Mata
- georgefloyd
Re: Mata
Niech zrobi 15 cd w skrzynce na narzędzia. Narkomanowi jest ciężko nagrać 12 dobrych piosenek a on 7 CD wydaje. Czego się nie robi żeby mieć na narkotyki.
250 zł? Kurwa droga ta podpałka do grillageorgefloyd pisze: ↑01 lip 2026, 22:55 Niech zrobi 15 cd w skrzynce na narzędzia. Narkomanowi jest ciężko nagrać 12 dobrych piosenek a on 7 CD wydaje. Czego się nie robi żeby mieć na narkotyki.
Dodano po 31 sekundach:
Ale chuj, czymś rozpalić trzeba
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Nawet nie żartujcie że ktoś to kupił bo będę miał dożywotnią bekę z niego
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- scam_sakawa
Tymczasem xxxkawo w temacie top3 w rapie:
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- starydobryhiphop
Ktoś streści bo ja pierwszy raz w tym uniwersum
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
I mam niby uwierzyc, ze ten przejarany gamon-cwel ma cokolwiek do powiedzenia w wytwórni ojca, nie mówiąc o jakimś "wyznaczaniu drogi"? Xd
ale coś się zmieniło w uzytkowniczce Fagata od momentu, jak ją podpisał do teraz?
- JoeyJoeJoe
on ma kogokolwiek w tej wytwórni poza sobą? xd
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
no te ziutki z gombao, fagata i nie wiem, czy nie frosti xd
- starydobryhiphop
- JoeyJoeJoe
czyli typowy case wytwórni prowadzonej przez rapera 
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- rozklad_gaussa
Na Peje czy Tedego się mówiło że nie potrafili prowadzić wytwórni a tu się okazuje że nawet młodzi, z dostępem do dobrych (?) prawników jakim jest m.in. jego ojciec też są ciężary
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
klasa, chłop chyba rekordzista, jeśli chodzi o zwiedzone labele
- gods bidness
Nie nie mogą, tylko nie chcą. Przecież oni mają te wytwórnie do wydawania siebie. Bo trzeba być frajerem, żeby mieć jaką taką popularność i wydawać u kogoś.
A dla Maty szacun, że uratował karierę Forsti Rege. Nie byłoby polskiego hip hopu w takim kształciee gdyby nie Forsti Rege. Teraz Forsti ma popularność, to założy swoję wytwórnię. Bo nie jest frajerem.
A dla Maty szacun, że uratował karierę Forsti Rege. Nie byłoby polskiego hip hopu w takim kształciee gdyby nie Forsti Rege. Teraz Forsti ma popularność, to założy swoję wytwórnię. Bo nie jest frajerem.