Jasion94 pisze: ↑dzisiaj, 11:27
Kurwa bez kitu, teraz do mnie to dociera, jakie to pojebane było xd. Bo mam przebłyski wspomnień pandemii, tego jak to wyszło, i reakcje internetu na to, że szkoda Tomka, dobrze że się uzewnętrznił z tym. Gdzie to był okres w którym nikt nie wiedział co dalej, ludziom zamykali interesy życia, była akcja ze w restauracji jakiś chłop się powiesił z tego wszystkiego, komuś może w rodzinie się trafił ktoś kto zachorował na covida, albo sam chorował. A się przejmowali tym, że chłop kurwa u kolegi musi spać 3 noce w łóżku, zanim sobie kawalerke znajdzie xd
Może brakowało głośnego głosu kogoś mniej odrealnionego wtedy, że się czegoś takiego łapali, nie wiem, ale socjologicznie popierdolona rzecz
Sam kawałek to jeszcze pół biedy, ale to chujowe wykonanie z live bandem, co za żenada... Z drugiej strony szacun za odwagę, bo żeby zagrać coś takiego na żywo z taką wczutą, to jednak trzeba mieć jaja, o dziwo.
marmolad_k2 pisze: ↑dzisiaj, 11:53
Trzeba zripować ten nowy album i tu wrzucić, żeby mu wyświetleń na nabijać
Karkovsky pisze: ↑dzisiaj, 13:08
Sam kawałek to jeszcze pół biedy, ale to chujowe wykonanie z live bandem, co za żenada... Z drugiej strony szacun za odwagę, bo żeby zagrać coś takiego na żywo z taką wczutą, to jednak trzeba mieć jaja, o dziwo.
nie dość, że z live bandem to bez promptera! Z resztą ostatecznie barwa wokalu to plus u V, więc emocjonalne pierdolenie o gównie to tylko dodatek, a jak widać wtedy sprzedało sie wyśmienicie
Beinlausi pisze: ↑22 sie 2026, 3:28
To jest ślizgawka, a nie jakiś,kurwa,śmietnik.Wypierdalaj.
Jasion94 pisze: ↑dzisiaj, 13:41
Myślę że to konieczność każdego usera, w innych przypadkach proponuje dla moderacji rozwiązań siłowych, w stylu Kadłuba
Popieram
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
jajca pisze: ↑dzisiaj, 11:30
Zlote czasy gdy zbiórki na medyków biły rekordy
Przypominam, że Taco dał 100k na medyków!!!
Akurat na 4 dni pensji lekarza który szczepił ludzi. Mam ziomala który szczepił ludzi na covid. Kosmiczne pieniądze. Mówił, że dla niego pandemia to był złoty okres. Jeszcze do tego teleporady itp. Do dzisiaj z sentymentem wspomina.