Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Karkovsky

Re: Ten Typ Mes

Post autor: Karkovsky »

Burak pisze: wczoraj, 15:37 To Mes oprócz numeru do komedii romantycznej jeszcze nagrał kawałek do Galerianek? Niesłychane

Chodziło o Ostrego, kawalek Sam to nazwij
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

Burak pisze: wczoraj, 1:39 Nawet Twoi małoletni fani jak dorosną
Będą się wypierać, że słuchali Szmidta
Ja będę śmiał się głośno, ich dzieci będą pytać wtedy:
Tato, słuchałeś Mesa? Boże co za przypał jak koledzy się dowiedzą
Przecież Mezo miał dobrą odpowiedź na to
I nie ruszaj moich małoletnich fanów zobaczysz
Gdy podrosną będziesz się ostro tłumaczyć
Prorocze, bo dorośliście i zaczęła się nagonka na Mesa :joint:
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

qualite_de_schizoide pisze: wczoraj, 13:37
JANPALONY pisze: wczoraj, 12:07
scam_sakawa pisze: wczoraj, 9:07 Mes relacje z jazzu luźno o 3 w nocy, ze środy na czwartek. Fajnie jest być bananowym dzieckiem i zamiast spać przed pracą to jebać szczury i browary z innymi over 40-letnimi dziećmi rodziców.
ja to może się stary robię, ale nie ma to jak się wyspać! jak myślę, że miałbym gdzieś być o 3 w nocy to już myślę o tym jak dzień następny będzie zmarnowany i zjebany XD
Facts
aleksy pisze: wczoraj, 13:38 ja też, nawet jakbym miał cały rok wolny, to nie siedziałbym do 3 w nocy, ale mes nigdy w życiu nie dotknął uczciwej pracy, może taka jest między nami różnica
JANPALONY pisze: wczoraj, 12:07
scam_sakawa pisze: wczoraj, 9:07 Mes relacje z jazzu luźno o 3 w nocy, ze środy na czwartek. Fajnie jest być bananowym dzieckiem i zamiast spać przed pracą to jebać szczury i browary z innymi over 40-letnimi dziećmi rodziców.
ja to może się stary robię, ale nie ma to jak się wyspać! jak myślę, że miałbym gdzieś być o 3 w nocy to już myślę o tym jak dzień następny będzie zmarnowany i zjebany XD
Sorry, ale macie perspektywę zwyklaków po 30stce, z dziećmi i pracą na etat 8-16. Nijak się to ma do artystycznego żywota bohemy jak Mes, gdzie 3 w nocy, to dopiero piąta godzina wciągania, a to nie czas, żeby spać, tylko kombinować co tu dalej robić z wieczorem, nocą, porankiem.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

d3luge1 pisze: wczoraj, 21:12
Burak pisze: wczoraj, 1:39 Nawet Twoi małoletni fani jak dorosną
Będą się wypierać, że słuchali Szmidta
Ja będę śmiał się głośno, ich dzieci będą pytać wtedy:
Tato, słuchałeś Mesa? Boże co za przypał jak koledzy się dowiedzą
Przecież Mezo miał dobrą odpowiedź na to
I nie ruszaj moich małoletnich fanów zobaczysz
Gdy podrosną będziesz się ostro tłumaczyć
Prorocze, bo dorośliście i zaczęła się nagonka na Mesa :joint:
No i takie są fakty. Prosiłem mamę w samochodzie jako dziecko dość małe by podgłaśniała jak leciał Mezo w radiu, a teraz przepowiednia się spełnia i nie ma że Mesowi będzie przykro.
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Ja katowałem mezokracje całą jak wyszła, a rok później pisałem dissy na ekipę UMC (bardzo brutalne jak na 10 latka)
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

TooMuchSmoke pisze: dzisiaj, 7:56 Ja katowałem mezokracje całą jak wyszła, a rok później pisałem dissy na ekipę UMC (bardzo brutalne jak na 10 latka)
to chyba common event wśród młodzieży urodzonej na przełomie 80/90 :lol:
Awatar użytkownika
gods bidness

Patrzcie na to, kochani, jaki złodziej - viewtopic.php?t=13341
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

scam_sakawa pisze: wczoraj, 15:09 na ślizgu było wielkie spuszczanie się nad Mesem, nad płytami z 2009 i 2011 roku
bo to bardzo dobry raper był/jest, artystyczne odloty w większości nie dla mnie, ale stare płyty to kozaki

a że o chlaniu i ruchaniu? no cóż, też lubiłem za dzieciaka czytać bukowskiego, tylko ja wyrosłem - ale też w sumie nie kumam tego przeżywania jakiś wersów o tym, że mes r u c h a [tak jak wyżej w studia scena łóżko który bangerem jest przecież]
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Ja pierdole, połowa murzyńskich raperów takich jak Malik Montana nawija, że rucha twoją żonę, matkę i siostrę, ale kto jest niemoralny? Oczywiście Mesik.
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Chyba bardziej chodzi o te śmieszna filozofię pimpa zaczerpnięta od Too Shorta, Kurupta i innych west coastowcow składających palce w takie coś. Filozofia mesa i jeszcze duma z jaka o niej opowiadał/nawijał strasznie chujowo się zestarzała xd odpalcie sobie np 247 - nie daj zrobić się w chuj :D w ogóle mega bekowo wypada stasiak po ożenku, który próbuje jakos się dostosować do kolegów hustlerów (zawsze mnie rozpierdalal wers z jakiegoś numeru: „mam żonę podryw to dla mnie old skul” XD)
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Jak pisałem w 2010 czy tam 2011 roku na ślizgu, że nie jaram się Mesem to byłem nazywany prowokacją. :bowdown:
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja myślę, że ci którzy się teraz jarają Mesem to prowo.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
ODPOWIEDZ