WAŻNE
Pokahontaz / Fokus I Rahim
Pokahontaz / Fokus I Rahim
WAŻNE
Od teraz będą wypuszczać jako Fokus i Rahim
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- marmolad_k2
Re: Pokahontaz / Fokus I Rahim
Absolutna kompromitacja cwela, powinni się nazwać Tych Dwóch Łaków z Paktofoniki, bo nie wiem, czy po ksywkach ich poznają.
pokahontaz vs neptunes, nie chciało mi się sklejać
https://drive.google.com/drive/folders/ ... bZXvi36XOU
https://drive.google.com/drive/folders/ ... bZXvi36XOU
Czego te marne rapery nie wymyślą, żeby zagrać ten OSTATNI, NAPRAWDĘ OSTATNI, POŻEGNALNY KONCERT
btw czy ktoś jest w stanie tak z marszu, bez wrzucania w wyszukiwarkę, wymienić jakieś utwory sygnowane jako Pokahontaz? Bo mi jedyne co przychodzi do głowy to diss na Ascetoholix i od biedy kojarzę jakiś taki singiel sprzed kilku lat nagrany z K44. Trudno mi sobie wyobrazić, że ktoś ich regularnie słucha i chodzi na koncerty, żeby usłyszeć coś z dyskografii Pokahontaz, a nie przez sentyment do Pfk
btw czy ktoś jest w stanie tak z marszu, bez wrzucania w wyszukiwarkę, wymienić jakieś utwory sygnowane jako Pokahontaz? Bo mi jedyne co przychodzi do głowy to diss na Ascetoholix i od biedy kojarzę jakiś taki singiel sprzed kilku lat nagrany z K44. Trudno mi sobie wyobrazić, że ktoś ich regularnie słucha i chodzi na koncerty, żeby usłyszeć coś z dyskografii Pokahontaz, a nie przez sentyment do Pfk
z nowszych to tylko 404 i czarne lustro, ale to z powodu skojarzeń xD
- marmolad_k2
Ten album z 2018 ciepło wspominam, tam właśnie był Kaliber.
wstrząs dla mas
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Szok i niedowierzenie, co nie? xD Ale w sumie zmiana na plus. Nazwa Pokahontaz była skrajnie debilna i tak jak na początku robiła jakiś naciągany efekt "wow", bo było to coś tak randomowego że i w przewrotny sposób oryginalnego, to obecnie jest mocnym cringem. 100 x bardziej wolę "Fokus & Rahim". Szkoda tylko, że ci dwa MC już dawno totalnie wyszli z formy. Ale to inna historia.
Lepsza decyzją byłoby zakończenie kariery.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
W zasadzie tak, ale jednak w głębi serca z samej nostalgii sprawdziłbym ten ich nowy album.
Oni się wgl zrośli jakoś chyba, skleili się jak ta dwójka najgorszych uczniów co jako jedyni z całej klasy mają zagrożenie i się bujają razem bo wiadomo że lepiej być w piździe z kimś niż samemu. Że też to nie jest dla nich uwłaczające być obiektem zainteresowania za rzeczy które robili 20 lat temu, szkoda mi tych wszystkich dinozaurów którzy nie przebranżowli się w porę i muszą grać po pipidówach
Popi.jaku
props za ciągnięcie kwitu przez ćwierć wieku od milenialsów na sentymecie, gdzie po recepturze kojarzę z 2 single, 2-3 gościnki i poprzednie zakończenie projektu pokahontaz gdzie poszło o jakieś 300 zł
300zł to ich wspólna gaża za jakieś trzy koncerty Pokahontaz to się nie dziwię że była spina
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
masz_szluge_
rahim to taki leb troche. fokus ciekawa historia z vixami DNB
Yeti wrócił do CGMu?
Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Fokus widać że nie śledzi sceny, nie słucha muzyki i tylko odcina kupony
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Chyba najwięcej o tym kawałku mówi to że najlepszą zwrotkę ze wszystkich dała Kara
no generyczne w chuj
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
tyle lat, a Rahim dalej nie umie rapować. ktoś coś o czym jest zwrotka Fokusa poza bezsensownym wstawianiem rymujących się ze soba słów?
no i rzeczywiście Kara najlepiej
no i rzeczywiście Kara najlepiej