Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
No bieganie po tym Open worldzie było na szynach, a przynajmniej w wersji demo, strasznie nieprzyjemne
Gameplay na szynach to masz w FF XIII, proszę nie wprowadzać kolegów w błąd.
Spoko byku, jak ktoś szuka prawdziwego open world w jprg to gierki od Monolith seria Xeno, XCX.
Jeszcze jest seria "Tales of" od Bandai Namco. Grałem trochę w Tales of Arise, spoczko jest.
probowalem kiedys grac w Fable na X360, pozniej tez na Xbox One, ale jakos nie czulem tej gry. Najnowsza czesc na pewno sprawdze, bo podobaja mi sie kolory i ten basniowy vibe, do tego czasu tez chcialbym zawiesic sobie minimum 77-calowy OLED, aby wsiaknac do srodka gry. Wkurwia mnie tylko to, ze podbijajac do npctow na ulicach nie mamy do wyboru sciezek dialogowych, tylko darowanie im giftow lub flirtowanie. Rozmywa mi sie to troche z zapowiedzia, jakoby kazda postac w swiecie gry byla unikalna i nasze relacje z nimi beda mialy wplyw na fabule. Tylko szkoda, ze nie dodano, ze te relacje buduje sie wylacznie przez wspomniane interakcje i to, czy zalozymy stroj elfa przed interakcja z milfica, ktorej fetyszem sa elfy.
no i ten styl walki, rzucasz magie i rozpierdalasz kazdego przeciwnika w miescie.
cos jak Starfield, w ktorym zapowiadano unikalnosc kazdej planety i jaka ta gra nie bedzie zajebista, a pozniej wyszlo co wyszlo. Co prawda nabylem ostatnio druga kupna wersje na PS5, ale nie spodziewam sie nic przelomowego, po tym jak ten temat zostal wyczerpany przez Paziu z Maniak Gaming.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.