VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: VNM

Post autor: jajca »

Zlote czasy gdy zbiórki na medyków biły rekordy
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Trzeba zripować ten nowy album i tu wrzucić, żeby mu wyświetleń na nabijać :lol:
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Jasion94 pisze: ↑wczoraj, 11:27 Kurwa bez kitu, teraz do mnie to dociera, jakie to pojebane było xd. Bo mam przebłyski wspomnień pandemii, tego jak to wyszło, i reakcje internetu na to, że szkoda Tomka, dobrze że się uzewnętrznił z tym. Gdzie to był okres w którym nikt nie wiedział co dalej, ludziom zamykali interesy życia, była akcja ze w restauracji jakiś chłop się powiesił z tego wszystkiego, komuś może w rodzinie się trafił ktoś kto zachorował na covida, albo sam chorował. A się przejmowali tym, że chłop kurwa u kolegi musi spać 3 noce w łóżku, zanim sobie kawalerke znajdzie xd
Może brakowało głośnego głosu kogoś mniej odrealnionego wtedy, że się czegoś takiego łapali, nie wiem, ale socjologicznie popierdolona rzecz

Sam kawałek to jeszcze pół biedy, ale to chujowe wykonanie z live bandem, co za żenada... Z drugiej strony szacun za odwagę, bo żeby zagrać coś takiego na żywo z taką wczutą, to jednak trzeba mieć jaja, o dziwo.
marmolad_k2 pisze: ↑wczoraj, 11:53 Trzeba zripować ten nowy album i tu wrzucić, żeby mu wyświetleń na nabijać
Obowiązkowo
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

marmolad_k2 pisze: ↑wczoraj, 11:53 Trzeba zripować ten nowy album i tu wrzucić, żeby mu wyświetleń na nabijać :lol:
A czy koniecznie muszę słuchać?
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Myślę że to konieczność każdego usera, w innych przypadkach proponuje dla moderacji rozwiązań siłowych, w stylu Kadłuba
Ja nie podstawowy
Awatar użytkownika
Anton DIY

Post autor: Anton DIY »

Karkovsky pisze: ↑wczoraj, 13:08 Sam kawałek to jeszcze pół biedy, ale to chujowe wykonanie z live bandem, co za żenada... Z drugiej strony szacun za odwagę, bo żeby zagrać coś takiego na żywo z taką wczutą, to jednak trzeba mieć jaja, o dziwo.
nie dość, że z live bandem to bez promptera! Z resztą ostatecznie barwa wokalu to plus u V, więc emocjonalne pierdolenie o gównie to tylko dodatek, a jak widać wtedy sprzedało sie wyśmienicie
Beinlausi pisze: ↑22 sie 2026, 3:28 To jest ślizgawka, a nie jakiś,kurwa,śmietnik.Wypierdalaj.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Jasion94 pisze: ↑wczoraj, 13:41 Myślę że to konieczność każdego usera, w innych przypadkach proponuje dla moderacji rozwiązań siłowych, w stylu Kadłuba
Popieram
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

jajca pisze: ↑wczoraj, 11:30 Zlote czasy gdy zbiórki na medyków biły rekordy
Przypominam, że Taco dał 100k na medyków!!!
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Kurwa, Tomkowi zalało chatę i działały tylko dwa kontakty (jeden w kiblu), the struggle was real gaddejm
lista cweli ślizgawki: jAg
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

oldschool pisze: ↑wczoraj, 14:32
jajca pisze: ↑wczoraj, 11:30 Zlote czasy gdy zbiórki na medyków biły rekordy
Przypominam, że Taco dał 100k na medyków!!!
Akurat na 4 dni pensji lekarza który szczepił ludzi. Mam ziomala który szczepił ludzi na covid. Kosmiczne pieniądze. Mówił, że dla niego pandemia to był złoty okres. Jeszcze do tego teleporady itp. Do dzisiaj z sentymentem wspomina.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

azar pisze: ↑wczoraj, 23:04 działały tylko dwa kontakty
Bo reszta numerów nie odbierała jak dzwonił.
Obrazek
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Znając Tomka to pewnie nie skumal ze bezpieczniki wywaliło i wystarczy włączyć, goddem
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
ODPOWIEDZ