Kaczor
Re: Kaczor
co ma trenowanie czegokolwiek do zajebania babce w ryja??
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
To, że chodziły takie legendy (jak widać), że jak np. trenujesz sztuki walki od lat i masz pas i np. wyskoczy do ciebie 3 typów, a ty ich połamiesz w samoobronie dzięki tym sztukom walki, to możesz odpowiadać za przekroczenie obrony koniecznej jakbyś miał w ręku nóż/pałkę itd. a nie gołe pięści.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- scam_sakawa
Dokładnie, to się przenosi na wszystkie typy tych "hardkorowych" gości, co to na ulicy/na siłowni spędzają połowę życia i nigdy się nie rozpierdolą / jebać konfitury itd.MalinowyJogurt pisze: ↑16 gru 2020, 17:51Zawsze śmieszy jak ci wszyscy raperzy jebiący policje nagle zaczynają się kajać jak się grunt pod nogami wali![]()
Jak przychodzi co do czego to największą prawilnością wykaże się chudy szczurek, co ma 170cm wzrostu, a takie prawilniaki pierwsze się rozjebią na wszystkich wokół.
Proszę o komentarz użytkownika @BENGAL.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
peterkurten
Z tymi sztukami walki to ja słyszałem, że jak jesteś na zawodostwie to wtedy wysoki sąd inaczej patrzy na Ciebie. Najlepiej niech się wypowie jakiś forumowy prawnik @Jarekk @mancipium
a to to inna sprawa, ja po prostu post KPP zrozumialem tak, jakby trenowanie przez kaczora łamania kości i napierdalania z półobrotu miało jakoś wykluczać że babce zajebałoldschool pisze: ↑16 gru 2020, 19:17 To, że chodziły takie legendy (jak widać), że jak np. trenujesz sztuki walki od lat i masz pas i np. wyskoczy do ciebie 3 typów, a ty ich połamiesz w samoobronie dzięki tym sztukom walki, to możesz odpowiadać za przekroczenie obrony koniecznej jakbyś miał w ręku nóż/pałkę itd. a nie gołe pięści.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Nie prowadziłem nigdy takivh takich spraw ale tak nam mowiono na studiach. Jestes mistrzem mma jak najman to jak ktos na Ciebie wyskoczy musisz byc ostrozniejszy i jak rozjebiesz tskiego don kasjo to latwiej przypiszą przekroczenie obrony koniecznej.peterkurten pisze: ↑16 gru 2020, 19:40 Z tymi sztukami walki to ja słyszałem, że jak jesteś na zawodostwie to wtedy wysoki sąd inaczej patrzy na Ciebie. Najlepiej niech się wypowie jakiś forumowy prawnik @Jarekk @mancipium
Przy czym bjj to walka w parterze chyba wiec jak ta laske mial niby pobic dzieki bjj? Zwalil na ziemie? Czy co?
Raz wódzina, raz na witaminach
Na pewno był to
Spoiler

Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
- ebismolarek
Eh kartky 94 strony a kaczor tylko 6 :/
- Moltisanti
Zawsze mówiłem że ten typ z mordy wygląda na full patusa. Teledyski to samo, oglądasz i trzymasz gardę bo masz wrażenie że zarazy wyjdzie z monitora i ci zajebie
kaczor po prostu nie będzie tańczył, jak będa mu kurwy grać
ale sie zmienił swoja droga, na poczatku nie wiedzialem, ze to TEN kaczor zajebał typiarce gonga
Prawda jest pewnie po środku a ze mamy równouprawnienie to nie można go oceniać ze zajebal kobiecie lepe, jakby trzymała gardę to by nie dostała wiec jej wina ze nie zna zasad ulicy.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- Rozpierdalator
To "oświadczenie", ja pierdolę
treści tam tyle co w filmach jak Major psznie je
- johnsonpokrywa
kaczor popalone styki
I live on borrowed time, my expiration date I passed it, so lock me up forever, but this shit is everlastin'
Dla mnie Kaczor zawsze był jakiś dziwny i jak słuchałem w wywiadach to na serio miałem wrażenie, że on coś ma nie tak z głową.
Pewnie mu zwyczajnie puściły nerwy, przywalił kobiecie i poszedł, bo pewnie myślał, że nikt go nie znajdzie, bo nie ogarnia, że ktoś może go nagrać w skoro wszyscy mają aparat i kamerę w telefonie, wrzucić do sieci, a życzliwi internauci ci nawet nie tylko podadzą personalia, a nawet i adres zamieszkania.
Te argumenty o tym, że typ nigdy by tego nie zrobił, bo ktoś go tam trenował są zabawne, bo nie od dziś wiadomo, że ludzie trenujący sztuki walki do inteligentnych nie należą i takie wypowiedzi
Oświadczenie Andrzeja Kościelskiego w sprawie walki Jana Błachowicza w Las Vegas
https://www.dailymotion.com/video/x5y20s2
To standard w sztukach walki.
Oświadczenia to jakiś żart.
Jak koleś chce ratować wizerunek, to powinien się przyznać, przeprosić i udać na terapię, bo ma problem z agresją.
Pewnie mu zwyczajnie puściły nerwy, przywalił kobiecie i poszedł, bo pewnie myślał, że nikt go nie znajdzie, bo nie ogarnia, że ktoś może go nagrać w skoro wszyscy mają aparat i kamerę w telefonie, wrzucić do sieci, a życzliwi internauci ci nawet nie tylko podadzą personalia, a nawet i adres zamieszkania.
Te argumenty o tym, że typ nigdy by tego nie zrobił, bo ktoś go tam trenował są zabawne, bo nie od dziś wiadomo, że ludzie trenujący sztuki walki do inteligentnych nie należą i takie wypowiedzi
Oświadczenie Andrzeja Kościelskiego w sprawie walki Jana Błachowicza w Las Vegas
https://www.dailymotion.com/video/x5y20s2
To standard w sztukach walki.
Oświadczenia to jakiś żart.
Jak koleś chce ratować wizerunek, to powinien się przyznać, przeprosić i udać na terapię, bo ma problem z agresją.
Nie wiem jak było, ale Kaczor jest zajebistym raperem, którego uwielbiam słuchać.
Od utworu "Hardkor" ze składaka Robię Swoje (1998) przez nielegal PDG i Nokaut, aż do jego solówek.
Od utworu "Hardkor" ze składaka Robię Swoje (1998) przez nielegal PDG i Nokaut, aż do jego solówek.