no dokładnie i nawet mu nie dał feata, a kilka lat później nagrał śmiechowego feata z raperem Oskar co w sumie nie dziwi bo Oski tego stylu był najbliżej a V tylko nieudolnie naśladowałteepeetee pisze: ↑24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
VNM
Re: VNM
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- TooMuchSmoke
Od 3 dni cisza na socjalach, a dzis pogoda zapowiada się wybitnie rometowa… martwiące 
też miałem z tego bekę, kompromitacja cwela na pełnejteepeetee pisze: ↑24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
kilka lat wcześniej99mayday pisze: ↑24 lip 2026, 23:31no dokładnie i nawet mu nie dał feata, a kilka lat później nagrał śmiechowego feata z raperem Oskar co w sumie nie dziwi bo Oski tego stylu był najbliżej a V tylko nieudolnie naśladowałteepeetee pisze: ↑24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
Dr Melfi remix wyszedł w 2016, a remaster Gdzie jest Eis? w 2020
wszystko wtórne wszystko nudne, szkoda ze juz tak nie rapuje i nie pisze. Zamiast pojsc w polskiego drake z take care to gdzies to pozniej z kazdym rokiem sie rozmywało. Szkoda
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Polski drejk, polski zniewieściały gej
Słuchałeś eldoki teraz pewnie leci fauenem
Słuchałeś eldoki teraz pewnie leci fauenem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Quidquid agis, prudenter agas
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Quidquid agis, prudenter agas
De Nekst Best zawsze w sreduszku, Etenszyn to był początek końca, ciągle walenie konia do Drake i j cole, nieudolne próby śpiewu i bezpodstawna megalomania, pierdolenie,później już było tylko gorzej i dałem sobie spokoj, może z 3 kawałki z propejn przesluchalem po razie i pożegnałem się z VNMem na zawsze
- marmolad_k2
Nie wierzę, że on przesłuchał ten refren i to puścił.
miałem na myśli kilka lat później po czasie gdy V się zachwycał propsem od Eisaepej pisze: ↑25 lip 2026, 16:25kilka lat wcześniej99mayday pisze: ↑24 lip 2026, 23:31no dokładnie i nawet mu nie dał feata, a kilka lat później nagrał śmiechowego feata z raperem Oskar co w sumie nie dziwi bo Oski tego stylu był najbliżej a V tylko nieudolnie naśladowałteepeetee pisze: ↑24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
Dr Melfi remix wyszedł w 2016, a remaster Gdzie jest Eis? w 2020
w kawałku na NNFoF V nawijał(okolice 2011)
najmłodszy z najlepszych grę zmienia fał
nawet Eis napisał mi że dobrze że to jestem ja
no i kurwa Eis pewnie dostał od Fała propozycję feata, ale olał, a kilka lat później dograł się Oskiemu
twoja familia to typy poznane wczoraj
- TooMuchSmoke
Pozdro Pezet, pamiętam jak ustawiałeś opis z mojego tracku na GG!
Czy VNM był najbardziej znaną groupie polskich raperów?
Możliwością nagrania z Ten Typ Mesem też się woził dumny jak paw #pdk, na bank kojarzę też wers że jest "u swoich idoli". Gość nawet na featach będąc już równorzędnym raperem zachowywał się jak małolata robiąca zdjęcie na festiwalu.
Możliwością nagrania z Ten Typ Mesem też się woził dumny jak paw #pdk, na bank kojarzę też wers że jest "u swoich idoli". Gość nawet na featach będąc już równorzędnym raperem zachowywał się jak małolata robiąca zdjęcie na festiwalu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
No typowy gejozo wajb ktory zawsze wychodzi u niego w spiewie xD