VNM
- v3sp347ine
Re: VNM
Przecież Mes nigdy nie miał numeru z Jimsonem. No, ale Pietrek się akurat lubi z krzywoustym, więc może ich najdzie coś podczas zjazdu z fety.
Jezus Maria, styl jak krezus
- Oportunistycznyebaka
Myślę, że bardzo źle by to wyglądało biorąc pod uwagę:
„pięćdziesięciolatkowie na rowerach w fajnych ciuchach
Żaden nie ma dzieci, tylko woda leci z fiuta”
„pięćdziesięciolatkowie na rowerach w fajnych ciuchach
Żaden nie ma dzieci, tylko woda leci z fiuta”
Rzeczy, które robisz w WWA będąc naćpanym
1. „Intro: Znowu Mieliśmy Nie Pić”
2. „Sommelier z Żabki”
3. „Mam Talent, Ale Nie Wiem Gdzie Go Położyłem”
4. „Flow na Kacu (Remix)”
5. „Nie Pytaj Ile Wczoraj”
6. „Psycholog Powiedział: Zrób Pauzę”
7. „Stare Psy, Nowe Używki”
8. „Hip-Hop, Terapia i Rachunek za Prąd”
9. „Kiedyś Nike, Dziś Apteka”
10. „Mój Manager To Mój Kot”
11. „Nie Jestem Dziwny, Jestem Artystą”
12. „Manifest Człowieka, Który Nie Śpi Od 2007”
13. „Panowie Po Przejściach (feat. Psychoterapeuta)”
14. „Ostatni Kieliszek (który nigdy nie jest ostatni)”
15. „Outro: Jutro Zmieniamy Życie”
Bonus track:
„Nie Wchodź Na Mój Instagram Po 3:00”
Landlord vs golodupiec
Jak Laik o Bisz mieli nagrywać płytę gdzie jeden wciela się w Boga, a drugi w człowieka to coś w ten deseń tylko jeden golodupiec a drugi landlord.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Oportunistycznyebaka
Rudy kurnawian (remix)
I coś w stylu kawałka z Lehem o alko i thc
3.0 v8 vs 250w
I coś w stylu kawałka z Lehem o alko i thc
3.0 v8 vs 250w
Ostatnio zmieniony 24 lip 2026, 13:05 przez Oportunistycznyebaka, łącznie zmieniany 1 raz.
Przypomnial mi sie ten numer/skit czy chuj wie jak to nazwac na NSPC "spis tresci", gdzie sa tam urywki rapsow vnma z kazdej plyty jaka nagral, co mialo pokazac jego progres w nawijce.
Zabawnie by to wyszlo jakby na nowej plycie nagrql sequel ,ktory zawieralby urywki z nspc do dzisiaj xD
Nosz kyrwa moze sam by skumal ze sie zwija jak pindol w baltyku
Zabawnie by to wyszlo jakby na nowej plycie nagrql sequel ,ktory zawieralby urywki z nspc do dzisiaj xD
Nosz kyrwa moze sam by skumal ze sie zwija jak pindol w baltyku
- TooMuchSmoke
Ta płyta nigdy nie wyjdzie, mówie wam. Wleci jeszcze kilka dziwacznych "fristajli", jakiś zaległy feat i tyle. Później kilka lat ciszy na socialach i kolejne oświecienie w okolicach 50-tki.
Mes umie jeszcze nawinąć coś dobrego i ma potencjał, żeby przy dobrych wiatrach robić zajebiste rzeczy. A VNM jest skończony, od lat nie widzę w nim nic, co dawałoby jakąkolwiek nadzieję.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- v3sp347ine
No wcale sobie tego nie chcę wyobrażać. Case taki sam jak Słoń z Pieluchem, ten pierwszy sobie fajnie leci w swoim stylu i zaraz się wpierdala ten szczerbaty łak. Nadal czekam na wersję tej płyty bez Sovietskiyego
Nazwa płyty to "Terapji Lendlorduw" i otwierający track to "Linie 4 samicy psa"
Jezus Maria, styl jak krezus
Pedalskie spiewanie vnma wystarczy.
A moze chlop mial udar a my wszyscy zarzucamy mu regres? Raka ryja dostal pewnej nocy jak sam nawinal to moze tez mial ktorejs nocy udar polmozgu?
Tak czy inaczej chlop jest skonczony. Czekam jeszcze na spektakularny upadek
A moze chlop mial udar a my wszyscy zarzucamy mu regres? Raka ryja dostal pewnej nocy jak sam nawinal to moze tez mial ktorejs nocy udar polmozgu?
Tak czy inaczej chlop jest skonczony. Czekam jeszcze na spektakularny upadek
żeby zobaczyć jaką drogę przebyli obaj panowie wystarczy puścić sobie Dumny jak paw
(Głośny bit co za
)
a zaraz potem Dasz popalić.
skończmy to prowo, bo jak ktoś wspomniał od razu wyszlaby wersja bez VNMa, jedyna słuszna
Spoiler
a zaraz potem Dasz popalić
Spoiler
skończmy to prowo, bo jak ktoś wspomniał od razu wyszlaby wersja bez VNMa, jedyna słuszna
ja do dzisiaj mam beke jak vnm kiedys wspominal, ze mial spotkanie z eisem jakoby to mialo byc spotkanie z rycerzem jedi, a vnm zostal wybrancem. Przyszlo co do czego, a eis zrobil remaster plyty z bedopsami i grajkami ktorzy na dany moment zaczeli kosic sensowniejszy sos z rapu, a na zadnym z tych kawalkow nie zostal zaproszony vnm ktory mial wedlug jego wlasnego ego zostac wyznaczony jako ostatnia nadzieja rapu (sic!)
- nobezprzesady
Kurwa, ale to dobry kawałek był i nie zestarzał się ani trochę, jak sobie przy okazji beefu z Jackiem odświeżałem dyskografię Mesa, to zdecydowanie jeden z przyjemniejszych momentów.