VNM
-
MotonPrezidento
Re: VNM
Dla mnie akurat solidny ten numer, ale co tam się odpierdala w komentarzach xd
Kto by się nie odkleił mając takich fanów
Kto by się nie odkleił mając takich fanów
Nie do szpitala dla syfilityków zaprowadziłbym młodego człowieka, żeby mu odebrać chęć do kobiet, lecz do mojej duszy, aby popatrzył na szarpiące nią szatany!
Ten wywiad był dla mnie momentem przełomowym. Przedtem słuchałem vnma i miałem go za lekko upośledzonego i krindżowego, ale w miarę ogarniętego człowieka. Jak zobaczyłem ten „wywiad”, gdzie vnm najebany siedzi w jakiejś norze i pierdoli zmanierowane kocopoły, to od tego momentu nie potrafiłem go już traktować na serio.
-
nigdyniebralemkoksu
Na pewno mógł, ale wolał to przepierdolić
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- Moltisanti
Jak to wyszlo to byl covid (mordo jest pandemia na świecie) i Tomek pierwszy raz uzewnetrznil sie ze swoim kryzysem bezrobocia i klinicznym lenistwem, plus rozstal sie ze swoją sugar mommy co omal nie doprowadziło do pójścia do pracy. Zdecyowal sie jednak nagrac ten numer zachecajacy do wsparcia go poprzez zakup plyty, bardzo to poruszyło całą branże, bylo szeroko udostępniane, dzieki czemu udalo sie Tomkowi uniknąć UOPu.
Ciary
Ciary
-
bobsonbejbi
- bylerymdorymu
Moj teoria jest taka, że rzeczy, które są przyjemne jeśli robisz je zawodowo są horrorem.
seks->prostytucja
słodycze->tester w fabryce
Tu V nawija o eks co może być terapeutyczne, ale jeśli stanie się viralem potem rapujesz, że miłość życia przez następne lata, przejebane, baby dont hutr me no more
seks->prostytucja
słodycze->tester w fabryce
Tu V nawija o eks co może być terapeutyczne, ale jeśli stanie się viralem potem rapujesz, że miłość życia przez następne lata, przejebane, baby dont hutr me no more
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Każdy fanpage rapowy to udostępniał jaki to VNM biedny
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Posłuchałem wskazówki żeby zajrzeć w komentarze pod tym trackiem i...
@kixx9222
4 lata temu
Pamiętam premierę tego kawałka jakby to było wczoraj, odpaliłem go i zastygłem... numer skończył się po raz pierwszy, drugi, trzeci... a ja siedziałem wciąż w tej samej pozycji jak zamrożony, jedynie oczy musiały topnieć gdyż wyraźnie czułem łzy spływające po twarzy... szybki flashback, rok wcześniej odsłuch płyty na kanapie u V, piękna metamorfoza, szczęśliwy człowiek.. wystarczył rok aby wszystko jeblo, jeśli ja to tak mocno przeżyłem, nie mam pojęcia co musiał czuć V.

@kixx9222
4 lata temu
Pamiętam premierę tego kawałka jakby to było wczoraj, odpaliłem go i zastygłem... numer skończył się po raz pierwszy, drugi, trzeci... a ja siedziałem wciąż w tej samej pozycji jak zamrożony, jedynie oczy musiały topnieć gdyż wyraźnie czułem łzy spływające po twarzy... szybki flashback, rok wcześniej odsłuch płyty na kanapie u V, piękna metamorfoza, szczęśliwy człowiek.. wystarczył rok aby wszystko jeblo, jeśli ja to tak mocno przeżyłem, nie mam pojęcia co musiał czuć V.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Kurwa bez kitu, teraz do mnie to dociera, jakie to pojebane było xd. Bo mam przebłyski wspomnień pandemii, tego jak to wyszło, i reakcje internetu na to, że szkoda Tomka, dobrze że się uzewnętrznił z tym. Gdzie to był okres w którym nikt nie wiedział co dalej, ludziom zamykali interesy życia, była akcja ze w restauracji jakiś chłop się powiesił z tego wszystkiego, komuś może w rodzinie się trafił ktoś kto zachorował na covida, albo sam chorował. A się przejmowali tym, że chłop kurwa u kolegi musi spać 3 noce w łóżku, zanim sobie kawalerke znajdzie xd
Może brakowało głośnego głosu kogoś mniej odrealnionego wtedy, że się czegoś takiego łapali, nie wiem, ale socjologicznie popierdolona rzecz
Może brakowało głośnego głosu kogoś mniej odrealnionego wtedy, że się czegoś takiego łapali, nie wiem, ale socjologicznie popierdolona rzecz
Ja nie podstawowy