2020, 16:37 przez lll, łącznie zmieniany 1 raz.
jebnął oświadczenie, z którego kurwa nic nie wynika i nadal nie zaprzeczył, że zajebał tej lasce
czyli mamy jasność.
czyli mamy jasność.
Myślę, że gdyby jej nie zajebał to by jednak w tym oświadczeniu napisał, że tego nie zrobił 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Gdyby nie doszło do spięcia to by jasno zdementował w pierwszym zdaniu, że nikogo nie uderzył. Pewnie będzie szedł w obronę własną typu, że baba go zaatakowała więc się odmachnął.
Jebać go.
Jebać go.
Kocham, pozdrawiam
No jeszcze będzie druga sprawa, gdzie będzie pokrzywdzonym 
-
MalinowyJogurt
Zawsze śmieszy jak ci wszyscy raperzy jebiący policje nagle zaczynają się kajać jak się grunt pod nogami wali
Zaznaczam, że będę brał aktywny udział w toczącym się już postępowaniu i będę podejmował czynności zmierzające do wyjaśnienia wszystkich okoliczności sprawy, w tym przedłożę stosowne dowody mające na celu przedstawienie prawdziwego przebiegu zdarzenia. Nadto zaznaczam, że zostaną przeze mnie podjęte dodatkowe kroki prawne zmierzające do wszczęcia postępowania karnego, w którym występował będę jako osoba pokrzywdzona.
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:31 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
I wytrenowany koleś który trenował BJJ zamiast typiarę odepchnąć sprzedać liścia to zrobił jej coś takiego? To się dopiero klei, niewinny, koniec sprawy 
@KomunistomPodPrad a to nie jest tak, że skoro on trenuje od lat sztuki walki i ją uderzył (nawet jeśli ona pierwsza wyskoczyła z łapami) to będzie miał przez to jeszcze gorzej przejebane?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:30 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
So take a step back.