Ślizgery Dekady - WYNIKI

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

oyche

Re: Ślizgery Dekady - WYNIKI

Post autor: oyche »

giardino i oczywiscie tez bym zaglosowal
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Jose pisze: 02 lis 2020, 19:13 ale nie wiem, czy to ma sens
nie
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Jakby ktoś chciał plejkę na Spoti to proszę: https://open.spotify.com/playlist/0xiVL ... DRoRHoHUtw

Chociaż wielu kawałków nie ma, więc :dunno:
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Belmondo i światowa kariera z oryginalnym stylem :rotfl: :bowdown: , gdyby nie ślizgawka to bym nie wiedział że ten powykręcany koneser transów ma taki koguci fejm
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

no jak sie spalo pod kamieniem ostatnie 5 lat to mozliwe, ze sie wie takie rzeczy tylko z slgwk
oczywiscie prawda, wypierdolony prochami belmondziak zamkniety w amerykanskim studio szastalby hit za hitem, a ze w polsce moze byc jedynie przecpanym skejtem to inna sprawa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

przedszkolanek pisze: 02 lis 2020, 17:59
baqlashan pisze: 02 lis 2020, 17:53 mówisz w tym momencie o jedynym polskim raperze, który nawijając po angielsku miałby szanse zrobić ogromną karierę na świecie
chyba nie bardzo, belmondziak imo jest zbyt idiomatyczny, by odnaleźć się z takim polotem w innym języku, gdyby był angielskim nativem to może tak
my dick is siorber for her

A nie wiem co ma bycie koneserem transów do twórczości muzycznej, ale jeśli cokolwiek, to akurat argument za oryginalnością jego styly
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

Pikers za nisko, poza tym nic, co by zaskoczyło wieloletniego czytelnika forum hiphopowego slg, jakieś kazy i oskary dominują plebiscyty, co to flow i patentu, by nie zmienili nawet z pistoletem przy skroni
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Strasznie chujowe te wyniki slizgerow w wiekszosci
Ale nic dziwnego skoro wiekszosc tu ma chuja w uszach
Pozdrawiam serdecznie

2rzyn - czlowiek ktory hejtowal chujowego bedoesa zanim to stalo sie modne na forumku
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

słuchając nagrywek bedoesa z 2016 pojawia się rozkmina że ten type mógł wyewoluować w ciekawszą stronę, a poszedł w jakieś smęty i płacze
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

To oczywiste. Materiał który zaczął powstawać przed dołączeniem do SBM czyli squadshits to najlepszy album bedoesa. Nie ma tam skrzeczenia, pisków ani płaczu. Mało tego, zanim młody bedi,młody be, młody borek wszedł w szeregi sbm to miał możliwość zostania członkiem legendarnej formacji GM2l, jeszcze za czasów sztamy Malika z Sebastianem. To był moment w którym zarówno malik jak i senti nie kręcili jeszcze dużych liczb, więc zastrzyk młodej, utalentowanej krwi jaką byłby Bedoes zrobiłoby dobrze całej ekipie GM2l jak i każdemu z osobna. Myślę że można powiedzieć wprost, że gdyby Bedoes dołączył do GM2l zamist do SBM to Sentino byłby w zupełnie innym miejscu niż jest teraz ( w chuj wyzej )
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

za to bedoes byłby niżej
dla swojej kariery dobrze zrobił
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ale to ma być kurwa artysta, a nie maszynka do zarabiania na gimbach do chuja, ech znowu się zdenerwowałem, bedi dlaczego nam to zrobiłeś, tyle cię broniliśmy
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

ja tam zawsze mówiłem że chujowy, a gustawem do dzisiaj nie wiem czemu się tak pałowaliście, kto tego słucha po latach (chyba że remixu explosion)
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

kozacki jest ten remix, to prawda
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
jabolsdz

Post autor: jabolsdz »

Jaayu pisze: 02 lis 2020, 15:31 no a jakie plyty czy tam rapery zasluguja na takie tytuly? rozumiem ze tam pro8l3m czy tam steez budzi mieszane odczucia ale no ja np doskonale czulem ze tak beda wygladaly wyniki i to po prostu glos ludu co sie tu wczuwac
mozemy sobie dyskutowac o wynikach, ale czytajac posty tutaj domyslam sie ze dyskusja ugrzeznie na jakims kurwa ostr albo malpa muwi
tzn wiesz ja nie krytykuje plebiscytu, osobiscie nie kumam w ogole zajawki kazem a tu typ ma 4 najlepsze plyty w dekadzie - bardziej ten post swiadczyl o to jak mi teraz kurewsko daleko do tego co jest uznawane za fajne, i ze w sumie to dobrze sie z tym czuje, bo to zupelnie nie moja bajka
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

no jasna sprawa stary i to nie jest atak na osoby Twojego pokroju, ktore po prostu maja inne zdanie, bo ja tez nie czaje paru pozycji, ale niektorzy tutaj probowali podnosic larum typu hectic i jego "to nie jest hip hop" pisane hieroglifami, ze wyniki chujowe a glosujacy nie maja gustu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Biesprym
Zbanowany

Post autor: Biesprym »

32 smartfony, jak można było pominąć? Tam się wszystko zgadza, zwrotki, refren i załączony obrazek.
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

DJ_BOBO pisze: 06 lis 2020, 1:58 To oczywiste. Materiał który zaczął powstawać przed dołączeniem do SBM czyli squadshits to najlepszy album bedoesa. Nie ma tam skrzeczenia, pisków ani płaczu. Mało tego, zanim młody bedi,młody be, młody borek wszedł w szeregi sbm to miał możliwość zostania członkiem legendarnej formacji GM2l, jeszcze za czasów sztamy Malika z Sebastianem. To był moment w którym zarówno malik jak i senti nie kręcili jeszcze dużych liczb, więc zastrzyk młodej, utalentowanej krwi jaką byłby Bedoes zrobiłoby dobrze całej ekipie GM2l jak i każdemu z osobna. Myślę że można powiedzieć wprost, że gdyby Bedoes dołączył do GM2l zamist do SBM to Sentino byłby w zupełnie innym miejscu niż jest teraz ( w chuj wyzej )
w sumie. poza tym mając za plecami Malika i Sentino, pewnie by Bedoesa ominęły akcje z ucieczką z własnego koncertu w bagażniku. O Maliku chyba do tej pory nikt ze sceny złego słowa nie powiedział, miał Słowików na klipach, bujał się z Robertem RS77, Diox jak sapał w moment przywołany do porządku. Sentino też do momentu rozpadu gm2l budził mocno zachowawcze reakcje, kumplował się z bilonem, bonus rpk proponował wspólny treningi. z kolei Solar i Białas mieli zawsze łatkę przypałowców, więc Dixony czy TPSY nie bali się głośno mówić. Przez co teraz nie możemy słuchać kontynuacji drogi muzycznej wytyczonej na squadshitach i asmz, tylko płaczliwe pierdolenie.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

no nie wiem, dj decks naruszył dobre imie malika, a paluch sentina
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Ubolewam nad totalnym pominięciem Popka, tak jakby Dirty Diana był jedynym sztosem który wydał
Influencer.
ODPOWIEDZ