VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
99mayday

Re: VNM

Post autor: 99mayday »

teepeetee pisze: 24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
no dokładnie i nawet mu nie dał feata, a kilka lat później nagrał śmiechowego feata z raperem Oskar co w sumie nie dziwi bo Oski tego stylu był najbliżej a V tylko nieudolnie naśladował
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Od 3 dni cisza na socjalach, a dzis pogoda zapowiada się wybitnie rometowa… martwiące :what:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Wybral inna sciezke od rowerowej
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

4-RO-MET
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

teepeetee pisze: 24 lip 2026, 23:03 ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
też miałem z tego bekę, kompromitacja cwela na pełnej
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
edenmar

Post autor: edenmar »

Na ścieżce po czek
Awatar użytkownika
tkss

Post autor: tkss »

edenmar pisze: 25 lip 2026, 9:33 Na ścieżce po czek
Elektryczne EP Sponsored by ROMET

Btw Płyta koszykarsko-rowerowa z VNM i Sujbitem to by było coś. Obaj panowie na socjalach wydają się być posiadaczami lekkiej czopki
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

tkss pisze: 25 lip 2026, 11:53 koszykarsko-rowerowa
Jimson i VNM daj na zgodę?
Awatar użytkownika
tkss

Post autor: tkss »

Wiadomo. Hiphop ma łączyć a nie dzielić
Awatar użytkownika
epej

Post autor: epej »

99mayday pisze: 24 lip 2026, 23:31
no dokładnie i nawet mu nie dał feata, a kilka lat później nagrał śmiechowego feata z raperem Oskar co w sumie nie dziwi bo Oski tego stylu był najbliżej a V tylko nieudolnie naśladował
kilka lat wcześniej

Dr Melfi remix wyszedł w 2016, a remaster Gdzie jest Eis? w 2020
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

wszystko wtórne wszystko nudne, szkoda ze juz tak nie rapuje i nie pisze. Zamiast pojsc w polskiego drake z take care to gdzies to pozniej z kazdym rokiem sie rozmywało. Szkoda

gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
ODPOWIEDZ