VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

MotonPrezidento

Re: VNM

Post autor: MotonPrezidento »

Dla mnie akurat solidny ten numer, ale co tam się odpierdala w komentarzach xd

Kto by się nie odkleił mając takich fanów
Nie do szpitala dla syfilityków zaprowadziłbym młodego człowieka, żeby mu odebrać chęć do kobiet, lecz do mojej duszy, aby popatrzył na szarpiące nią szatany!
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Myślałem, że to już ten, w którym V jest szkolnym osiłkiem :/
Awatar użytkownika
erdoj

Post autor: erdoj »

Wywiad, który czuć

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

No strasznie tam śmierdzieć musiało.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Nocturno Freestyle jest chyba najbardziej oczekiwanym przeze mnie trackiem w tym roku. Niech to się wydarzy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
stachu

Post autor: stachu »

ta przepowiednia z 18:20 chyba jednak sie nie sprawdzila. Rap poszedl w zupelnie innym kierunku niz Tomek z Piotrek przewidywali. Ale moze dali temu zbyt krotkie ramy czasowe i potrzeba kolejnych 10ciu.
potentat

Post autor: potentat »

Ten wywiad był dla mnie momentem przełomowym. Przedtem słuchałem vnma i miałem go za lekko upośledzonego i krindżowego, ale w miarę ogarniętego człowieka. Jak zobaczyłem ten „wywiad”, gdzie vnm najebany siedzi w jakiejś norze i pierdoli zmanierowane kocopoły, to od tego momentu nie potrafiłem go już traktować na serio.
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

MotonPrezidento pisze: ↑05 paź 2026, 10:27 Dla mnie akurat solidny ten numer, ale co tam się odpierdala w komentarzach xd

Kto by się nie odkleił mając takich fanów
Z ciekawości wszedłem w sekcje komentarzy i ja pierdole xDD
nigdyniebralemkoksu

Post autor: nigdyniebralemkoksu »

TdW pisze: ↑05 paź 2026, 6:47 Było już wyjaśnione. Dochód pasywny z tantiemów
W czasie swojego prime'u nie mógł zarobić tyle, żeby kupić z 2 kawalerki na wynajem i też z tego żyć?
Chociaż gdyby tak było pewnie byśmy się o tym dowiedzieli NA TRAKU.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Na pewno mógł, ale wolał to przepierdolić
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

On takie rzeczy, jak własne mieszkanie to zaczął brac powaznie dopiero po 2018. Wcześniej zabawa była ważniejsza.
ㅤ
Obrazek
ㅤ
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Wyszedl już kawalek genziiii?
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Obrazek
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

TdW pisze: ↑05 paź 2026, 0:21

Chyba to :bowdown:
Ale jak to milion wyświetleń?
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Jak to wyszlo to byl covid (mordo jest pandemia na świecie) i Tomek pierwszy raz uzewnetrznil sie ze swoim kryzysem bezrobocia i klinicznym lenistwem, plus rozstal sie ze swoją sugar mommy co omal nie doprowadziło do pójścia do pracy. Zdecyowal sie jednak nagrac ten numer zachecajacy do wsparcia go poprzez zakup plyty, bardzo to poruszyło całą branże, bylo szeroko udostępniane, dzieki czemu udalo sie Tomkowi uniknąć UOPu.

Ciary
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

erdoj pisze: ↑05 paź 2026, 11:26 Wywiad, który czuć

jasny chuj, nie znałem. juz wtedy miał charyzmę na minusie

za to kocham belmondziaka, on nawet wygrzany jak sam skurwysyn modląc sie na środku autostrady brzmi sympatyczniej od tego tryharda
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

VNM : Spałem na łóżku u kolegi 3 dni płaku płaku
Fani VNM : ;( ;( ;( kurwa jakie to piekne, musze sobie to wydziarać
Ja nie podstawowy
Awatar użytkownika
bylerymdorymu

Post autor: bylerymdorymu »

Moj teoria jest taka, że rzeczy, które są przyjemne jeśli robisz je zawodowo są horrorem.

seks->prostytucja
słodycze->tester w fabryce

Tu V nawija o eks co może być terapeutyczne, ale jeśli stanie się viralem potem rapujesz, że miłość życia przez następne lata, przejebane, baby dont hutr me no more
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333

SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156

Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

marmolad_k2 pisze: ↑05 paź 2026, 22:48
TdW pisze: ↑05 paź 2026, 0:21

Chyba to :bowdown:
Ale jak to milion wyświetleń?
Każdy fanpage rapowy to udostępniał jaki to VNM biedny
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Posłuchałem wskazówki żeby zajrzeć w komentarze pod tym trackiem i...

@kixx9222
4 lata temu
Pamiętam premierę tego kawałka jakby to było wczoraj, odpaliłem go i zastygłem... numer skończył się po raz pierwszy, drugi, trzeci... a ja siedziałem wciąż w tej samej pozycji jak zamrożony, jedynie oczy musiały topnieć gdyż wyraźnie czułem łzy spływające po twarzy... szybki flashback, rok wcześniej odsłuch płyty na kanapie u V, piękna metamorfoza, szczęśliwy człowiek.. wystarczył rok aby wszystko jeblo, jeśli ja to tak mocno przeżyłem, nie mam pojęcia co musiał czuć V.

:lol:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Kurwa bez kitu, teraz do mnie to dociera, jakie to pojebane było xd. Bo mam przebłyski wspomnień pandemii, tego jak to wyszło, i reakcje internetu na to, że szkoda Tomka, dobrze że się uzewnętrznił z tym. Gdzie to był okres w którym nikt nie wiedział co dalej, ludziom zamykali interesy życia, była akcja ze w restauracji jakiś chłop się powiesił z tego wszystkiego, komuś może w rodzinie się trafił ktoś kto zachorował na covida, albo sam chorował. A się przejmowali tym, że chłop kurwa u kolegi musi spać 3 noce w łóżku, zanim sobie kawalerke znajdzie xd
Może brakowało głośnego głosu kogoś mniej odrealnionego wtedy, że się czegoś takiego łapali, nie wiem, ale socjologicznie popierdolona rzecz
Ja nie podstawowy
ODPOWIEDZ