Chodziło o Ostrego, kawalek Sam to nazwij
Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Przecież Mezo miał dobrą odpowiedź na to
Prorocze, bo dorośliście i zaczęła się nagonka na MesaI nie ruszaj moich małoletnich fanów zobaczysz
Gdy podrosną będziesz się ostro tłumaczyć
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- gods bidness
qualite_de_schizoide pisze: ↑wczoraj, 13:37FactsJANPALONY pisze: ↑wczoraj, 12:07ja to może się stary robię, ale nie ma to jak się wyspać! jak myślę, że miałbym gdzieś być o 3 w nocy to już myślę o tym jak dzień następny będzie zmarnowany i zjebany XDscam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 9:07 Mes relacje z jazzu luźno o 3 w nocy, ze środy na czwartek. Fajnie jest być bananowym dzieckiem i zamiast spać przed pracą to jebać szczury i browary z innymi over 40-letnimi dziećmi rodziców.
Sorry, ale macie perspektywę zwyklaków po 30stce, z dziećmi i pracą na etat 8-16. Nijak się to ma do artystycznego żywota bohemy jak Mes, gdzie 3 w nocy, to dopiero piąta godzina wciągania, a to nie czas, żeby spać, tylko kombinować co tu dalej robić z wieczorem, nocą, porankiem.JANPALONY pisze: ↑wczoraj, 12:07ja to może się stary robię, ale nie ma to jak się wyspać! jak myślę, że miałbym gdzieś być o 3 w nocy to już myślę o tym jak dzień następny będzie zmarnowany i zjebany XDscam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 9:07 Mes relacje z jazzu luźno o 3 w nocy, ze środy na czwartek. Fajnie jest być bananowym dzieckiem i zamiast spać przed pracą to jebać szczury i browary z innymi over 40-letnimi dziećmi rodziców.
- igorzastyy
No i takie są fakty. Prosiłem mamę w samochodzie jako dziecko dość małe by podgłaśniała jak leciał Mezo w radiu, a teraz przepowiednia się spełnia i nie ma że Mesowi będzie przykro.
- TooMuchSmoke
Ja katowałem mezokracje całą jak wyszła, a rok później pisałem dissy na ekipę UMC (bardzo brutalne jak na 10 latka)
to chyba common event wśród młodzieży urodzonej na przełomie 80/90TooMuchSmoke pisze: ↑dzisiaj, 7:56 Ja katowałem mezokracje całą jak wyszła, a rok później pisałem dissy na ekipę UMC (bardzo brutalne jak na 10 latka)
- gods bidness
Patrzcie na to, kochani, jaki złodziej - viewtopic.php?t=13341
- Cz4rny1337
- Moderator
bo to bardzo dobry raper był/jest, artystyczne odloty w większości nie dla mnie, ale stare płyty to kozakiscam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 15:09 na ślizgu było wielkie spuszczanie się nad Mesem, nad płytami z 2009 i 2011 roku
a że o chlaniu i ruchaniu? no cóż, też lubiłem za dzieciaka czytać bukowskiego, tylko ja wyrosłem - ale też w sumie nie kumam tego przeżywania jakiś wersów o tym, że mes r u c h a [tak jak wyżej w studia scena łóżko który bangerem jest przecież]

- gods bidness
Ja pierdole, połowa murzyńskich raperów takich jak Malik Montana nawija, że rucha twoją żonę, matkę i siostrę, ale kto jest niemoralny? Oczywiście Mesik.
- TooMuchSmoke
Chyba bardziej chodzi o te śmieszna filozofię pimpa zaczerpnięta od Too Shorta, Kurupta i innych west coastowcow składających palce w takie coś. Filozofia mesa i jeszcze duma z jaka o niej opowiadał/nawijał strasznie chujowo się zestarzała xd odpalcie sobie np 247 - nie daj zrobić się w chuj
w ogóle mega bekowo wypada stasiak po ożenku, który próbuje jakos się dostosować do kolegów hustlerów (zawsze mnie rozpierdalal wers z jakiegoś numeru: „mam żonę podryw to dla mnie old skul” XD)
- scam_sakawa
Jak pisałem w 2010 czy tam 2011 roku na ślizgu, że nie jaram się Mesem to byłem nazywany prowokacją. 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Ja myślę, że ci którzy się teraz jarają Mesem to prowo.