no dokładnie i nawet mu nie dał feata, a kilka lat później nagrał śmiechowego feata z raperem Oskar co w sumie nie dziwi bo Oski tego stylu był najbliżej a V tylko nieudolnie naśladowałteepeetee pisze: ↑24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
VNM
Re: VNM
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- TooMuchSmoke
Od 3 dni cisza na socjalach, a dzis pogoda zapowiada się wybitnie rometowa… martwiące 
też miałem z tego bekę, kompromitacja cwela na pełnejteepeetee pisze: ↑24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
kilka lat wcześniej99mayday pisze: ↑24 lip 2026, 23:31no dokładnie i nawet mu nie dał feata, a kilka lat później nagrał śmiechowego feata z raperem Oskar co w sumie nie dziwi bo Oski tego stylu był najbliżej a V tylko nieudolnie naśladowałteepeetee pisze: ↑24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
Dr Melfi remix wyszedł w 2016, a remaster Gdzie jest Eis? w 2020
wszystko wtórne wszystko nudne, szkoda ze juz tak nie rapuje i nie pisze. Zamiast pojsc w polskiego drake z take care to gdzies to pozniej z kazdym rokiem sie rozmywało. Szkoda
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje