Chodziło o Ostrego, kawalek Sam to nazwij
Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Przecież Mezo miał dobrą odpowiedź na to
Prorocze, bo dorośliście i zaczęła się nagonka na MesaI nie ruszaj moich małoletnich fanów zobaczysz
Gdy podrosną będziesz się ostro tłumaczyć
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- gods bidness
qualite_de_schizoide pisze: ↑wczoraj, 13:37FactsJANPALONY pisze: ↑wczoraj, 12:07ja to może się stary robię, ale nie ma to jak się wyspać! jak myślę, że miałbym gdzieś być o 3 w nocy to już myślę o tym jak dzień następny będzie zmarnowany i zjebany XDscam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 9:07 Mes relacje z jazzu luźno o 3 w nocy, ze środy na czwartek. Fajnie jest być bananowym dzieckiem i zamiast spać przed pracą to jebać szczury i browary z innymi over 40-letnimi dziećmi rodziców.
Sorry, ale macie perspektywę zwyklaków po 30stce, z dziećmi i pracą na etat 8-16. Nijak się to ma do artystycznego żywota bohemy jak Mes, gdzie 3 w nocy, to dopiero piąta godzina wciągania, a to nie czas, żeby spać, tylko kombinować co tu dalej robić z wieczorem, nocą, porankiem.JANPALONY pisze: ↑wczoraj, 12:07ja to może się stary robię, ale nie ma to jak się wyspać! jak myślę, że miałbym gdzieś być o 3 w nocy to już myślę o tym jak dzień następny będzie zmarnowany i zjebany XDscam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 9:07 Mes relacje z jazzu luźno o 3 w nocy, ze środy na czwartek. Fajnie jest być bananowym dzieckiem i zamiast spać przed pracą to jebać szczury i browary z innymi over 40-letnimi dziećmi rodziców.
- igorzastyy
No i takie są fakty. Prosiłem mamę w samochodzie jako dziecko dość małe by podgłaśniała jak leciał Mezo w radiu, a teraz przepowiednia się spełnia i nie ma że Mesowi będzie przykro.
- TooMuchSmoke
Ja katowałem mezokracje całą jak wyszła, a rok później pisałem dissy na ekipę UMC (bardzo brutalne jak na 10 latka)
to chyba common event wśród młodzieży urodzonej na przełomie 80/90TooMuchSmoke pisze: ↑dzisiaj, 7:56 Ja katowałem mezokracje całą jak wyszła, a rok później pisałem dissy na ekipę UMC (bardzo brutalne jak na 10 latka)
- gods bidness
Patrzcie na to, kochani, jaki złodziej - viewtopic.php?t=13341
- Cz4rny1337
- Moderator
bo to bardzo dobry raper był/jest, artystyczne odloty w większości nie dla mnie, ale stare płyty to kozakiscam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 15:09 na ślizgu było wielkie spuszczanie się nad Mesem, nad płytami z 2009 i 2011 roku
a że o chlaniu i ruchaniu? no cóż, też lubiłem za dzieciaka czytać bukowskiego, tylko ja wyrosłem - ale też w sumie nie kumam tego przeżywania jakiś wersów o tym, że mes r u c h a [tak jak wyżej w studia scena łóżko który bangerem jest przecież]

- gods bidness
Ja pierdole, połowa murzyńskich raperów takich jak Malik Montana nawija, że rucha twoją żonę, matkę i siostrę, ale kto jest niemoralny? Oczywiście Mesik.
- TooMuchSmoke
Chyba bardziej chodzi o te śmieszna filozofię pimpa zaczerpnięta od Too Shorta, Kurupta i innych west coastowcow składających palce w takie coś. Filozofia mesa i jeszcze duma z jaka o niej opowiadał/nawijał strasznie chujowo się zestarzała xd odpalcie sobie np 247 - nie daj zrobić się w chuj
w ogóle mega bekowo wypada stasiak po ożenku, który próbuje jakos się dostosować do kolegów hustlerów (zawsze mnie rozpierdalal wers z jakiegoś numeru: „mam żonę podryw to dla mnie old skul” XD)
- scam_sakawa
Jak pisałem w 2010 czy tam 2011 roku na ślizgu, że nie jaram się Mesem to byłem nazywany prowokacją. 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Ja myślę, że ci którzy się teraz jarają Mesem to prowo.
U mesa to największa beka nie z ruchania, a ze zderzenia wizerunku pimpa z kryzysem egzystencjalnym i ciągłym spłakaniem, nie dla każdego takie życie jak widać i wrażliwy autysta artysta nie udźwignął własnego stylu
życia
życia
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

czy placenie za ruchanie (w dodatku pieniedzmi ojca) nie jest plamą na honorze dla takiego szarmanta jak mes? ze swoimi przymiotami powinien mieć kolejkę chętnych kjutek, które mu jeszcze zapłacą
- Cz4rny1337
- Moderator
Z kobietami łączy mnie wiele,
stoliki z wypitą goudą, ale moje znajome
zawiodły mnie dziś, więc idę na Go Go. kurwy
przypominam, że nasz playa nagrał reklamę dla klubu gogo i tam to wyjaśnia:
ja to odbieram jak reakcja na forumowe posty o ruchaniu, jak ktos tam pisal co tam ile jak to do dzis jakies punche lecą i wypominanie z beką - otwórzcie głowy
dwa, że Mes pewnie jest wersją Charsla Bukowskiego z californication w swojej bani, a przypominam, jak to wyglądało oryginalnie:

ja to odbieram jak reakcja na forumowe posty o ruchaniu, jak ktos tam pisal co tam ile jak to do dzis jakies punche lecą i wypominanie z beką - otwórzcie głowy
dwa, że Mes pewnie jest wersją Charsla Bukowskiego z californication w swojej bani, a przypominam, jak to wyglądało oryginalnie:
Spoiler

^ miałem to zdjęcie na koszulce jak miałem ~20, good ol' days
- qualite_de_schizoide
No właśnie dlatego lepszy Jack Kerouac a nie jakiś tam BukowskiCz4rny1337 pisze: ↑dzisiaj, 10:54 Z kobietami łączy mnie wiele,
Spoiler
Ja nadal uważam, że on jest świetnym raperem tylko mental nie dojechał mu do wieku. Kiedyś czytałem, że jak się nadużywa substancji psychoaktywnych, to mózg nie rozwija się od pewnego momentu i emocjonalnie zostaje się na poziomie 20-paro latka. Wtedy łatwo nie zauwazyć, że kadr jak walisz z pięści w domofon jest kurwa bekowy, a nie gangsterski.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
to kurevsko nedobre novinky dla rysia, ale dla slizgawki dobre
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh