WAŻNE
Pokahontaz / Fokus I Rahim
Pokahontaz / Fokus I Rahim
WAŻNE
Od teraz będą wypuszczać jako Fokus i Rahim
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- marmolad_k2
Re: Pokahontaz / Fokus I Rahim
Absolutna kompromitacja cwela, powinni się nazwać Tych Dwóch Łaków z Paktofoniki, bo nie wiem, czy po ksywkach ich poznają.
pokahontaz vs neptunes, nie chciało mi się sklejać
https://drive.google.com/drive/folders/ ... bZXvi36XOU
https://drive.google.com/drive/folders/ ... bZXvi36XOU
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Czego te marne rapery nie wymyślą, żeby zagrać ten OSTATNI, NAPRAWDĘ OSTATNI, POŻEGNALNY KONCERT
btw czy ktoś jest w stanie tak z marszu, bez wrzucania w wyszukiwarkę, wymienić jakieś utwory sygnowane jako Pokahontaz? Bo mi jedyne co przychodzi do głowy to diss na Ascetoholix i od biedy kojarzę jakiś taki singiel sprzed kilku lat nagrany z K44. Trudno mi sobie wyobrazić, że ktoś ich regularnie słucha i chodzi na koncerty, żeby usłyszeć coś z dyskografii Pokahontaz, a nie przez sentyment do Pfk
btw czy ktoś jest w stanie tak z marszu, bez wrzucania w wyszukiwarkę, wymienić jakieś utwory sygnowane jako Pokahontaz? Bo mi jedyne co przychodzi do głowy to diss na Ascetoholix i od biedy kojarzę jakiś taki singiel sprzed kilku lat nagrany z K44. Trudno mi sobie wyobrazić, że ktoś ich regularnie słucha i chodzi na koncerty, żeby usłyszeć coś z dyskografii Pokahontaz, a nie przez sentyment do Pfk
z nowszych to tylko 404 i czarne lustro, ale to z powodu skojarzeń xD
- marmolad_k2
Ten album z 2018 ciepło wspominam, tam właśnie był Kaliber.
wstrząs dla mas
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Szok i niedowierzenie, co nie? xD Ale w sumie zmiana na plus. Nazwa Pokahontaz była skrajnie debilna i tak jak na początku robiła jakiś naciągany efekt "wow", bo było to coś tak randomowego że i w przewrotny sposób oryginalnego, to obecnie jest mocnym cringem. 100 x bardziej wolę "Fokus & Rahim". Szkoda tylko, że ci dwa MC już dawno totalnie wyszli z formy. Ale to inna historia.
Lepsza decyzją byłoby zakończenie kariery.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
W zasadzie tak, ale jednak w głębi serca z samej nostalgii sprawdziłbym ten ich nowy album.
Oni się wgl zrośli jakoś chyba, skleili się jak ta dwójka najgorszych uczniów co jako jedyni z całej klasy mają zagrożenie i się bujają razem bo wiadomo że lepiej być w piździe z kimś niż samemu. Że też to nie jest dla nich uwłaczające być obiektem zainteresowania za rzeczy które robili 20 lat temu, szkoda mi tych wszystkich dinozaurów którzy nie przebranżowli się w porę i muszą grać po pipidówach
Popi.jaku
props za ciągnięcie kwitu przez ćwierć wieku od milenialsów na sentymecie, gdzie po recepturze kojarzę z 2 single, 2-3 gościnki i poprzednie zakończenie projektu pokahontaz gdzie poszło o jakieś 300 zł
300zł to ich wspólna gaża za jakieś trzy koncerty Pokahontaz to się nie dziwię że była spina
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
-
masz_szluge_
rahim to taki leb troche. fokus ciekawa historia z vixami DNB
Yeti wrócił do CGMu?
Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Fokus widać że nie śledzi sceny, nie słucha muzyki i tylko odcina kupony
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Chyba najwięcej o tym kawałku mówi to że najlepszą zwrotkę ze wszystkich dała Kara
no generyczne w chuj
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
tyle lat, a Rahim dalej nie umie rapować. ktoś coś o czym jest zwrotka Fokusa poza bezsensownym wstawianiem rymujących się ze soba słów?
no i rzeczywiście Kara najlepiej
no i rzeczywiście Kara najlepiej
Fokus od śmierci magika rapuje jak guralesko z kijem w dupie