[Konsola] Nintendo Switch

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Re: [Konsola] Nintendo Switch

Post autor: Rozpierdalator »

XD znaki
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

lygrys pisze: 09 cze 2026, 19:04 Pewnie nic więcej nie pokazali by nie przyćmić premiery Star Foxa z którego Nintendo chce zrobić popularną markę.
Star Fox jest wciąż bardzo popularną (może nie w Europie, ale w USA) marką, a Nintendo tylko rozwadnia jej legacy dziedzictwo i z jakiegoś powodu dąży do tego żeby każdy o niej zapomniał i już więcej nikt nie upominał się o nowy tytuł w serii od już mocno średniego Starfox Adventures z Gamecube do dzisiaj
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

dla mnie najlepszy pokaz :lol: czekam na np. xenoblade (plus upgrady, w koncu se ogram), ff wyglada fajnie, fire emblem, kingdom hearts, atelier moze byc ciekawe, no i wiadomo okaryna

ale no widac jakimi typami gier jestem zainteresowany :lol:
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Jak dla mnie na plus Xenoblade nowy też. O Fire Emblem wiedzieliśmy wcześniej, ale też spox chociaż coś tam spróbowałem tylko te stare kiedyś. FF niby też spoko, ale ja nie do końca jestem fanem stylu HD-2D. Kingdom Hearts nie znam w ogóle, zero hajpu ale wiem, że ta seria ma duże grono fanów. Muramasa jeszcze spoko.

Generalnie nic co by mnie skusiło do kupna Switcha 2 w końcu. Jeszcze poczekam na więcej. A największa beka z tych bardziej definitywnych wersji Definitive Edycji Xenoblade wszystkich, za każdą będą kasować po 10$. xD
sydemon

Post autor: sydemon »

Wkurwia mnie niesamowicie, że za podkręcenie suwaka w ustawieniach biorą 10 dolarów
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Nintendo chce pchać grę która pamięta czasy Wii za 3 stówki no co za smieciexD i jeszcze odnośnie Kingdom Hearts nagle się okazuje że można normalnie wydać a nie bawić się w wersję w cloud, która mają wyłączyć i jeżeli byłeś na tyle zdesperowany i kupiłeś to spierdalaj nie działa xD
Awatar użytkownika
Piters

no z tym Kingdom Hearts to cwelowe zagranie, chociaż nie żebym bronił nintendo, ale to marka square więc pytanie ile ich winy w tym

ale te upgrady za 10 dolków to jebać full (i tak kupie jak mnie gierka interesuje niestety)
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Myślę, że to bardziej sprawka Square niż Nintendo. No ale mega chujowe zagranie. Wyłączamy Wasze gry, kupcie se nowe wersje xDDDDDD

Dodano po 39 sekundach:
sydemon pisze: wczoraj, 7:10 Wkurwia mnie niesamowicie, że za podkręcenie suwaka w ustawieniach biorą 10 dolarów
I kilka nowych fetch questów xd
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

a w nintendo online nie jest to za darmo? właśnie odpaliłem zeldę totk i upgrade za frajer jest, kupiłem wersję ns1 na olx
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
sydemon

Post autor: sydemon »

tylko upgrady do dwoch zeld za darmo w nintendo online xD
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

chlopaki, pod kątem stricte handheld gejmingu lepiej kupić se switcha 1 zwyklego czy lite? obydwa są względnie lekkie, wiec nwm czy z tym lite jest sens

ma ktoś swoją drogą doświadczenie z montowaniem cfw w słiczu? bo to też na pewno mam w planach zrobić

bo z tego co czytam to ten Switch 2 bez sensu jesli nastawiam sie na handheld, o ubogiej bibliotece i praktycznym braku perspektywy na moddowanie nie mówiąc
AND NOW IM IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

ja kupilem Switch 1 OLED i zamontowalem Chip Switch HWFLY V6S OLED Instinct-NX u TechCzarodziej. Bez problemu mozna to ogarnac wysylkowo przez paczkomat InPost.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Piters

oleda bym rozważył, ale lite to dla mnie ma za chujowy ekran

weź też pod uwage, że s2 pozwala ci grać w handheldzie w gry z s1 odpalone w trybie docka, więc KAŻDA gra z s1 działa i wygląda na s2 dużo lepiej
ale fakt że niezmodujesz + oled to oled jednak, ten ekran s2 nie jest tez jakis wybitny (ale lata przed s1 zwykłym i lite)

ogólnie nie wiem, dla mnie s2 jest jedynie troche bardziej niewygodny niż s1 i rozchodzi się po prostu o brak gripu, ale fakt ze wzglednie sporo opinii jest że ludzi co grali duzo w handheldzie na s1 to teraz grają głównie w docku
ODPOWIEDZ