Sokół
-
starydobryhiphop
Re: Sokół
Aż musiałem coś napisać po kilku miesiącach nie odzywania - serio!? Ludzie wydają po 300 zł za osobę za koncert i dostają takie coś? Czy coś tu jest nie tak czy to ja nic nie rozumiem?
- marmolad_k2
A na Norbiego przyszli za darmo! Swoją drogą zajebisty hypemanstarydobryhiphop pisze: ↑24 cze 2026, 13:04 Ludzie wydają po 300 zł za osobę za koncert i dostają takie coś?
-
starydobryhiphop
mówcie co chcecie zaangażowanie norbiego, radość z grania (nawet jeśli udawana za hajs)... no pewni ludzie mogliby się tutaj klasy uczyć 
- igorzastyy
Wolałbym pójść na koncert Norbiego niż Sokoła, bo rapowania mogę sobie posłuchać w domu, a dobrą zabawę zapewni mi Norbi
- igorzastyy
Lepszy Sokół w garści niż Michał Szpak na dachu
-
starydobryhiphop
wciaż lepszy robin w półtusku
(kto skuma ornitologiczno-lingwistyczno-anglosaski żarcik to pjona)
-
georgefloyd
Po Norbim naprawdę widać, że to lubi. Wie, że nie jest jakąś super gwiazdą. Stara się, brzmi naprawdę dobrze jak na warunki „raperskie?”. Osobiście wolałbym pójść na Norbiego niż na Sokoła. Idzie się uśmiechnąć przy tym pierwszym.
Mam problem z Sokołem - z jednej strony niby inteligentny koleś, ale tu się zachował jak Eldo u Reda.
Zamiast łeb spuścić na koniec to się prężył jak paw w Łazienkach, a ten występ nie aspiruje nawet do karykatury rapu.
Ale jak się przyjrzeć to takie zachowania mu towarzyszą od początku kariery - innym cisnął od statystów, a sam nie ma swojego zdania na żaden temat i najwyraźniej łyka wszystko, co mu w TVP Info powiedzą.
Zamiast łeb spuścić na koniec to się prężył jak paw w Łazienkach, a ten występ nie aspiruje nawet do karykatury rapu.
Ale jak się przyjrzeć to takie zachowania mu towarzyszą od początku kariery - innym cisnął od statystów, a sam nie ma swojego zdania na żaden temat i najwyraźniej łyka wszystko, co mu w TVP Info powiedzą.