Chodziło o Ostrego, kawalek Sam to nazwij
Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Przecież Mezo miał dobrą odpowiedź na to
Prorocze, bo dorośliście i zaczęła się nagonka na MesaI nie ruszaj moich małoletnich fanów zobaczysz
Gdy podrosną będziesz się ostro tłumaczyć
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- gods bidness
qualite_de_schizoide pisze: ↑wczoraj, 13:37FactsJANPALONY pisze: ↑wczoraj, 12:07ja to może się stary robię, ale nie ma to jak się wyspać! jak myślę, że miałbym gdzieś być o 3 w nocy to już myślę o tym jak dzień następny będzie zmarnowany i zjebany XDscam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 9:07 Mes relacje z jazzu luźno o 3 w nocy, ze środy na czwartek. Fajnie jest być bananowym dzieckiem i zamiast spać przed pracą to jebać szczury i browary z innymi over 40-letnimi dziećmi rodziców.
Sorry, ale macie perspektywę zwyklaków po 30stce, z dziećmi i pracą na etat 8-16. Nijak się to ma do artystycznego żywota bohemy jak Mes, gdzie 3 w nocy, to dopiero piąta godzina wciągania, a to nie czas, żeby spać, tylko kombinować co tu dalej robić z wieczorem, nocą, porankiem.JANPALONY pisze: ↑wczoraj, 12:07ja to może się stary robię, ale nie ma to jak się wyspać! jak myślę, że miałbym gdzieś być o 3 w nocy to już myślę o tym jak dzień następny będzie zmarnowany i zjebany XDscam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 9:07 Mes relacje z jazzu luźno o 3 w nocy, ze środy na czwartek. Fajnie jest być bananowym dzieckiem i zamiast spać przed pracą to jebać szczury i browary z innymi over 40-letnimi dziećmi rodziców.
- igorzastyy
No i takie są fakty. Prosiłem mamę w samochodzie jako dziecko dość małe by podgłaśniała jak leciał Mezo w radiu, a teraz przepowiednia się spełnia i nie ma że Mesowi będzie przykro.