Ślizgery Dekady - WYNIKI
Re: Ślizgery Dekady - WYNIKI
giardino i oczywiscie tez bym zaglosowal
- przedszkolanek
Jakby ktoś chciał plejkę na Spoti to proszę: https://open.spotify.com/playlist/0xiVL ... DRoRHoHUtw
Chociaż wielu kawałków nie ma, więc
Chociaż wielu kawałków nie ma, więc
- oKulTywowany
Belmondo i światowa kariera z oryginalnym stylem
, gdyby nie ślizgawka to bym nie wiedział że ten powykręcany koneser transów ma taki koguci fejm
This page is no longer available.
no jak sie spalo pod kamieniem ostatnie 5 lat to mozliwe, ze sie wie takie rzeczy tylko z slgwk
oczywiscie prawda, wypierdolony prochami belmondziak zamkniety w amerykanskim studio szastalby hit za hitem, a ze w polsce moze byc jedynie przecpanym skejtem to inna sprawa
oczywiscie prawda, wypierdolony prochami belmondziak zamkniety w amerykanskim studio szastalby hit za hitem, a ze w polsce moze byc jedynie przecpanym skejtem to inna sprawa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
my dick is siorber for herprzedszkolanek pisze: ↑02 lis 2020, 17:59chyba nie bardzo, belmondziak imo jest zbyt idiomatyczny, by odnaleźć się z takim polotem w innym języku, gdyby był angielskim nativem to może tak
A nie wiem co ma bycie koneserem transów do twórczości muzycznej, ale jeśli cokolwiek, to akurat argument za oryginalnością jego styly
Pikers za nisko, poza tym nic, co by zaskoczyło wieloletniego czytelnika forum hiphopowego slg, jakieś kazy i oskary dominują plebiscyty, co to flow i patentu, by nie zmienili nawet z pistoletem przy skroni
Strasznie chujowe te wyniki slizgerow w wiekszosci
Ale nic dziwnego skoro wiekszosc tu ma chuja w uszach
Pozdrawiam serdecznie
2rzyn - czlowiek ktory hejtowal chujowego bedoesa zanim to stalo sie modne na forumku
Ale nic dziwnego skoro wiekszosc tu ma chuja w uszach
Pozdrawiam serdecznie
2rzyn - czlowiek ktory hejtowal chujowego bedoesa zanim to stalo sie modne na forumku
słuchając nagrywek bedoesa z 2016 pojawia się rozkmina że ten type mógł wyewoluować w ciekawszą stronę, a poszedł w jakieś smęty i płacze
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
To oczywiste. Materiał który zaczął powstawać przed dołączeniem do SBM czyli squadshits to najlepszy album bedoesa. Nie ma tam skrzeczenia, pisków ani płaczu. Mało tego, zanim młody bedi,młody be, młody borek wszedł w szeregi sbm to miał możliwość zostania członkiem legendarnej formacji GM2l, jeszcze za czasów sztamy Malika z Sebastianem. To był moment w którym zarówno malik jak i senti nie kręcili jeszcze dużych liczb, więc zastrzyk młodej, utalentowanej krwi jaką byłby Bedoes zrobiłoby dobrze całej ekipie GM2l jak i każdemu z osobna. Myślę że można powiedzieć wprost, że gdyby Bedoes dołączył do GM2l zamist do SBM to Sentino byłby w zupełnie innym miejscu niż jest teraz ( w chuj wyzej )
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- przedszkolanek
za to bedoes byłby niżej
dla swojej kariery dobrze zrobił
dla swojej kariery dobrze zrobił
ale to ma być kurwa artysta, a nie maszynka do zarabiania na gimbach do chuja, ech znowu się zdenerwowałem, bedi dlaczego nam to zrobiłeś, tyle cię broniliśmy
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- zemsta1kadluba
ja tam zawsze mówiłem że chujowy, a gustawem do dzisiaj nie wiem czemu się tak pałowaliście, kto tego słucha po latach (chyba że remixu explosion)
mołpy są kozackie
kozacki jest ten remix, to prawda
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
tzn wiesz ja nie krytykuje plebiscytu, osobiscie nie kumam w ogole zajawki kazem a tu typ ma 4 najlepsze plyty w dekadzie - bardziej ten post swiadczyl o to jak mi teraz kurewsko daleko do tego co jest uznawane za fajne, i ze w sumie to dobrze sie z tym czuje, bo to zupelnie nie moja bajkaJaayu pisze: ↑02 lis 2020, 15:31 no a jakie plyty czy tam rapery zasluguja na takie tytuly? rozumiem ze tam pro8l3m czy tam steez budzi mieszane odczucia ale no ja np doskonale czulem ze tak beda wygladaly wyniki i to po prostu glos ludu co sie tu wczuwac
mozemy sobie dyskutowac o wynikach, ale czytajac posty tutaj domyslam sie ze dyskusja ugrzeznie na jakims kurwa ostr albo malpa muwi
no jasna sprawa stary i to nie jest atak na osoby Twojego pokroju, ktore po prostu maja inne zdanie, bo ja tez nie czaje paru pozycji, ale niektorzy tutaj probowali podnosic larum typu hectic i jego "to nie jest hip hop" pisane hieroglifami, ze wyniki chujowe a glosujacy nie maja gustu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
32 smartfony, jak można było pominąć? Tam się wszystko zgadza, zwrotki, refren i załączony obrazek.
w sumie. poza tym mając za plecami Malika i Sentino, pewnie by Bedoesa ominęły akcje z ucieczką z własnego koncertu w bagażniku. O Maliku chyba do tej pory nikt ze sceny złego słowa nie powiedział, miał Słowików na klipach, bujał się z Robertem RS77, Diox jak sapał w moment przywołany do porządku. Sentino też do momentu rozpadu gm2l budził mocno zachowawcze reakcje, kumplował się z bilonem, bonus rpk proponował wspólny treningi. z kolei Solar i Białas mieli zawsze łatkę przypałowców, więc Dixony czy TPSY nie bali się głośno mówić. Przez co teraz nie możemy słuchać kontynuacji drogi muzycznej wytyczonej na squadshitach i asmz, tylko płaczliwe pierdolenie.DJ_BOBO pisze: ↑06 lis 2020, 1:58 To oczywiste. Materiał który zaczął powstawać przed dołączeniem do SBM czyli squadshits to najlepszy album bedoesa. Nie ma tam skrzeczenia, pisków ani płaczu. Mało tego, zanim młody bedi,młody be, młody borek wszedł w szeregi sbm to miał możliwość zostania członkiem legendarnej formacji GM2l, jeszcze za czasów sztamy Malika z Sebastianem. To był moment w którym zarówno malik jak i senti nie kręcili jeszcze dużych liczb, więc zastrzyk młodej, utalentowanej krwi jaką byłby Bedoes zrobiłoby dobrze całej ekipie GM2l jak i każdemu z osobna. Myślę że można powiedzieć wprost, że gdyby Bedoes dołączył do GM2l zamist do SBM to Sentino byłby w zupełnie innym miejscu niż jest teraz ( w chuj wyzej )
no nie wiem, dj decks naruszył dobre imie malika, a paluch sentina
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Ubolewam nad totalnym pominięciem Popka, tak jakby Dirty Diana był jedynym sztosem który wydał
Influencer.