Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
No bieganie po tym Open worldzie było na szynach, a przynajmniej w wersji demo, strasznie nieprzyjemne
Gameplay na szynach to masz w FF XIII, proszę nie wprowadzać kolegów w błąd.
Spoko byku, jak ktoś szuka prawdziwego open world w jprg to gierki od Monolith seria Xeno, XCX.
Jeszcze jest seria "Tales of" od Bandai Namco. Grałem trochę w Tales of Arise, spoczko jest.
probowalem kiedys grac w Fable na X360, pozniej tez na Xbox One, ale jakos nie czulem tej gry. Najnowsza czesc na pewno sprawdze, bo podobaja mi sie kolory i ten basniowy vibe, do tego czasu tez chcialbym zawiesic sobie minimum 77-calowy OLED, aby wsiaknac do srodka gry. Wkurwia mnie tylko to, ze podbijajac do npctow na ulicach nie mamy do wyboru sciezek dialogowych, tylko darowanie im giftow lub flirtowanie. Rozmywa mi sie to troche z zapowiedzia, jakoby kazda postac w swiecie gry byla unikalna i nasze relacje z nimi beda mialy wplyw na fabule. Tylko szkoda, ze nie dodano, ze te relacje buduje sie wylacznie przez wspomniane interakcje i to, czy zalozymy stroj elfa przed interakcja z milfica, ktorej fetyszem sa elfy.
no i ten styl walki, rzucasz magie i rozpierdalasz kazdego przeciwnika w miescie.
cos jak Starfield, w ktorym zapowiadano unikalnosc kazdej planety i jaka ta gra nie bedzie zajebista, a pozniej wyszlo co wyszlo. Co prawda nabylem ostatnio druga kupna wersje na PS5, ale nie spodziewam sie nic przelomowego, po tym jak ten temat zostal wyczerpany przez Paziu z Maniak Gaming.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Czy ktoś na forum testował perkusję do guitar hero i może się wypowiedzieć na temat ów perkusji?
space marina 2 se pierdolnij
Czemu baqu odpowiadasz na post z 2024 roku? Od tego czasu może już nie ma ochoty. XD
- yungXpaproch
ale fanatyk forumowy, ziomek czyta kącik gracza dwa lata do tyłu
Czy można ustawić drum kit dla osoby leworęcznej/lewonożnej?
Jak to się w ogóle sprawdza? Czytałem, że gitara nie wpływa na zwiększenie umiejętności grania na gitarze. Natomiast perkusja już coś daje, jeśli chodzi o grę na normalnym zestawie.
Jak to się w ogóle sprawdza? Czytałem, że gitara nie wpływa na zwiększenie umiejętności grania na gitarze. Natomiast perkusja już coś daje, jeśli chodzi o grę na normalnym zestawie.

Sporo za te Steam Machine
e: wrzuciłem w pln
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
pojebalo ich z ta cena, tym bardziej biorac pod uwage, ze wypadaloby doplacic jeszcze do pada i 512GB to troche malo. Wystarczy GTA V zainstalowac i juz 1/4 dysku zapelniona.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
w tej cenie to sprzęt dla koneserów
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

Do 3000 bym rozważał, za tyle to dziękuję xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
z recenzji wynika że jest to lekko mocniejsze od zwykłego ps5 xd a nie raz gorzej beka I to tylko za 2x więcej kasy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Potencjał ps5 i tak nie jest wykorzystywany rzekomo.
Przez to że ta konsola zbyt długo dzieliła gry z ps4.
Gdzieś mi mignęło na YouTube, że przez to nawet ładne gry nie pokazują tego, do czego ps5 jest zdolne.
I raczej nie zanosi się, żeby było inaczej, bo wszyscy już czekają na ps6
Przez to że ta konsola zbyt długo dzieliła gry z ps4.
Gdzieś mi mignęło na YouTube, że przez to nawet ładne gry nie pokazują tego, do czego ps5 jest zdolne.
I raczej nie zanosi się, żeby było inaczej, bo wszyscy już czekają na ps6