Łona & Webber - Śpiewnik domowy (2020)
Re: Łona & Webber - Śpiewnik domowy (2020)
Płyta sztosinger a ten klip to jeden z ich gorszych.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
bit w Co tam, mordo
Webber jak zwykle w formie, jak zwykle świeżo i nietuzinkowo. klasa.
całość muszę posłuchać na spokojnie.
całość muszę posłuchać na spokojnie.
-
MalinowyJogurt
Zjebiecie mnie za to co napisze, ale chciałbym zobaczyć Łone w jakimś typowym rapowym klipie gdzie sobie rapuje i macha łapami, pomysł na klip fajny, będzie to niepopularna opinia, ale po prostu te ich artystycznie dopieszczone klipy mi się już przejadły, jestem prostym chłopakiem sorry i dla mnie jednorazowo by było okej, ale trochę już tego za dużo :/
Ale Webber póki co producent roku i nie żartuje
Dawno nie słyszałem bitów, które tak mocno odcinały by się od jakichkolwiek trendów
Dawno nie słyszałem bitów, które tak mocno odcinały by się od jakichkolwiek trendów
No i nie trzeba trzaskać USA type bitów żeby elegancko banglało
Propsy
Propsy
Chciałbym w chuj usłyszeć Webbera w projekcie z jakimś topowym śpiewakiem/śpiewaczkom w kraju.
Zawsze odzielam dwie pierwsze płyty duetu od reszty i dzisiaj mi się tamtych rzeczy źle słucha. Potem Łona ewoluował w najlepszą wersję siebie, był ciekawy i celny w swoich obserwacjach. Tutaj jest niestety trochę nudny, poruszone przez niego wątki nie trafiły do mnie. Echo i Niepogoda z serduszkiem, reszta na nie.
Zawsze odzielam dwie pierwsze płyty duetu od reszty i dzisiaj mi się tamtych rzeczy źle słucha. Potem Łona ewoluował w najlepszą wersję siebie, był ciekawy i celny w swoich obserwacjach. Tutaj jest niestety trochę nudny, poruszone przez niego wątki nie trafiły do mnie. Echo i Niepogoda z serduszkiem, reszta na nie.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2020, 11:26 przez zimsky, łącznie zmieniany 1 raz.
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:46 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Całkowite zdziwko, jeśli chodzi o teksty (Niepogoda
). Nie słychać "duszenia się", nawijka jak na poprzednich płytach (w tym wypadku to nie zarzut). Co do bitów, podbijam- Webber w tym roku to topka.
W PL nie ma chyba równiejszego duetu raper-producent (P83 od 3 płyt zjazd), chętnie dowiem się kogo byście wymienili.
Łona 4/5 Webber 5/5 Klimat 7/4
Bym zapomniał: Niepogoda
+1
W PL nie ma chyba równiejszego duetu raper-producent (P83 od 3 płyt zjazd), chętnie dowiem się kogo byście wymienili.
Łona 4/5 Webber 5/5 Klimat 7/4
Bym zapomniał: Niepogoda
kurde z bolem serca podbijam z tymi nudami, produkcja webbera super ale lona zamula
łona od 20 lat rapuje tak samo, smętne gówno. pora w końcu wypierdalać z rapu, lewaku
- sugarhill_notausgang
[mention]Ema[/mention] podsumował
banować każdego kto sie tym jara
banować każdego kto sie tym jara
A Niepogoda to podobno próba wybicia się na fejmie Anny Jurksztowicz i jej słynnego hitu pod tytułem Stan Pogody. Pierdolone ksero ze Szczecina, tfu.
Mnie najbardziej wkręcił się Nikifor z singli. Płytka słabsza od poprzedniej, ale nadal bardzo dobra. Najrówniejsza dyskografia w Polsce bez dwóch zdań
Nawet jak na zamierzone jajca po prostu niepotrzebne, nie wiem czy wchodząc w ten temat ktokolwiek ma ochotę na taki humor. Nie, że złe, ale nie ma tu chyba potrzeby.
Tak patrzę na Wasze opinie, to chyba sobie zamówię, bo i tak miałem sprawdzać dopiero z całością.
Dużo zachwytów w stronę Webbera, koło czego brzmienie stoi z jego wcześniejszych produkcji? Czy zupełnie co innego?
Tak patrzę na Wasze opinie, to chyba sobie zamówię, bo i tak miałem sprawdzać dopiero z całością.
Dużo zachwytów w stronę Webbera, koło czego brzmienie stoi z jego wcześniejszych produkcji? Czy zupełnie co innego?
ale co tu jest nie tak?
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Ciężko mi się tego słuchało, sam nie wiem czemu, wieczorem spróbuje ponownie.
trochę zawód, drugi singiel najlepszym numerem z płyty. props leci też za No akomodejszon