Pokahontaz / Fokus I Rahim

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: Pokahontaz / Fokus I Rahim

Post autor: Burak »

Co się stało z głosem Rahima?

Niezłe gówno jak kopi luwak

Dodano po 2 minutach 57 sekundach:
Jak zające na łące, myśli kopulujące, porywające
Nawet, kiedy gram koncert, plany planami, plany planujące
A nie tam na tej twojej stronce twoje newsy są zbyt gorące
Moje fusy są źle wróżące, wszystko ci się rozpierdala
Płonące słońce - tylko jedna rzecz spala
Mówię to do tych, co chcą też, reszta - roboty chodzące

Fokus zajebał patent od Rahima i część zwrotki na czasownikach leci :bowdown:
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Fokus zawsze słynął z rymów gęstych, acz chujowych.
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

jako dzieciaki ze ślunska sie wszyscy jaraliśmy jak wychodzilo cokolwiek spod szyldu starej paktofoniki - pokahontaz, pijani powietrzem, jakies solowe rzeczy, potem po przerwie pokahontaz wracało i jeszcze bylo wow. to jest pierwsza nowosc od nich ktorej slucham do dobrych 10 lat i jak tego slucham, to z takimi ciarkami żenady ze sie nie da. muzyka tworzona dla 40-50 letnich normikow, którzy zatrzymali sie w rozwoju w 2004 i nigdy nie odkryli, ze rymuja sie tez inne słowa, niz te kończące sie na -ący i -uje i sluchaja z sentymentu bo jak chodzili do technikum to im kolega kasete puscil. a panowie lecą na sentymencie tych ludzi i robią wiecej ostatnich koncertów niz quebonafide
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Zmiana nazwy, bo nikt jej nie zna to jedna z największych kompromitacji w polskim rapie :bowdown:
Ja się właśnie zastanawiam, czy słuchałem tej nowej płyty, czy nie, bo nic nie pamiętam z niej.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ja dziś na siłce na bazie tego klipu pomyślałem, że sprawdzę. Ze dwa kawałki mogą być, a tak to nuda i nic nie do zapamiętania, faktycznie taki rapik dla normików, co 25 lat temu poznali paktofonikę, bo Magik skoczył. I kawałki w stylu - straszne czasy, teraz ludzie podłączeni do internetu, cały czas z głową w smarftonie, ojejku! Oni już chyba z 10 kawałków takich nagrali. :bag:
Eskimos

Post autor: Eskimos »

Burak pisze: wczoraj, 8:26 Fokus zajebał patent od Rahima i część zwrotki na czasownikach leci :bowdown:
Fokus miał od zawsze napierdalanie czasowników we krwi jak nie musiał się postarać, ale upchnie je gęsto żeby było "technicznie"
gods bidness pisze: wczoraj, 10:17 Oni już chyba z 10 kawałków takich nagrali. :bag:
No i "Cyfroni" było dobre a potem nic ciekawego z tego co kojarzę przez 20 lat.

Czyli jak Pokahontaz, Receptura bardzo dobra płyta i trochę niedoceniona, a potem kilka kawałków dobrych na przestrzeni kilku albumów
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
ODPOWIEDZ