Mata
Re: Mata
szczególnie że dzisiejsza wytówrnia!=wytwórnia z kiedyś. teraz wiele procesów można sobie zautomatyzować w komputerku lub outsource'ować za pomocą kilku kliknięć w necie, 90% roboty biurowej ci odpada, wystarczy założyć kanał na jutubie i wrzucać kafelki na instagram (oprócz nagrywania muzyki ofc)gods bidness pisze: ↑wczoraj, 22:21 Nie nie mogą, tylko nie chcą. Przecież oni mają te wytwórnie do wydawania siebie. Bo trzeba być frajerem, żeby mieć jaką taką popularność i wydawać u kogoś.
- gods bidness
Nielegal domem rapu a nie wielka wytwórnia
- starydobryhiphop
no właśnie nie wiem czy to broni czy obciąża peję czy innych, co mieli przygody z własnymi wytwórniami ale z tego co kojarzę datami to było w innej epoce cyfrowejzuperhero pisze: ↑dzisiaj, 8:06szczególnie że dzisiejsza wytówrnia!=wytwórnia z kiedyś. teraz wiele procesów można sobie zautomatyzować w komputerku lub outsource'ować za pomocą kilku kliknięć w necie, 90% roboty biurowej ci odpada, wystarczy założyć kanał na jutubie i wrzucać kafelki na instagram (oprócz nagrywania muzyki ofc)gods bidness pisze: ↑wczoraj, 22:21 Nie nie mogą, tylko nie chcą. Przecież oni mają te wytwórnie do wydawania siebie. Bo trzeba być frajerem, żeby mieć jaką taką popularność i wydawać u kogoś.
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
pytanie też pewnie o struktury konkretnych wytwórni, zapewne część była w pełni niezależna ale część była nakładką na jakiś inny, większy, poważniejszy label, w sensie coś na zasadzie sub-labelu, który dostaje jakąś wolność artystyczną i po części marketingową ale cały hardware i tak jest po stronie bazowej wytwórni.
ale jak tam który konkretnie działał to nie wiem, tak se pierdole.
ale jak tam który konkretnie działał to nie wiem, tak se pierdole.